Nu jus visos tikros menininkes,as kuo toliau tuo labiau jumis zaviuosi,pati tai pradejau nusipeizeti visai Tingiu puost,tekst plekst bele kaip,va siandiena sumuzojau torciuka,savam valgymui,dariau sroves mandarinini,jau taip noriu paragaut,kad vos neprapjoviau is viso be nieko palauksiu MB...
QUOTE(daividija @ 2009 03 21, 15:22)
pati tai pradejau nusipeizeti visai
Tai gerai, kad tokia savikritiska nu tikrai nusipeizeji, jei pridirbi graziausiu tortu ir taip ant saves varai , bet biski palauk, kol kremas isigers, nepjauk taip ant smugio as nezinau, tai nekantrumas, kaip ir mano
O ir kitos, negriesykit,kaip sakoma dievui, graziausi gaminukai, torciukai, ko bereikia, nors ir as ant saves pavarau, bet vistiek manau, kad pamazu vistiek viskas eina geryn Super ir masinyte(o tas anciukas isvis )ir puse tortuko ideja, ir Jolkos grietinele cia visai tinka
Srove, Tavo postas taiklus kaip pirštu į akį
Mmmmmmmmm...............
Kaip noreciau torto gabaliuko....
Kaip noreciau torto gabaliuko....
daividija kokių gėlyčių pridarius superinės, žiūrėjau žiūrėjau kaip tokias daryt, ale net pavargau ir žiūrėt.... ne mano pirštam tokį grožį sukurt
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 20, 13:09)
Padima , pasakiška pusiukė .....o kodėl tik pusiukė , kur kita dingo , a ...???????????
Valdele , cipciukas superinis , ir mašiniukas neblogas , tik aš didesnius mėgstu ...limuzinus
Valdele , cipciukas superinis , ir mašiniukas neblogas , tik aš didesnius mėgstu ...limuzinus
Matai ,as cia savo suneliui 1 meto proga ,kad su arnkytem gnaibyt galetu .Jis tai tiksliai neispeike . O va didele masina laukia saldytuve ,tai net bijau pradeti puosti ,taip norisi ,kad graziai gautusi ,juk rytoj tai ir svecius vaisinti reiks.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 20, 15:22)
negro bucinys,dariau krema su rududu,dar kavos ipyliau koki 10 saukstu,skonis kremo superinis.biskvitus sulaisciau amaretu.puosiau grietinele,nes nepturejau kur jos deti,tai ir prikeverzojau.ryt valgysim.
Tu zinai ,gal ir as su grietinele puosiu ,labai gerai ziurisi, tas tavo tortas nes esu kazkur macius ir grietinele masina puosta. Tuo anuo metodu truputi bijau ,kad po to to torto nei ragauti niekas nenores
QUOTE(valdele @ 2009 03 21, 22:04)
Matai ,as cia savo suneliui 1 meto proga ,kad su arnkytem gnaibyt galetu .Jis tai tiksliai neispeike . O va didele masina laukia saldytuve ,tai net bijau pradeti puosti ,taip norisi ,kad graziai gautusi ,juk rytoj tai ir svecius vaisinti reiks.
Tu zinai ,gal ir as su grietinele puosiu ,labai gerai ziurisi, tas tavo tortas nes esu kazkur macius ir grietinele masina puosta. Tuo anuo metodu truputi bijau ,kad po to to torto nei ragauti niekas nenores
aciu,idek pakeli standiklio,bus israiskingesni dzibukai[nors nebutinai].bus puiki masinyte puosta grietinele,ir skani.
QUOTE(daividija @ 2009 03 21, 15:22)
Nu jus visos tikros menininkes,as kuo toliau tuo labiau jumis zaviuosi,pati tai pradejau nusipeizeti visai Tingiu puost,tekst plekst bele kaip,va siandiena sumuzojau torciuka,savam valgymui,dariau sroves mandarinini,jau taip noriu paragaut,kad vos neprapjoviau is viso be nieko palauksiu MB...
Apetitnai atrodo tas tavo teks plekst
Ot tortų gamyba pas visas kad vyksta.Nu šaunuolės visos...be žodžių
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 20, 17:02)
As tai kai dariau,tai issikepiau paprasta biskvita,apipjoviau du rutulius su arbatine lekstute,padalinau biskvita i dvi dalis ir pertepiau su grietinele,likusi biskvita visas atraizas supjausciau gabaliukais ir sumaisiau su plakta grietinele,gavosi kose is jos virsu ir dalipdziau tada apvalumus aptepiau grietinele ir puosiau
ir gavosi va tokie
nesupykit kad dar karta imetu photo
ir gavosi va tokie
nesupykit kad dar karta imetu photo
kai bus MB reiks iškept numirs visi iš juoko
mergaites, na ir groziu prikuret atrodo tik pora dieneliu nebuvau, o cia tortuku kaip grybu po lietaus pridygo, ir kokie grazus visi o as irgi be darbo nesedejau, mamytes jubiliejui stai toki meduti sulipinau, nemoku kol kas lygiai sonu aptepti, bet vistiek jis man toks mielas, nes tiek meiles idejau i ji