KOKIA graži dangiška žydruma
GRAŽUMYNAS
GRAŽUMYNAS
QUOTE(burbanti @ 2009 03 27, 11:37)
Sveikos merginos,as cia nepastovi forumiete,bet megstu ieiti ir paskaitineti...Susigundziau padaryti "Juodąjį Mišką".Tik padariau dvi klaidas:per mazai sulaisciau likeriu ir per maza forma biskvitui panaudojau.Kita karta platesne "bleka" imsiu,kad plonesni biskvitai butu.O taip tai -pasaka tortas
imčiau gabaliuką
QUOTE(Olesta @ 2009 03 27, 13:08)
kodėl nenusisekęs labai fainuokliškas drugeliai-mieli
a todėl, kad reikėjo susiprasti, kad dažus galima dėti tik į neplaktą grietinėlę, o ne į tą, kuri lieka nuo pertepimo, nu nieko gerą pamoką apturėjau, kai reikėjo viską nuvalyti ir perplakti, perdažyti ir padaryti ir tai, paviršius nelygus nors ir su karštu peiliu aš jį lyginau
QUOTE(burbanti @ 2009 03 27, 11:37)
Susigundziau padaryti "Juodąjį Mišką".
Koks skanus minkštutis atrodo, niam Aš vis neprisiruošiu išmėginti jo, o taip visos giriat
QUOTE(Olesta @ 2009 03 27, 13:08)
Tai ką juodųjų miškų paroda, nenusisekęs žydrasis miškas
Dar ir kaip nusisekęs! Spalva kokia graži, drugeliai kokie fainuoliai žydroje padangėje skraido Ech....
toks jau sumanymas tos spalvos, nes šventės kaltininkė labai mėgsta viską žydrą, beje bandžiau sumaišyti Americolor dažus ir išgauti mėlyną spalvą, nė velnio nesigavo, tai va kiek atradimų vienai dienai
As visada dedu dazus i pabaiga grietineles plakimo siaip labai grazus torciukas, ta spalva laaabai grazi! O drugeliai!!!
Juodas miskas irgi skaniai atrodo! Tai tada as gal gerai padariau, kad daug sulaisciau biskvita, nes bijau, kad nebuciau persistengus
Juodas miskas irgi skaniai atrodo! Tai tada as gal gerai padariau, kad daug sulaisciau biskvita, nes bijau, kad nebuciau persistengus
vienas dalykas į pabaigą plakimo, kitas dalykas kai stovi neplakama, o tepama ir likučiai bandomi nudažyti, praskydo grietinėlė ir nieko nebepadariau
Olesta nepanasus tas tavo zydruolis i nenusisekusi. Man tai atrodo puikiai
Olesta, puikus tortas
ačiū