kokia saunuole jums ta mamkaa,kaaa?viska pateike jau kai suvalge,nei pasidalint,nei ka..
mamkaa
Va cia mamkaa pavare
ale taip norėčiau ir aš pasigirt čia savo kepiniais, bet kad man viskas kažkaip negražiai išeina man viskas skaniai gaunas, bet jau prekinė išvaizda be ryšio visai, o nuotraukoje dar baisiau neio realybėj atrodo
QUOTE(aikstinga @ 2009 03 14, 21:05)
ale taip norėčiau ir aš pasigirt čia savo kepiniais, bet kad man viskas kažkaip negražiai išeina man viskas skaniai gaunas, bet jau prekinė išvaizda be ryšio visai, o nuotraukoje dar baisiau neio realybėj atrodo
Na jau tik nereikia savęs taip nuvertinti Nešk čia savo skanumynus, o mes jau įvertinsim kaip ten iš tiesų yra
QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 14, 21:31)
Na jau tik nereikia savęs taip nuvertinti Nešk čia savo skanumynus, o mes jau įvertinsim kaip ten iš tiesų yra
tai aš net nefotkinu jų tokių baisių kai pažiūriu į kitų mamyčių nuotraukėles tai seilė varva, o į maniškes net akys neužkliūtų kada nors, kai išmoksiu gražiai pateikt - nufotkinsiu
[quote=Olesta,2009 03 15, 16:14]
Papuošimų temoje ir taip yra kam ir ką rodyti, o čia mano darbui parodyti tinkamiausia vieta
oho olesta na ir prigaminus, kaip grazu, ir spalvos tokios tikros, saunuole
Papuošimų temoje ir taip yra kam ir ką rodyti, o čia mano darbui parodyti tinkamiausia vieta
oho olesta na ir prigaminus, kaip grazu, ir spalvos tokios tikros, saunuole
saunuole Olesta
va ką reiškia dviejų dienų darbas nu Olesta pavarei čia rožyčių ir viskas čiaiš tų saldainių, pagal inočką?
QUOTE(davija @ 2009 03 15, 18:03)
va ką reiškia dviejų dienų darbas nu Olesta pavarei čia rožyčių ir viskas čiaiš tų saldainių, pagal inočką?
ne vien tik, cukrinukių irgi yra, kreminės, baltos ir geltonos ir lapeliai
Olesta, super