kosk pavasaris, Srove, eilinį kartą apakimas, nešk greičiau su visu receptu į saldžius
Srove,kaip visada grazu be zodziu
SROVE,
Sąžiningai----labai jo noriu, bet nedrįščiau jo valgyti, man jis būtų toks GRAŽUOLIS pavasario šauklys
MAn labai gražus, toks nuotaikingas, ūpą keliantis
AČIŪ kad pasirodei
Sąžiningai----labai jo noriu, bet nedrįščiau jo valgyti, man jis būtų toks GRAŽUOLIS pavasario šauklys
MAn labai gražus, toks nuotaikingas, ūpą keliantis
AČIŪ kad pasirodei
Kaip visada Srove ,pritrenkei ,su savo tortais
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 17, 19:11)
Jei del recepto, tai atsiprasau , jau idejau, norejau dar karta proba nuimti pirmiau , o siaip aciuks visoms, tik labai kartais pritruksta kanntrybes viska iki galo zmoniskai padaryti
QUOTE(Srove @ 2009 03 17, 21:35)
Jei del recepto, tai atsiprasau , jau idejau, norejau dar karta proba nuimti pirmiau , o siaip aciuks visoms, tik labai kartais pritruksta kanntrybes viska iki galo zmoniskai padaryti
Neeeeeeeeeeee....dėl papuošimo .....koks gražus , vertas būti ten kur papuošimai
MERGINOS
MATYT JUMS REIKIA SKAITYTI TAISYKLES
Srove, eglejk, arnaa
Grebkit savo tortus ir begom i papuosimu tema. Reiks, matyt, trint sita tema lauk, o tai KOKIA betvarke padarot. Kur paskui ieskot ideju, vel varyt per visas temas
Srove, eglejk, arnaa
Grebkit savo tortus ir begom i papuosimu tema. Reiks, matyt, trint sita tema lauk, o tai KOKIA betvarke padarot. Kur paskui ieskot ideju, vel varyt per visas temas
QUOTE(Inočka @ 2009 03 18, 01:02)
MERGINOS
Srove, eglejk, arnaa
Srove, eglejk, arnaa
atidarau naują temą... kur rodom savo šedevrus, giriames, giriam grožimės.
cia fraze is pirmos sios temos zinutes. nelabai as tada suprantu tas taisykles. toks kasikelis yra parodytas, berods, ten kur nuorodos i papuosimus, as sia ideja tiesiog nusikopinau, kaip ir ta su sokoladu, nieko naujo as neisradau. Labai aciu uz ivertinima, taciau tikrai nesuprantu tu taisykliu
o papuosimu temoj, man lyg, taisyklese parasyta, kad jei idejai torta i viena tema i kita jau nedeti.
Tikrai nenoreciau, kad ir cia isisiubuotu toks gincas, kaip kazkurioj kitoj temelej
QUOTE(Inočka @ 2009 03 18, 01:02)
MERGINOS
Srove, eglejk, arnaa
Srove, eglejk, arnaa
Kas apibars jei ne Inocka? Visur kaip budintis su raisciu ant rankos Gerai susirenku savo tortus ir maunu kitur vietos ieskot