Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(arnaaa @ 2009 03 16, 14:43)
Cia mano antras bandymas su barbe  blush2.gif
user posted image
user posted image

SAKAU iš visos širdies, tikrai varote mane į neviltį...
NIEKAIP NEGALIU SUSITAIKYTI SU TUO ,kad iš antro karto ima ir pavyksta:)
LABAI ŠAUNU smile.gif LABIA GRAŽU ir labai miela mergaitė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 16 kovo 2009 - 13:52
QUOTE(eglejk @ 2009 03 16, 13:28)
stai dar du tortukai vakar dienos ir siandien ryto darbukas smile.gif
Papildyta:
ax.gif

tas krepšelis laaaaaabai gražiai atrodo o torčiuko aplieto šokoladu neatsisakyčiau (o kas viduj?) smile.gif
Atsakyti
gerai kad pavalgiusi žiūriu šias grožybės, antraip iš pastalės nebent antrą kart žvilgterėt ir vėl nuslabnėt thumbup.gif šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 03 16, 15:00)
tas krepšelis laaaaaabai gražiai atrodo o torčiuko aplieto šokoladu neatsisakyčiau (o kas viduj?) smile.gif

abieju tortuku viduj medutis, dar kolkas nieko kito nebandziau, nors ir meduti tik antra karta kepiau blush2.gif
Atsakyti
Tiesiog žodžių pritrūkau merginos,kaip gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 16, 15:42)
gerai kad pavalgiusi žiūriu šias grožybės, antraip iš pastalės nebent antrą kart žvilgterėt ir vėl nuslabnėt thumbup.gif šaunuolės thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif ......kaip viskas gražu .....tik noriu palkausti , o tas krepšelis nevertas papuošimo temos ??? wink.gif......a ......???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 16 kovo 2009 - 18:18
[quote=Cipciukas,2009 03 16, 19:18]
wub.gif wub.gif wub.gif ......kaip viskas gražu .....tik noriu palkausti , o tas krepšelis nevertas papuošimo temos ??? wink.gif......a ......???
[/qutiesa sakant, nezinau blush2.gif as siek tiek kitaip norejau padaryti, bet neisejo, tos gelytes baisiai luzinejo, tai kazkaip nedristu i ta tema deti nelabai vykusi doh.gif
Atsakyti
...nu tavo valia ax.gif , bet man atrodo .....
Atsakyti
Sveikutes, kepejeles.Buvau atitrukusi visai nuo kompo, tai dar nespejau nei jusu groziu perziureti ir visko perskaityti, vakare pasistengssiu blush2.gif Gavau dovanu formeles, tai knietejo isbandyti tas geliukes, taip greit viskas darosi, tik cakt, cakt ir viskas lotuliukas.gif .O i beze tai neziurekit, istikro tai cia toks netikras beze, kuris man buvo reikalingas sumaisymui su riesutais, tai paziurejau, kad truputi stovi, nu ir uzpatingejau daryti tikra blush2.gif , tai su tuo paciu ir patepliojau.Stai mano mandarininis torciukas.
user posted image
Atsakyti
Srove blink.gif koks mielas torciukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 17, 13:40)
Sveikutes, kepejeles.Buvau atitrukusi visai nuo kompo, tai dar nespejau nei jusu groziu perziureti ir visko perskaityti, vakare pasistengssiu blush2.gif Gavau dovanu formeles, tai knietejo isbandyti tas geliukes, taip greit viskas darosi, tik cakt, cakt ir viskas lotuliukas.gif .O i beze tai neziurekit, istikro tai cia toks netikras beze, kuris man buvo reikalingas sumaisymui su riesutais, tai paziurejau, kad truputi stovi, nu ir uzpatingejau daryti tikra blush2.gif , tai su tuo paciu ir patepliojau.Stai mano mandarininis torciukas.

Jezau aukstielnikas doh.gif bigsmile.gif wub.gif mars greit i saldzius receptus ir kelk recepta, arba i papuosimus. Nu jau kaip graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 17 kovo 2009 - 13:55