Na, kaip gražuuu!
BRASKES FAINUOLES
QUOTE(Olesta @ 2009 03 29, 12:59)
Labai gražu Papasakok kaip braškes darei.O tie kiškiukai su glajum iš pudros ir baltymo daryti?
BRAŠKIŲ RECEPTAS LABAI DAUG SUEINA CUKRAUS PUDROS bulvė svėrė 110 g, kiaušinio baltymas buvo XL kiaušinio, tai sudėjau 1100 g cukraus pudros, vidus šiandien minkštas, salžiarūgštis kadangi autorė neparašė tikslių proporcijų ir glajaus recepto, tai užsiimiau saviveikla, dariau kaip aisingą, tik stipresnį, paragavus buvo nežmoniškai saldu, ir protas gi mano įdėti citrinos rūgštelės gavosi puikus beze tai vat likučiais ir piešta kas papuolė, bet manau tų kiškių aš nenuimsiu nuo popieriaus, jie man sutrupės kas storiau papiešta, turėtų nusiimti
Jau braškių groooooooooooooožis
mergaites pavaret cia jus, tortu grozis o baibokiukai ir braskes kaip graziai atrodo as siandien kepiau vaflius, ne velnio nesigavo jie man netrapus, sunkiai sukosi, bet vistiek skanus vaikai jau suniamniojo
pasirodau savo pirmąjį "Juodąjį mišką"
galiu pasakyti,kad labai patiko jo biskvitas, legvai pjovėsi.
o skonį gal sužinosiu rytoj
papuošimas paprastas, nes valgysim namie, be jokios progos
galiu pasakyti,kad labai patiko jo biskvitas, legvai pjovėsi.
o skonį gal sužinosiu rytoj
papuošimas paprastas, nes valgysim namie, be jokios progos
labai grazios gelikes,braskes,baibokai..
Beje,cia pagyru puodas,tai nebuna primineti kas ,kur ,is ko,tiesiog cia noras pasigirti,i papuosimus dedame ir ten paaiskiname...
Beje,cia pagyru puodas,tai nebuna primineti kas ,kur ,is ko,tiesiog cia noras pasigirti,i papuosimus dedame ir ten paaiskiname...
QUOTE(Olesta @ 2009 03 29, 12:59)
Jei girtis tai girtis, aš kaip našlaitė miškan žibučių, tik pabraškiauti buvau ir dar kai ko radau
o kiek daug grozybiu super
Nu jau braškės kookios
Bet derliaus gausumas
Bet derliaus gausumas