Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 15:23)
tai kas ziures i liemenuka, kai yra papai  lotuliukas.gif

GEresnio komentaro nesugalvočiau...
VYrams turinys yraCOOL ,o liemenukas trumpam JUK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 15:23)
tai kas ziures i liemenuka, kai yra papai  lotuliukas.gif

hihihi.gif nu jo,svarbu papai geruliai-su liemenuku kitąkart pasistengsiu blush2.gif
Atsakyti
oi lotuliukas.gif nu ir prajuokinot,o jauciu dau darbo tuos apvalumus padaryt ar ne? kol dydzius atitaikai ispjauti doh.gif gal koki protinga patarima turit kaip lengviau
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 20, 15:32)
oi lotuliukas.gif nu ir prajuokinot,o jauciu dau darbo tuos apvalumus padaryt ar ne? kol dydzius atitaikai ispjauti doh.gif gal koki protinga patarima turit kaip lengviau

aš su mamkaa pasitariau ir kepiau lakštus mažėjančia tvarka.tada bliudelį parinkau-įtiesiau maistinę plėvelę ir sluoksniavau vis paspausdama-paskuj labai gražiai išsiėmė.ir psio.labai paprasta būtų su varškės tinginiu sukostruot-kokius norėtum galėtum suformuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 03 20, 15:38)
aš su mamkaa pasitariau ir kepiau lakštus mažėjančia tvarka.tada bliudelį parinkau-įtiesiau maistinę plėvelę ir sluoksniavau vis paspausdama-paskuj labai gražiai išsiėmė.ir psio.labai paprasta būtų su varškės tinginiu sukostruot-kokius norėtum galėtum suformuot smile.gif

o mintis ,ne nepagalvojau,nu reikes vyro pasiklausto kokio dydzio patinka jam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 03 20, 15:38)

AŠ buvaus sumasčius kad visai skanu ir patogu, man kaip naujokei skruzdėlyną tą trupinukai su kondensuotu taip padaryti pradžiai:)
Atsakyti
As tai kai dariau,tai issikepiau paprasta biskvita,apipjoviau du rutulius su arbatine lekstute,padalinau biskvita i dvi dalis ir pertepiau su grietinele,likusi biskvita visas atraizas supjausciau gabaliukais ir sumaisiau su plakta grietinele,gavosi kose is jos virsu ir dalipdziau biggrin.gif tada apvalumus aptepiau grietinele ir puosiau bigsmile.gif
ir gavosi va tokie
user posted image
nesupykit kad dar karta imetu photo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnaaa: 20 kovo 2009 - 16:04
o benski ideju papams
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sorry labai didele nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 20, 17:05)
Sorry labai didele nuotrauka blush2.gif

nu tavo tai visai liuksiniai thumbup.gif
Atsakyti
Labai jau jums cia gerai sekasi thumbup.gif .Turiu klausimeli.Tu temu cia tiek ,kad net nezinau kur ka rasyti. Reikia patarimo apie tortu puosima.Radau tema ,bet ten nieko klausti negalima.Gal galit pasakyti kur apie tai yra klausiama-atsakoma?Buciau labai dekinga jei kas imestu koki linka .Nes sestadieni reiks puosti torta ,o klausimu milijonas ,nes vakar puosiau toki pabandymui ,tai viskas buvo daug sudetingiau ,nei atrode beskaitant.
Atsakyti
QUOTE(valdele @ 2009 03 20, 16:15)
Labai jau jums cia gerai sekasi  thumbup.gif .Turiu klausimeli.Tu temu cia tiek ,kad net nezinau kur ka rasyti. Reikia patarimo apie tortu puosima.Radau tema ,bet ten nieko klausti negalima.Gal galit pasakyti kur apie tai yra  klausiama-atsakoma?Buciau labai dekinga jei kas imestu koki linka .Nes sestadieni reiks puosti torta ,o klausimu milijonas ,nes vakar puosiau toki pabandymui ,tai viskas buvo daug sudetingiau ,nei atrode beskaitant.

Va čia gali visko klausti apie papuošimus, tikrai manau mergaitės pagelbės mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...8894&st=552
O po to nepamiršk pasirodyti su savo tortuku 4u.gif
Atsakyti