Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(ErikaI @ 2009 03 12, 16:21)
Kelmo receptas

Ka tik suteptas  4u.gif

[attachmentid=172255]

LIUKS , kaip gražu smile.gif ŠAunuolė
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 03 12, 01:08)
labas visom kepejelem 4u.gif
na ir groziu jus cia prideje blink.gif noriu ir as parodyti savo pirma blyna gyvenime kuri padariau nuo a-z mb gimtadieniui ax.gif
user posted image
viduje paprasciausias biskvitas,o perteptas inockos torto otelo(berods)toks pavadinimas kremu.

o kuom dengtas sitas torciukas. Ar butu galima gauti sios mases recepteli? bigsmile.gif
Atsakyti
dvynuke85 torciukas thumbup.gif thumbup.gif
JOLKA999 jau tavo gelytes kokios wub.gif wub.gif wub.gif
arnaaa ir ErikaI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2009 03 12, 16:09)
o kuom dengtas sitas torciukas. Ar butu galima gauti  sios mases recepteli?  bigsmile.gif

ir man labai idomu, laukiu nesulaukiu kada atrašys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 17:20)
ir man labai idomu, laukiu nesulaukiu kada atrašys  bigsmile.gif

sake kad marcipanine mase blush2.gif jei neklystu
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 12, 16:47)
sake kad marcipanine mase  blush2.gif  jei neklystu

drinks_cheers.gif aha, pirkta marcipanine mase.
Atsakyti
o kur tos marcipanines mases ieskoti prekybos centruose? unsure.gif niekaip as jos nerandu pirkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 12, 18:36)
o kur tos marcipanines mases ieskoti prekybos centruose?  unsure.gif  niekaip as jos nerandu pirkti  schmoll.gif

Aš radau, bet man no to nepalengvėjo, mažytė dėžutė 10 litų, normaliam tortui gali tekti sunaudoti 2-3, tai torto kaina kosminė, be to ji ne visiems skani tya masė, aš jei pirkčiau tai tik kokiom figūrėlėm lipdyti smile.gif
Akropoly tikrai mačiau Maximoje padėta prie papuošimų tortams:)
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 12, 17:36)
o kur tos marcipanines mases ieskoti prekybos centruose?  unsure.gif  niekaip as jos nerandu pirkti  schmoll.gif

To balto torto kureja, kiek atsimenu, ne is LT.
Pas mus yra tos mases pirkti, bet kokybe nelabai ir labai brangu, tai kad neapsimoka.
Atsakyti
bet radau recepteli kad ji galima pasigaminti, gal kuri esat bandziusios? g.gif
receptelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 12 kovo 2009 - 18:39
arnaaa, kai keli nuotraukas prieš nuotraukos adresą parašyk [ img ], o adreso gale [ /img ] be tarpu, taip galėsim matyt nuotrauką iš karto ir nereikės spaudinet nuorodų thumbup.gif

QUOTE(ErikaI @ 2009 03 12, 15:21)

Nu man tas kelmas, tai kosmosas iš vis wub.gif
Atsakyti
kodėl kosmosas, labai paprasta ax.gif išsikepti biskvitą, supjaustyti juostomis, pertepti ir susukti į ritinėlį kaip vyniotinį, viskas, beje labai šaunus, toks velykinis kelmukas wub.gif
Atsakyti