Visi vaikuciai tikrai zavus
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 04 01, 22:26)
Na va kaip ir sakaiau mum paskyre hormonini gydyma
ash kazkaip taip pat nesuprantu..kada ta hormonini gydyma skiria
Cia gal kai hemangioma buna gilumine?
QUOTE(Meril @ 2009 04 04, 23:23)
Man jusu situacija yra labai artima,nes musu hemangioma yra gilumine (labai iskilusi), ir as vel, manau, kalbinsiu Posiuna operuot chirurgiskai. Nes mums ne trupuciuko nepamazejo
O jau daugiau nei metai gydomes.
Bet, aisku, viska spres gydytojas.
na pas mus lyg ir negilumine..bet jokiu nykimo rezultatu nebera..tai jau taip pat pradedu galvot,gal teks chirurgishkai kazka daryt..
QUOTE(sigugu @ 2009 04 05, 17:34)
nuostabus jusu visu vaikuciai, ir nesvarbu kad tos zarazos isitaise ant veiduku, viskas bus gerai ir viskas susitvarkys, reikia tik tiketi ir leisti laikui atlikti savo darba, svarbiausia kad tos bjaurastys nebeaugtu
na musu hemangioma atrodo po laerio nebesiplecia, bet ji nesumazejo, posiunas liepe dar po menesio atsiusti foto. nors man kazkodel atrodo kad dar vienos proceduros reikes, nes ji iskili kazkokia
atrodo i sonus nebeauga, bet va man atrodo kad ji i virsu kazkaip "puciasi". nors sakau gal jau cia tik man taip atrodo nes jau naktim per ta hemangioma nemiegodavau, matyt jau paranoja man
labai panashi situacija
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 04 05, 19:56)
Sveikos mamytės!
Norėčiau paklausti, kokio amžiaus kūdikėliui atliekamos procedūros dėl hemangiomų?
Mes dar tik prieš kelias dienas grižom iš GN, tačiau tą nerealų džiaugsmą truputį temdo nerimas dėl tų nelemtų dėmelių. Dukrytei viena dėmelė 2x2 cm ant rankytės, kita ant nugarytės mažytė. O man paranoja, kad ant vienos akies vokelio, kraujagyslių raizginukas t.p. hemangioma.
Dar neturėjau laiko perskaityti visų jūsų pokalbių šia tema, bet ruošiuosi kai tik rasiu laisvą minutėlę - kai kurios jūsų istorijos deja dar labiau baugina.
jei hemangioma yra ant kremzliniu audiniu,veido,ranku..tai daryti proceduras butina ir kuo greiciau,bet jei yra ant tokiu vietu kaip nugaryte ar pan..tai ju nelazeriuoja..Cia mums taip Poshiunas aiskino..manau reiketu jums nuvaziuoti i konsultacija pas gydytojus. Viska paaiskintu ir jums butu ramiau