nu as dar su vienu. ezys pagal rugiagele. rugiagele respekst tau
bo as kiek lepsusu su juo apturejau....
vidus medutis.
su spygliais sh.... gavos... jau net apie dantu krapstukus buvo minciu dar buvo pazadetas uzrasas, o kaip tycia ne laso grietineles, tas vadinamas ganasas isskydo nuo ranku silumos gal... pradzioj buvo labai tvirtas, net 2 konditeriniai maisai plyso ji bespaudziant veliau istizo... akis bandziau piesti konditeriniu flomasteriu... nepiese ant sokolado zaraza plius niekaip nesuprantu kaip jus taip lygiai sokoladu padengiat ka nors... grietineles pritrukau (nors visada namie turiu "budincios "MU", ale sikart kaip tycia - ne laso...)
zodziu yra dar kur tobuleti
o cia rezultatas
o vis tiek labai mielas tortukas, spalvytė tokia pavasariška, o jei nebūtų kur tobulėti, tai būtų neįdomu šaunuolė
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 30, 08:11)
vidus medutis.
su spygliais sh.... gavos... jau net apie dantu krapstukus buvo minciu dar buvo pazadetas uzrasas, o kaip tycia ne laso grietineles, tas vadinamas ganasas isskydo nuo ranku silumos gal... pradzioj buvo labai tvirtas, net 2 konditeriniai maisai plyso ji bespaudziant veliau istizo... akis bandziau piesti konditeriniu flomasteriu... nepiese ant sokolado zaraza plius niekaip nesuprantu kaip jus taip lygiai sokoladu padengiat ka nors... grietineles pritrukau (nors visada namie turiu "budincios "MU", ale sikart kaip tycia - ne laso...)
o cia rezultatas
vidus medutis.
o cia rezultatas
bet kaip lygiai padengtas jaučiasi, kad pavasariu pakvipo Kas dėl šokolado, kai man reikėjo padengti tortą šokoladu, tai nusipirkau jau paruoštą šokoladą užpilti ant torto, toks pakiukiuose kur į mikrobangų krosnelę reikia įkišti kelioms sekundėms, likau sužavėta, nes jį pili, o jis iš karto stingsta, ale ir vargo mažiau ir pigiau
labai grazus eziukas,ir spalvyte
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 30, 09:11)
nu as dar su vienu.su spygliais sh.... gavos... jau net apie dantu krapstukus buvo minciu
O man tas ezys toks visai simpatiskas, akys tokios israiskingos, nu zvilgsnis, o dar tas obuoliukas gerai cia, bet, kaip jis cia taip laikosi ant sono, ziurejau, ziurejau ir nesupratau , o kapstuku nereikia geriau makaronu-spageciu prilauzyti galima ir prikaisioti, vis valgomas daiktas
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 30, 09:11)
labai mielas tortukas viskas kukliai gražiai padaryta
QUOTE(aistuzele @ 2009 03 30, 09:28)
Kas dėl šokolado, kai man reikėjo padengti tortą šokoladu, tai nusipirkau jau paruoštą šokoladą užpilti ant torto, toks pakiukiuose kur į mikrobangų krosnelę reikia įkišti kelioms sekundėms, likau sužavėta, nes jį pili, o jis iš karto stingsta, ale ir vargo mažiau ir pigiau
aš kažkada jį bandžiau, tai pirmą kartą pilna mikrobanginė to šokolado buvo tai kitą kartą tiesiog karštame vandenyje tirpinau
niam niam super braškytės, dažuose kokias 3-5 minutes, bet stiprokuose laikiau ir tai kai kurios ne itin intensyviai dažėsi, šaunuolė, derlius puikus
Merginos...SOS...buvau prizadejus savo vaikui ,kad padarysiu torta siandien,kuri jis jau buvo issirinkes pries gera savaite ,bet recepto neissisaugojau,dabar negaliu rasti Ten buvo varskes jogurto tortas su zele gabaliukais ant trintu sausainiu pado .Gal kas zinot jo receptuka.Buciau laaaabai dekinga.
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 30, 14:37)
Oi dekoju labai,tik as dar i greitinele bandysiu ideti varskes(nes prizadejau varskini padaryti )taip sakant-truputeli paeksperimentuosiu.Dar karta -didelis dekui.
JOLKA999
cypsiuk,ju ten ir nesulauksit,nes cia nieko naujo,o i papuosimu tema einam tik su naujom idejom ir papuosimais,beje,is tos jusu cukrines mases,labai malonu lipdyti.
Papildyta:
......gaila , kad nesulauksim , gražūs baibokai , ir atrodo ten jų niekas nėra idėjes ( na tik mano zuikiai ) , ...................aš tai matau , kad ten mano masė , ale va gal kitos nežinojo ........malonu , kad ji tau patiko
Labai fainos braškės
cypsiuk,ju ten ir nesulauksit,nes cia nieko naujo,o i papuosimu tema einam tik su naujom idejom ir papuosimais,beje,is tos jusu cukrines mases,labai malonu lipdyti.
Papildyta:
......gaila , kad nesulauksim , gražūs baibokai , ir atrodo ten jų niekas nėra idėjes ( na tik mano zuikiai ) , ...................aš tai matau , kad ten mano masė , ale va gal kitos nežinojo ........malonu , kad ji tau patiko
Labai fainos braškės