Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Na, kaip gražuuu! thumbup.gif
Atsakyti
BRASKES FAINUOLES wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 29, 12:59)

Labai gražu bigsmile.gif Papasakok kaip braškes darei.O tie kiškiukai su glajum iš pudros ir baltymo daryti?
Atsakyti
BRAŠKIŲ RECEPTAS LABAI DAUG SUEINA CUKRAUS PUDROS doh.gif bulvė svėrė 110 g, kiaušinio baltymas buvo XL kiaušinio, tai sudėjau 1100 g cukraus pudros, vidus šiandien minkštas, salžiarūgštis thumbup.gif kadangi autorė neparašė tikslių proporcijų ir glajaus recepto, tai užsiimiau saviveikla, dariau kaip aisingą, tik stipresnį, paragavus buvo nežmoniškai saldu, ir protas gi mano įdėti citrinos rūgštelės doh.gif gavosi puikus beze lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai vat likučiais ir piešta kas papuolė, bet manau tų kiškių aš nenuimsiu nuo popieriaus, jie man sutrupės doh.gif kas storiau papiešta, turėtų nusiimti bigsmile.gif
Atsakyti
Jau braškių groooooooooooooožis user posted image
Atsakyti
Olesta ...nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
JOLKA 999......GRAŽŪS TAVO BAIBOKAI IR GĖLIKĖS wub.gif , BET JUK MES
SUSITARĖME , KAD REIKIA NORS UŽSIMINTI IŠ KO TAI PADARYTA ....AČIŪ smile.gif
Atsakyti
mergaites pavaret cia jus, tortu grozis wub.gif o baibokiukai ir braskes kaip graziai atrodo bigsmile.gif as siandien kepiau vaflius, ne velnio nesigavo jie man schmoll.gif netrapus, sunkiai sukosi, bet vistiek skanus vaikai jau suniamniojo biggrin.gif
Atsakyti
pasirodau savo pirmąjį "Juodąjį mišką"

galiu pasakyti,kad labai patiko jo biskvitas, legvai pjovėsi.
o skonį gal sužinosiu rytoj biggrin.gif

papuošimas paprastas, nes valgysim namie, be jokios progos ax.gif

user posted image
Atsakyti
labai grazios gelikes,braskes,baibokai..
Beje,cia pagyru puodas,tai nebuna primineti kas ,kur ,is ko,tiesiog cia noras pasigirti,i papuosimus dedame ir ten paaiskiname...
Atsakyti
Tai , kad aš ten jų nesulaukiu schmoll.gif , ar neimatau gal .... lens.gif lens.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 29, 12:59)
Jei girtis tai girtis, aš kaip našlaitė miškan žibučių, tik pabraškiauti buvau ir dar kai ko radau ax.gif

o kiek daug grozybiu bigsmile.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 29 kovo 2009 - 15:36
Nu jau braškės kookios bigsmile.gif wub.gif
Bet derliaus gausumas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti