Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 13, 11:48)
user posted image
mano morengiukai,vakar buvo pirmas bandymas,ale skanus isejo smile.gif

Gavosi labai šauniai, kaip gėlytės Orchidėjos žiedeliai.LAbai gražu ,pavuko VALIO
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 13, 10:48)

mano morengiukai,vakar buvo pirmas bandymas,ale skanus isejo smile.gif

Grazuciai morengiukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 13, 10:48)
[mano morengiukai,vakar buvo pirmas bandymas,ale skanus isejo smile.gif

Nu ir gražučiai, šaunuolė bigsmile.gif
Atsakyti
O čia mano naktiniai grybukai, nes kepiau labai vėlai, o dažiau dar vėliau, nebelaukiau kol apdžius, tai nuvarvėję.
Bet sakė jog skanuliai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 13, 12:55)
O čia mano naktiniai grybukai, nes kepiau labai vėlai, o dažiau dar vėliau, nebelaukiau kol apdžius, tai nuvarvėję.

Niam! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 13, 08:09)
Aha ...o ką aš sakiau fondant , visai kas kita , o marcipanas - kitas dalykelis , kai žiūri video , jie tą masę ( fondant ) tampo kaip guminę , ko nenorėčiau tikėti , kad taip galima su marcipanu , tiesiog riešutai to neleis  schmoll.gif daryti ......tai gerai viską išsiaiškinome ir apsistojame prie pav. apdengimo masė , tiesa ją dar vadina MASTIKA , bet google neverčia , tiksliau išverčia tą patį žodį .

Ova žodį ...icing'a visai neišvertė , liko toks pats  unsure.gif

VA PILNĄ DĖŽUTĖS PAVADINIMĄ IŠVERTĖ .....APLEDĖJIMAS blink.gif ...KUO TOLIAU Į MIŠKĄ , TUO DAUGIAU MEDŽIŲ lotuliukas.gif

nEBŪSIU AŠ , JEI IKI GALO NEIŠSIAIŠKINSIU , PASIĖMIAU ŽODYNĄ , KURĮ VOS NUO ŽEMĖS ATKĖLIAU IR IŠSIVERČIAU , GAVOSI VA KAS ......
" gumulėlis apledėjimo lauke"
bigsmile.gif

čia išsivertė ROLL OUT ICING ...

Man Anglonas isverte taip:

icing

1 kul. glajus; glajaus aptepas

2 (už)šaldymas

3 av. apledėjimas

4 sport. aisingas, nuošalė (ledo ritulyje)

² the icing on the cake tik puošmena; vienas/didžiulis malonumas

,o Roll Aut yra - iskocioti

Tai as isversciau, kad tai yra kociojama mase tortams apdengti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 13 kovo 2009 - 14:08
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 13, 10:14)
As esu icingo maisiuka nusipirkus su milteliais,o kokiais kiekiais ta dezute maisei?Kaip parasyta ant pakuotes?Ar tavo jau buvo mase paruosta?

zinok ten jau mase buvo padaryta,beje taip pat gana tasus daiktas 4u.gif kai pirkau ta mase salia buvo marcipanas ir kazkokia migdoline mase visas isspaudinejau pries pirkdama ir konsistencija vienoda pasirode tik sitos mases pagal kaina geriau isejo.

QUOTE(ingriduska @ 2009 03 13, 13:55)
user posted image

oi kaip faina,man tokie grybukai visada primena mociute,jinai juos kepdavau kaip savo firmini skanesta wub.gif
labai grazios morengines gelytes 4u.gif
Atsakyti
Visu kepiniai labai grazus, neabejoju, kad ir skanus. As vis paskaitau paskaitau, kai ka iskepu, bet taip ir neparodau , taigi giriuosi paprastais saldumais 4u.gif

skruzdelynas
user posted image

obuoliu pyragas
user posted image

keksiukai
user posted image

Pyragas su uogiene
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=mamkaa,2009 03 13, 15:46]
Visu kepiniai labai grazus, neabejoju, kad ir skanus. As vis paskaitau paskaitau, kai ka iskepu, bet taip ir neparodau , taigi giriuosi paprastais saldumais 4u.gif

skruzdelynas
[obuoliu pyragas
keksiukai
[Pyragas su uogiene

ocho kiek prikaupta, kaip gardu wub.gif
Atsakyti
Jetau, mamkaa, nesk tuos saldumynus i saldumynu tema, cia kakzokie nematyti g.gif
Atsakyti
Varskes spurgos
user posted image

kursenu vyniotinis
user posted image

Pyragas ("Otelo" torto receptas)
user posted image

medaus tortas pagal Cipciuka
user posted image
Atsakyti
Mergaites,as dengiu tortus pirktu ICINGU,tikrai ne MARCIPANINE mase,is marcipanines mases as darau vioskias figureles,ir ten tas tortas tikrai padengtas me marcipanu,o icingu,marcipano tokio balto balto nebuna. tongue.gif
Atsakyti