Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Olesta @ 2009 03 27, 14:04)
vienas dalykas į pabaigą plakimo, kitas dalykas kai stovi neplakama, o tepama ir likučiai bandomi nudažyti, praskydo grietinėlė doh.gif ir nieko nebepadariau ax.gif


Aaaa, buvo ir man... bet ten tik kazkam norejau pasidaryt siek tiek grietineles. Dabar visad tik pasinaudoju grietinele, ir jei lieka, iskart kisu i saldytuva, nes ji tokia paskysta...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 27, 13:08)
Šaunu, imčiau gabaliuką wub.gif Tai ką juodųjų miškų paroda, nenusisekęs žydrasis miškas
user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif labai gražus, toks dangiškas bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2009 03 27, 14:08]
Šaunu, imčiau gabaliuką wub.gif Tai ką juodųjų miškų paroda, nenusisekęs žydrasis miškas
olesta, baik juokis, koks jis tau nenusisekes, super saunus tortukas drinks_cheers.gif kaip drugeliai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
olesta,tavo torciukas,sakyciau,netgi labai nusisekes thumbup.gif toks dangiskas,ir drugeliai labai grazus!!!
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 25, 19:57)
Ale padariau šiandien šokoladinį tortą.


Zebra, koks fainuolis tavo šokoladinis tortas wub.gif wub.gif wub.gif

Keletas klausimėlių:
1-kokio diametro formoje kepei biskvitą ir kokioje temperatūroje;
2-kuom sulaistei biskvitus
3-kaip paruošti šokoladą (kokios firmos naudoji) papuošimams, jį vieną išlydyti, ar dar su kuom nors maišyti;
4-kokia glazūra dengei torto viršų?

Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
ačiū, ačiū 4u.gif mėlyną dangišką spalvą tai mėlynas cukrus pridavė, o drugeliai šokoladiniai ax.gif nusipirkau Maximoje drugelį ant koto, nusipiešiau keletą drugelių ant balto lapo, užsidėjau ant jo kepimo rankovę ir pagal kontūrus nupaišiau drugelius, kitą kartą bandysiu dėti į knygą ir pusiau sulenkti truputį, kad atrodytų, jog tupi mirksiukas.gif būtumėt Jūs mano pirmąjį kremą pamačiusios, tai čia tų liaupsių nebūtų lotuliukas.gif skysta masė, kai iš naujo padariau, tai tada jau panašiau į tortą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2009 03 27, 17:40)
Zebra, koks fainuolis tavo šokoladinis tortas wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Keletas klausimėlių:
1-kokio diametro formoje kepei biskvitą ir kokioje temperatūroje;
2-kuom sulaistei biskvitus
3-kaip paruošti šokoladą (kokios firmos naudoji) papuošimams, jį vieną išlydyti, ar dar su kuom nors maišyti;
4-kokia glazūra dengei torto viršų?

Ačiū iš anksto 4u.gif

1- 24 cm.temperatūra 175 l

2- virintu vandenuku su romo lašais

3-naudojau konditerinį,naudojau vieną,nei su kuom nemaišiau.

4- 100gr juodo šokolado,50 gr grietinėlės,bet galima ir pieno.
Atsakyti
giriuosi.
Snikers'as. puo6tas grietinele ir saldaininėm gėlėm.
user posted image

o cia mažosios "lialia". brokuota... bandziau slepti brokus, tai gyvenime ne taip ryskiai matosi, kaip nuotraukoj biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
mamicy,labai saunus tavo tortai thumbup.gif
Atsakyti
liuks brokas, aš ir taip norėčiau mokėtiu bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=MAMICY,2009 03 28, 10:00]
oho, kaip grazu bigsmile.gif sauniai pasidarbuota wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 28, 09:00)

Labai gražūs tortukai bigsmile.gif thumbup.gif Jokio baisaus broko ten nėra, pavydėt galima tik tokių sugebėjimų irnesakyk.gif
Atsakyti