na man po Jūsų šedevrų tik slėptis po lapais, bet vis tiek pasirodau vidus - Cipciuko negro bučinys, pertepimas - sviestas su Rududu, dzibukai - grietinėlė, skaičiukai - šokoladas, gėlytės - maršmelow masė pagal Inočką. Čia turėjo gautis kuklus jubiliejaus tortas, nežinau ar gavosi pakankamai kuklus, bet kad skanus bus tai galvą guldau
Labai mielas tortas nu bet jau skaicius taip suraityt, tai dar reikia sugebet
viršų dariau geltoną, nes šonai rudi, tai vienas kitą atšviečia, bet viskas kantrybė trūko, einu normalių antgalių žvalgytis, o skaičiai netyčia gavosi
QUOTE(Olesta @ 2009 03 19, 21:59)
na man po Jūsų šedevrų tik slėptis po lapais, bet vis tiek pasirodau vidus - Cipciuko negro bučinys, pertepimas - sviestas su Rududu, dzibukai - grietinėlė, skaičiukai - šokoladas, gėlytės - maršmelow masė pagal Inočką. Čia turėjo gautis kuklus jubiliejaus tortas, nežinau ar gavosi pakankamai kuklus, bet kad skanus bus tai galvą guldau
wow...
QUOTE(RiMami @ 2009 03 19, 02:29)
O, dieve, tikrai nepagalvojau, kad galiu įžeist tokiu žodžiu Cipciuk, atsiprašau labai labai, jei kartais įžeidžiau Žvėreliai jūsų labai labai nuostabūs kažkaip turėjau minty aplamai visokius tokius nulipintus gyvuniukus Būsiu atidesnė kitą sykį renkantis žodžius
taigis tu cia mane izeidei, mano baiboka pavadindama mikiu o siaip tai viskas gerai nemanau kad Cipciukas isizeis, o vat as tai isizeidziau kad mano baiboka isdrysai kazkokiu mikiu pravardziuoti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 19, 22:08)
Labai mielas tortas nu bet jau skaicius taip suraityt, tai dar reikia sugebet
nu skaiciai tai labai profesionaliai ir tortas
papai irgi
QUOTE(Olesta @ 2009 03 19, 22:59)
Cipciuko negro bučinys,
Siltas, simpatiskas torciukas , darysiu ir as geltona(kaip papuga ).
adriu ir olesta tortukai super
adriu
PApuliia PAmelos kaip minimum, šaunuolė
Olesta
Gražus ir tikrai skanulis
PApuliia PAmelos kaip minimum, šaunuolė
Olesta
Gražus ir tikrai skanulis
mergaites na ir prikuret groziu cia , cypciuk jusu baibokiukams apibudinti nerandu zodziu kaip tokius ismokt padaryt ........... nesigauna man nors tu ka , krutine tokia nemaza bet taip dailiai padaryta saunuoles
olesta, tavo tortas toks pavasariskas, toks gaivus atrodo, o man neina padaryt to kremo su kondiske ir sviestu, ale nepergyvenu is kokio 10 karto tikrai pavyks
olesta, tavo tortas toks pavasariskas, toks gaivus atrodo, o man neina padaryt to kremo su kondiske ir sviestu, ale nepergyvenu is kokio 10 karto tikrai pavyks
papai kaip papai-bet kaip nervuojuos dėl to liemenuko-jau norėjau lupt lauk-bet vienas žmogutis atkalbėjo ačiū mergaites už gražius žodžius
olesta,taviškis labai gražiai gelsvas aš dar niekad tų cybukų nebandžiau daryt
QUOTE(adriu @ 2009 03 20, 14:21)
papai kaip papai-bet kaip nervuojuos dėl to liemenuko-jau norėjau lupt lauk-bet vienas žmogutis atkalbėjo ačiū mergaites už gražius žodžius
tai kas ziures i liemenuka, kai yra papai