Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif na man po Jūsų šedevrų tik slėptis po lapais, bet vis tiek pasirodau blush2.gif vidus - Cipciuko negro bučinys, pertepimas - sviestas su Rududu, dzibukai - grietinėlė, skaičiukai - šokoladas, gėlytės - maršmelow masė pagal Inočką. Čia turėjo gautis kuklus jubiliejaus tortas, nežinau ar gavosi pakankamai kuklus, bet kad skanus bus tai galvą guldau blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai mielas tortas wub.gif nu bet jau skaicius taip suraityt, tai dar reikia sugebet bigsmile.gif
Atsakyti
viršų dariau geltoną, nes šonai rudi, tai vienas kitą atšviečia, bet viskas kantrybė trūko, einu normalių antgalių žvalgytis, o skaičiai netyčia gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 19, 21:59)
pomidorai2.gif  pomidorai2.gif  pomidorai2.gif na man po Jūsų šedevrų tik slėptis po lapais, bet vis tiek pasirodau blush2.gif vidus - Cipciuko negro bučinys, pertepimas - sviestas su Rududu, dzibukai - grietinėlė, skaičiukai - šokoladas, gėlytės - maršmelow masė pagal Inočką. Čia turėjo gautis kuklus jubiliejaus tortas, nežinau ar gavosi pakankamai kuklus, bet kad skanus bus tai galvą guldau blush2.gif
user posted image

user posted image

wow... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 03 19, 02:29)
O, dieve, tikrai nepagalvojau, kad galiu įžeist tokiu žodžiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Cipciuk, atsiprašau labai labai, jei kartais įžeidžiau  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  Žvėreliai jūsų labai labai nuostabūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kažkaip turėjau minty aplamai visokius tokius nulipintus gyvuniukus  blush2.gif Būsiu atidesnė kitą sykį renkantis žodžius  blush2.gif

taigis tu cia mane izeidei, mano baiboka pavadindama mikiu lotuliukas.gif o siaip tai viskas gerai 4u.gif nemanau kad Cipciukas isizeis, o vat as tai isizeidziau kad mano baiboka isdrysai kazkokiu mikiu pravardziuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 19, 22:08)
Labai mielas tortas  wub.gif nu bet jau skaicius taip suraityt, tai dar reikia sugebet  bigsmile.gif

nu skaiciai tai labai profesionaliai thumbup.gif ir tortas thumbup.gif
papai irgi thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 19, 22:59)
Cipciuko negro bučinys,

Siltas, simpatiskas torciukas wub.gif , darysiu ir as geltona(kaip papuga cool.gif ).
Atsakyti
adriu ir olesta tortukai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
adriu
PApuliia PAmelos kaip minimum, šaunuolė
Olesta
Gražus ir tikrai skanulis smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites na ir prikuret groziu cia wub.gif , cypciuk jusu baibokiukams apibudinti nerandu zodziu wub.gif kaip tokius ismokt padaryt ........... unsure.gif nesigauna man nors tu ka blush2.gif , krutine tokia nemaza biggrin.gif bet taip dailiai padaryta rolleyes.gif saunuoles wub.gif
olesta, tavo tortas toks pavasariskas, toks gaivus atrodo, o man neina padaryt to kremo su kondiske ir sviestu, ale nepergyvenu is kokio 10 karto tikrai pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 20 kovo 2009 - 13:11
papai kaip papai-bet kaip nervuojuos dėl to liemenuko-jau norėjau lupt lauk-bet vienas žmogutis atkalbėjo ax.gif blush2.gif ačiū mergaites už gražius žodžius 4u.gif
olesta,taviškis labai gražiai gelsvas thumbup.gif aš dar niekad tų cybukų nebandžiau daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 03 20, 14:21)
papai kaip papai-bet kaip nervuojuos dėl to liemenuko-jau norėjau lupt lauk-bet vienas žmogutis atkalbėjo ax.gif  blush2.gif ačiū mergaites už gražius žodžius 4u.gif
olesta,taviškis labai gražiai gelsvas thumbup.gif aš dar niekad tų cybukų nebandžiau daryt blush2.gif

tai kas ziures i liemenuka, kai yra papai lotuliukas.gif
Atsakyti