Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

NA taip google , prie ko čia ta pomadka unsure.gif , man jau į Lenkų kalbą užneša , pabandysiu dar per kitur , pažiūrėsiu , ko ten prirašys ... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 12, 22:39)
Anglų-lietuvių taip verčia google vertėjas blink.gif kažkada verčiau torto receptą iš rusų kalbos, tai vietoj torto apie sex,o orgijas išvertė, tai pasiklioviau savo ir MB žiniomis lotuliukas.gif

Geras tortukas turetu iseit hihihi.gif
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif ...ir kitur išvertė ....pomadka .... unsure.gif , bet tiksliai , radau , kad marcipanas būna ir baltos spalvos bigsmile.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 22:14)
MERGAITĖS , NU JUS MANE PRITRENKITE , BET TEN NE MARCIPANINĖ MASĖ , TAI fondant MASĖ ..........išsiverčiau , ką reiškia fondant , man parašė - pomadka  unsure.gif ....nu kas tai per žodis , nesuprantu .....marcipaninė negali buti tokia lygi , į ją ieina malti migdolai , ir ji truputi ruplėta , o šita kaip aksomas , reikia kažkur išknisti , kas tai per daiktas tas  fondant ... g.gif

Nu vat man irgi kazkaip keista, bet fondant tikrai ne marcipaninė, jinai daugiau į Jūsų cukrinę, galima sakyt tokia pati... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 23:14)
MERGAITĖS , NU JUS MANE PRITRENKITE , BET TEN NE MARCIPANINĖ MASĖ , TAI fondant MASĖ ..........išsiverčiau , ką reiškia fondant , man parašė - pomadka  unsure.gif ....nu kas tai per žodis , nesuprantu .....marcipaninė negali buti tokia lygi , į ją ieina malti migdolai , ir ji truputi ruplėta , o šita kaip aksomas , reikia kažkur išknisti , kas tai per daiktas tas  fondant ... g.gif

Fondant issivercia minkstas lengvai tirpstantis saldainis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnaaa: 12 kovo 2009 - 23:18
Fondant , tai konditerinė masė glazūravimui, t.y. torto dengimui. Pagrindiniai tos mases, su kuria dirba profesionalai, recepto ingridientai tokie: vanduo, zelatina, glicerinas, gliukoze, cukraus pudra. Tai yra ta mase, kuria Cipciukas darė pagal, berodz, Povilos nurodyta recepta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 12 kovo 2009 - 23:26
Basic Recipe: Pagrindiniai receptai
Fondant uncooked nekeptas fondant
3 1/2 cups powdered sugar cukraus
1/3 cup hot water karsto vandens
1/3 cup corn syrup kukuruzų sirupo
European Fondant - cooked Europieriškas keptas fondant
1 pound sugar cukraus
1/4 pound water vandens
1/5 pound glucose gliukozes

Šaltinis http://www.pastrywiz...son/fondant.htm pirmas suvedus fondant recipe googlei

Inočka, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 12 kovo 2009 - 23:23
Dvynuke85 gal gali imest nuotrauka kaip atrodo tas pakelis gal ir as rasciau kur pas save parduotuvej. g.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 13, 01:10)
Dvynuke85 gal gali imest nuotrauka kaip atrodo tas pakelis gal ir as rasciau kur pas save parduotuvej. g.gif

miargos busiu apsimelavus blush2.gif ,buvau nusiziurejus marcipana,o nusipirkau icing'a,o va tarp ju koks skirtumas tikrai nezinau
cia toks koki as pirkau 4u.gif ejau i konteineri pasiknist,kad rasciau dezute,gerai kad garaze stovi ir nieks nemate blush2.gif http://www.foodirela...ore/601414.html .
kazkas apie skoni kalbejot ju tortu tai nu i nafik doh.gif vienas pyragas yra labai panasus i tingini,tai dar valgoma,o visa kita tai tikriausiai padegtum ir degtu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 13 kovo 2009 - 02:46
Aha ...o ką aš sakiau fondant , visai kas kita , o marcipanas - kitas dalykelis , kai žiūri video , jie tą masę ( fondant ) tampo kaip guminę , ko nenorėčiau tikėti , kad taip galima su marcipanu , tiesiog riešutai to neleis schmoll.gif daryti ......tai gerai viską išsiaiškinome ir apsistojame prie pav. apdengimo masė , tiesa ją dar vadina MASTIKA , bet google neverčia , tiksliau išverčia tą patį žodį .

Ova žodį ...icing'a visai neišvertė , liko toks pats unsure.gif

VA PILNĄ DĖŽUTĖS PAVADINIMĄ IŠVERTĖ .....APLEDĖJIMAS blink.gif ...KUO TOLIAU Į MIŠKĄ , TUO DAUGIAU MEDŽIŲ lotuliukas.gif

nEBŪSIU AŠ , JEI IKI GALO NEIŠSIAIŠKINSIU , PASIĖMIAU ŽODYNĄ , KURĮ VOS NUO ŽEMĖS ATKĖLIAU IR IŠSIVERČIAU , GAVOSI VA KAS ......
" gumulėlis apledėjimo lauke"
bigsmile.gif

čia išsivertė ROLL OUT ICING ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 13 kovo 2009 - 08:25
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 03 13, 03:44)
miargos busiu apsimelavus blush2.gif ,buvau nusiziurejus marcipana,o nusipirkau icing'a,o va tarp ju koks skirtumas tikrai nezinau
cia toks koki as pirkau  4u.gif ejau i konteineri pasiknist,kad rasciau dezute,gerai kad garaze stovi ir nieks nemate blush2.gif http://www.foodirela...ore/601414.html .
kazkas apie skoni kalbejot ju tortu tai nu i nafik doh.gif vienas pyragas yra labai panasus i tingini,tai dar valgoma,o visa kita tai tikriausiai padegtum ir degtu doh.gif

As esu icingo maisiuka nusipirkus su milteliais,o kokiais kiekiais ta dezute maisei?Kaip parasyta ant pakuotes?Ar tavo jau buvo mase paruosta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnaaa: 13 kovo 2009 - 09:15
user posted image
mano morengiukai,vakar buvo pirmas bandymas,ale skanus isejo smile.gif
Atsakyti