Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(eglejk @ 2009 03 12, 17:36)
o kur tos marcipanines mases ieskoti prekybos centruose?  unsure.gif  niekaip as jos nerandu pirkti  schmoll.gif

Pas mus LT ta mase gelsva, o uzsieny yra pirkt baltos kaip sniegas.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 12, 19:11)
kodėl kosmosas, labai paprasta ax.gif  išsikepti biskvitą, supjaustyti juostomis, pertepti ir susukti į ritinėlį kaip vyniotinį, viskas, beje labai šaunus, toks velykinis kelmukas wub.gif

Nežinau, man kažkaip labai sudėtingai atrodo, gal dėl to, kad vyniotiniai niekad nesigauna doh.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 12, 19:28)

O ta balta balta masė irgi iš marcipano būna??? Nes man kur atveža, tai irgi geltona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 03 12, 20:39)
Nežinau, man kažkaip labai sudėtingai atrodo, gal dėl to, kad vyniotiniai niekad nesigauna  doh.gif
O ta balta balta masė irgi iš marcipano būna??? Nes man kur atveža, tai irgi geltona  ax.gif

Buna ant pacio pakelio uzrasyta gelsva marcipanine mase arba balta.
Papildyta:
QUOTE(Citriniukas @ 2009 03 12, 19:54)
arnaaa, kai keli nuotraukas prieš nuotraukos adresą parašyk [ img ], o adreso gale [ /img ] be tarpu, taip galėsim matyt nuotrauką iš karto ir nereikės spaudinet nuorodų  thumbup.gif
Nu man tas kelmas, tai kosmosas iš vis  wub.gif

Citriniuk,kazin ar rodys mano nuotraukas jei ir parasysiu (img) nes as dar per mazai turiu zinuciu verysad.gif ,todel kol kas keliu taip.
Atsakyti
pagal Irmules 3min pyragaitis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 14:23)
aš apakus  bigsmile.gif karsta.gif
o kokia mase puošei viršu? 4u.gif

kaip merginos ir sake-marcipanine 4u.gif

QUOTE(arnaaa @ 2009 03 12, 14:41)
Gal gali imest nuoroda kur radau youtube?Aciu. biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=E4SfgfnzzXk stai cia gelytes labai fainos gaunasi ir atrodo nesunku 4u.gif

QUOTE(ErikaI @ 2009 03 12, 16:21)
Kelmo receptas

Ka tik suteptas  4u.gif

[attachmentid=172255]

koks fainuolis thumbup.gif

QUOTE(ingriduska @ 2009 03 12, 18:39)
Aš radau, bet man no to nepalengvėjo, mažytė dėžutė 10 litų, normaliam tortui gali tekti sunaudoti 2-3, tai torto kaina kosminė, be to ji ne visiems skani tya masė, aš jei pirkčiau tai tik kokiom figūrėlėm lipdyti smile.gif
Akropoly tikrai mačiau Maximoje padėta prie papuošimų tortams:)

pas mus(dubline) ta mase kainuoja 2.30eu uz 500gr,buvo dar truputi pigesnes.as paemiau du pokucius,nes nelabai issivaizdavau kiek reikes.butu uzteke ir vienos dezutes.issivaizduok tortukas biskiuka didesnis negu mano padengtas tik marcipanu ir niekuo daugiau kainuoja 80eu ir dar nezinau kas viduj doh.gif

QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 19:38)
bet radau recepteli kad ji galima pasigaminti, gal kuri esat bandziusios? g.gif
receptelis

as ir maciau ta receptuka,man ir idomu kaip gaunasi g.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 12, 20:28)

pas mus zinok tos mases maciau gelsvos,baltos ir auksines.taip ir skoniu kitokiu.

