Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

nu as dar su vienu. ezys pagal rugiagele. rugiagele respekst tau 4u.gif
bo as kiek lepsusu su juo apturejau.... doh.gif
vidus medutis.
su spygliais sh.... gavos... jau net apie dantu krapstukus buvo minciu lotuliukas.gif dar buvo pazadetas uzrasas, o kaip tycia ne laso grietineles, tas vadinamas ganasas isskydo nuo ranku silumos gal... pradzioj buvo labai tvirtas, net 2 konditeriniai maisai plyso ji bespaudziant doh.gif veliau istizo... akis bandziau piesti konditeriniu flomasteriu... nepiese ant sokolado zaraza gun_rifle.gif plius niekaip nesuprantu kaip jus taip lygiai sokoladu padengiat ka nors... grietineles pritrukau (nors visada namie turiu "budincios "MU", ale sikart kaip tycia - ne laso...)
zodziu yra dar kur tobuleti biggrin.gif
o cia rezultatas
user posted image
Atsakyti
o vis tiek labai mielas tortukas, spalvytė tokia wub.gif pavasariška, o jei nebūtų kur tobulėti, tai būtų neįdomu ax.gif šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 30, 08:11)
nu as dar su vienu. ezys pagal rugiagele. rugiagele respekst tau  4u.gif
vidus medutis.
su spygliais sh.... gavos... jau net apie dantu krapstukus buvo minciu  lotuliukas.gif  dar buvo pazadetas uzrasas, o kaip tycia ne laso grietineles, tas vadinamas ganasas isskydo nuo ranku silumos gal... pradzioj buvo labai tvirtas, net 2 konditeriniai maisai plyso ji bespaudziant  doh.gif  veliau istizo...  akis bandziau piesti konditeriniu flomasteriu... nepiese ant sokolado zaraza  gun_rifle.gif plius niekaip nesuprantu kaip jus taip lygiai sokoladu padengiat ka nors... grietineles pritrukau (nors visada namie turiu "budincios "MU", ale sikart kaip tycia - ne laso...)
zodziu yra dar kur tobuleti biggrin.gif
o cia rezultatas
user posted image

bet kaip lygiai padengtas bigsmile.gif jaučiasi, kad pavasariu pakvipo wub.gif Kas dėl šokolado, kai man reikėjo padengti tortą šokoladu, tai nusipirkau jau paruoštą šokoladą užpilti ant torto, toks pakiukiuose kur į mikrobangų krosnelę reikia įkišti kelioms sekundėms, likau sužavėta, nes jį pili, o jis iš karto stingsta, ale ir vargo mažiau ir pigiau biggrin.gif
Atsakyti
labai grazus eziukas,ir spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 30, 09:11)
nu as dar su vienu.su spygliais sh.... gavos... jau net apie dantu krapstukus buvo minciu  lotuliukas.gif 

O man tas ezys toks visai simpatiskas, akys tokios israiskingos, nu zvilgsnis, o dar tas obuoliukas gerai cia, bet, kaip jis cia taip laikosi ant sono, ziurejau, ziurejau ir nesupratau g.gif , o kapstuku nereikia lotuliukas.gif geriau makaronu-spageciu prilauzyti galima ir prikaisioti, vis valgomas daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 30, 09:11)
nu as dar su vienu. ezys pagal rugiagele. rugiagele respekst tau  4u.gif

labai mielas tortukas thumbup.gif viskas kukliai gražiai padaryta rolleyes.gif

QUOTE(aistuzele @ 2009 03 30, 09:28)
Kas dėl šokolado, kai man reikėjo padengti tortą šokoladu, tai nusipirkau jau paruoštą šokoladą užpilti ant torto, toks pakiukiuose kur į mikrobangų krosnelę reikia įkišti kelioms sekundėms, likau sužavėta, nes jį pili, o jis iš karto stingsta, ale ir vargo mažiau ir pigiau  biggrin.gif

aš kažkada jį bandžiau, tai pirmą kartą pilna mikrobanginė to šokolado buvo doh.gif lotuliukas.gif tai kitą kartą tiesiog karštame vandenyje tirpinau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
neprisirpusios braskes lotuliukas.gif ,naudojau dvieju rusiu dazus,kazko nenorejo kibti,gal per trumpai laikiau.
dejau 60 gr virtos bulves,nepilna kiausinio m baltyma,ir pudros apie 500gr,apelsinu kvapu ir rugsteles truputi.
Atsakyti
niam niam thumbup.gif super braškytės, dažuose kokias 3-5 minutes, bet stiprokuose laikiau ir tai kai kurios ne itin intensyviai dažėsi, šaunuolė, derlius puikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos...SOS...buvau prizadejus savo vaikui ,kad padarysiu torta siandien,kuri jis jau buvo issirinkes pries gera savaite ,bet recepto neissisaugojau,dabar negaliu rasti doh.gif Ten buvo varskes jogurto tortas su zele gabaliukais ant trintu sausainiu pado .Gal kas zinot jo receptuka.Buciau laaaabai dekinga.
Atsakyti
Gal Cypciuko margutis? Ten zinutes apacioj, po tortu "Moka" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 30, 14:37)
Gal Cypciuko margutis? Ten zinutes apacioj, po tortu "Moka"  mirksiukas.gif

Oi dekoju labai,tik as dar i greitinele bandysiu ideti varskes(nes prizadejau varskini padaryti biggrin.gif )taip sakant-truputeli paeksperimentuosiu.Dar karta -didelis dekui.
Atsakyti
JOLKA999
cypsiuk,ju ten ir nesulauksit,nes cia nieko naujo,o i papuosimu tema einam tik su naujom idejom ir papuosimais,beje,is tos jusu cukrines mases,labai malonu lipdyti.
Papildyta:

verysad.gif verysad.gif ......gaila , kad nesulauksim , gražūs baibokai , ir atrodo ten jų niekas nėra idėjes ( na tik mano zuikiai ) , ...................aš tai matau , kad ten mano masė rolleyes.gif , ale va gal kitos nežinojo ........malonu , kad ji tau patiko smile.gif

Labai fainos braškės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 30 kovo 2009 - 18:22