QUOTE(mazuliux @ 2009 03 13, 13:43)
Sveikos, mergaites
Jau kepiniu visu grazumas ir jauciu skanumas Nuostabu
Mergaites, aiskumo delei trumpai:
Marcipanine mase - migdolu mase, tinkanti figuroms, gelems lipdyti, dengti tortus
Rolled fondant - mase su gliukoze,glicerinu, zelatina, cukraus pudra (receptas yra Inockos papuosimu temoje man atrodo). Siek tiek tampoma. Tinkama daug kam. Tik man labai sausa, trapi gavos
Icing'as - jei paprastas, tai cukraus pudra su vandeniu, dar galima citrinos sulciu ideti del skonio. Gana skysta, pertepimui, liejimui paveiksleliu ir pan.
Royal icing'as - kociojama mase, daroma is kiausiniu baltymu, cukraus pudros (galima citrinos sulciu ideti) - tinkama lipdymui, tortu dengimui
Dievuliau, mamkaa, nerealu
Jau kepiniu visu grazumas ir jauciu skanumas Nuostabu
Mergaites, aiskumo delei trumpai:
Marcipanine mase - migdolu mase, tinkanti figuroms, gelems lipdyti, dengti tortus
Rolled fondant - mase su gliukoze,glicerinu, zelatina, cukraus pudra (receptas yra Inockos papuosimu temoje man atrodo). Siek tiek tampoma. Tinkama daug kam. Tik man labai sausa, trapi gavos
Icing'as - jei paprastas, tai cukraus pudra su vandeniu, dar galima citrinos sulciu ideti del skonio. Gana skysta, pertepimui, liejimui paveiksleliu ir pan.
Royal icing'as - kociojama mase, daroma is kiausiniu baltymu, cukraus pudros (galima citrinos sulciu ideti) - tinkama lipdymui, tortu dengimui
Dievuliau, mamkaa, nerealu
Tai,kad Royal icing kaip tik yra tepama mase padaryta is kiausiniu baltymu ir cukraus pudros,ji nekociojama,ji aptepama,as apie tas mases turiu visa stora knyga,nezinau kaip kur ka isvercia,bet rasau ka perskaiciau,o dengiu tortus pirktu ICING,taip parasyta ant pakelio.Nors is tikruju ten turetu buti SUGARPASTE:
5a.s.zelatinos,
125ml gliukozes,
1v.s.glicerino,
1kg cukraus pudros.
va sia mase dengiami tortai.
Dar galima padaryti sokoladine sugarpaste apdengimams.