QUOTE(Citriniukas @ 2009 03 12, 20:39)
O ta balta balta masė irgi iš marcipano būna??? Nes man kur atveža, tai irgi geltona  ax.gif

kaip rasiau auksciau pas ivairispalviu yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 12 kovo 2009 - 20:43
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 12, 19:49)
1. Buna ant pacio pakelio uzrasyta gelsva marcipanine mase arba balta.
Papildyta:

2. Citriniuk,kazin ar rodys mano nuotraukas jei ir parasysiu (img) nes as dar per mazai turiu zinuciu  verysad.gif ,todel kol kas keliu taip.

1. Bet ta balta marcipaninė ar 'fondant' masė???

2. O tu pabandyk mirksiukas.gif gal pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 18:38)
bet radau recepteli kad ji galima pasigaminti, gal kuri esat bandziusios? g.gif
receptelis

Man atrodo, Inocka dare, bet neatsimenu, pagal sita recepta ar ne.

QUOTE(arnaaa @ 2009 03 12, 19:49)
Citriniuk,kazin ar rodys mano nuotraukas jei ir parasysiu (img) nes as dar per mazai turiu zinuciu  verysad.gif ,todel kol kas keliu taip.

Ten viskas paprasciau negu atrodo su tom nuotraukom, nereikia tu zinuciu (jos reikalingos, jei tiesiai is kompo nori nuotrauka ikelti)

QUOTE(dvynuke85 @ 2009 03 12, 20:42)
issivaizduok tortukas biskiuka didesnis negu mano padengtas tik marcipanu ir niekuo daugiau kainuoja 80eu ir dar nezinau kas viduj doh.gif

Tai daryk bizni - pirk uz 2,30 eu, apdenginek tortukus ir pardavinek uz 80 eu biggrin.gif

QUOTE(Citriniukas @ 2009 03 12, 20:44)
1. Bet ta balta marcipaninė ar 'fondant' masė???

Ten marcipanine, bet tiesiog nudazyta balta spalva (taip pat kaip parduoda raudona,melyna ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 12, 21:23)
Tai daryk bizni - pirk uz 2,30 eu, apdenginek tortukus ir pardavinek uz 80 eu biggrin.gif

Ten marcipanine, bet tiesiog nudazyta balta spalva (taip pat kaip parduoda raudona,melyna ir t.t.)

Bet jau tortų skonis ten doh.gif nu už už tiek nerizikavom niekad pirkt, bet šiaip tai batonas su grietinėle iš diklofoso user posted image

aciuks.gif du metus pragyvenau ir neužtikau tos masės user posted image
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2009 03 12, 22:03)
Bet jau tortų skonis ten  doh.gif nu už už tiek nerizikavom niekad pirkt, bet šiaip tai batonas su grietinėle iš diklofoso user posted image

aciuks.gif du metus pragyvenau ir neužtikau tos masės user posted image

Aha, tortai ten nekokie, as kai paziuriu tuos filmukus, kur rodo, kaip puosti, tai paima didziuli bisvita, ji truputi kremu patepia ir apdengia arba tiesiog koki keksa dengia.
Gal ne ten ieskojai ax.gif
Atsakyti
MERGAITĖS , NU JUS MANE PRITRENKITE , BET TEN NE MARCIPANINĖ MASĖ , TAI fondant MASĖ ..........išsiverčiau , ką reiškia fondant , man parašė - pomadka unsure.gif ....nu kas tai per žodis , nesuprantu .....marcipaninė negali buti tokia lygi , į ją ieina malti migdolai , ir ji truputi ruplėta , o šita kaip aksomas , reikia kažkur išknisti , kas tai per daiktas tas fondant ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 12 kovo 2009 - 22:16
O i kuria cia kalba taip isverte.
Cipciuk, bet Daividija visada piktine marcipano mase dengia tortus ir lie lygut lyguteliai ax.gif
Atsakyti
Anglų-lietuvių taip verčia google vertėjas blink.gif kažkada verčiau torto receptą iš rusų kalbos, tai vietoj torto apie sex,o orgijas išvertė, tai pasiklioviau savo ir MB žiniomis lotuliukas.gif
Atsakyti