Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(Dilia @ 2009 04 04, 17:17)
Aciu. Pas mus viskas oki, paziurejo daktaras musu randa ir pasake, kad as beprasmiskai pergyvenu. Kaip man buvo malonu. Randas dar kur niekur raudonas, bet jau balteja.
O kaip Jusu reikalai? Koks Jusu dabar gydymo metodas? Geriat hormonus?

Kaip as del jusu dziaugiuosi!!! thumbup.gif 4u.gif
Hormonu mes nebegeriam. Paskutini lazeri mums dare spalio 1d., lapkriti buvom paskutinej konsultacijoj. Posiunas apziurejes pasiule laukt naujo lazerio, nes rezultatai, deja, ne tokie geri, kaip jis tikejosi unsure.gif Nieko mums nemazeja verysad.gif
Man jusu situacija yra labai artima,nes musu hemangioma yra gilumine (labai iskilusi), ir as vel, manau, kalbinsiu Posiuna operuot chirurgiskai. Nes mums ne trupuciuko nepamazejo unsure.gif O jau daugiau nei metai gydomes.
Bet, aisku, viska spres gydytojas.

Labai grazus jusu vaikuciai wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytes ir vaikuciai 4u.gif pagaliau atejo pavasarelis,taip smagu net sirdelei pasidare,bus galima daug dazniau iseiti i laukuti thumbup.gif

Dilia,lb grazus jusu vaikuciai ir kaip gerai jums,mergaite jau didele,gali daug ka padeti thumbup.gif o del jusu randelio,kad viskas gerai,tai tikrai smagu 4u.gif kai uzaugs berniukas,jei nepatiks rando zyme,tai gales ja paslepti po tattoo mirksiukas.gif

Mes ir norim jums pasirodyti ax.gif http://public.fotki....ma/img3299.html
Atsakyti
nuostabus jusu visu vaikuciai, ir nesvarbu kad tos zarazos isitaise ant veiduku, viskas bus gerai ir viskas susitvarkys, reikia tik tiketi ir leisti laikui atlikti savo darba, svarbiausia kad tos bjaurastys nebeaugtu doh.gif na musu hemangioma atrodo po laerio nebesiplecia, bet ji nesumazejo, posiunas liepe dar po menesio atsiusti foto. nors man kazkodel atrodo kad dar vienos proceduros reikes, nes ji iskili kazkokia unsure.gif verysad.gif atrodo i sonus nebeauga, bet va man atrodo kad ji i virsu kazkaip "puciasi". nors sakau gal jau cia tik man taip atrodo nes jau naktim per ta hemangioma nemiegodavau, matyt jau paranoja man doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės!
Norėčiau paklausti, kokio amžiaus kūdikėliui atliekamos procedūros dėl hemangiomų?
Mes dar tik prieš kelias dienas grižom iš GN, tačiau tą nerealų džiaugsmą truputį temdo nerimas dėl tų nelemtų dėmelių. Dukrytei viena dėmelė 2x2 cm ant rankytės, kita ant nugarytės mažytė. O man paranoja, kad ant vienos akies vokelio, kraujagyslių raizginukas t.p. hemangioma. verysad.gif
Dar neturėjau laiko perskaityti visų jūsų pokalbių šia tema, bet ruošiuosi kai tik rasiu laisvą minutėlę - kai kurios jūsų istorijos deja dar labiau baugina.
Atsakyti
QUOTE(sigugu @ 2009 04 05, 15:34)
nuostabus jusu visu vaikuciai, ir nesvarbu kad tos zarazos isitaise ant veiduku, viskas bus gerai ir viskas susitvarkys, reikia tik tiketi ir  leisti laikui atlikti savo darba, svarbiausia kad tos bjaurastys nebeaugtu  doh.gif na musu hemangioma atrodo po laerio nebesiplecia, bet ji nesumazejo, posiunas liepe dar po menesio atsiusti foto. nors man kazkodel atrodo kad dar vienos proceduros reikes, nes ji iskili kazkokia  unsure.gif  verysad.gif atrodo i sonus nebeauga, bet va man atrodo kad ji i virsu kazkaip "puciasi". nors sakau gal jau cia tik man taip atrodo nes jau naktim per ta hemangioma nemiegodavau, matyt jau paranoja man  doh.gif

Tikiu, kad neramu, ir ko tik neprisigalvoji. Mums jau metukai, gydomes pas Posiuna beveik metus, turejom 5 proceduras, vartojom 8 menesius hormonus, ir rezultatai tikrai matosi, aisku buna dienu, kai dygsta dantys, ir viskas patinsta, bet zinom, kad tai normalu, ir po keliu dienu vel viskas bus gerai. Greitu laiku, isbandysim nauja lazeri (ACIU IEVUKIS ir JOS MERGAITEI 4u.gif ), kai Posiunas pareis is atostogu, vyksim i santariskes, darytis dar viena procedura, o po to tikimes, kad pailsesim ir leisim nykti paciai hemangiomai.
Jums dabar hemangiomos augimo agresyvusis laikotarpis, nuo 3 iki 6 men. ju intensyvus augimas buna, bet jei jos tuo metu buna gydomos, tai neleidzia joms plisti. jei nori kad nors kazkiek pasidarytu ramiau, galiu savo berniuko foto atsiusti, kokie mes buvom tuo laikotarpiu, ir kokie buvom kai praejom tas laikotarpis. Ideciau cia, bet siuo metu neturiu albumuko, i kuri galiu ikelti nuotraukas, o is savo kompo neiseis.
Visoms mamoms stiprybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 04 05, 17:56)
Sveikos mamytės!
Norėčiau paklausti, kokio amžiaus kūdikėliui atliekamos procedūros dėl hemangiomų?
Mes dar tik prieš kelias dienas grižom iš GN, tačiau tą nerealų džiaugsmą truputį temdo nerimas dėl tų nelemtų dėmelių. Dukrytei viena dėmelė 2x2 cm ant rankytės, kita ant nugarytės mažytė. O man paranoja, kad ant vienos akies vokelio, kraujagyslių raizginukas t.p. hemangioma. verysad.gif
Dar neturėjau laiko perskaityti visų jūsų pokalbių šia tema, bet ruošiuosi kai tik rasiu laisvą minutėlę - kai kurios jūsų istorijos deja dar labiau baugina.

siulyciau kuo anksciau pasirodyti ax.gif aisku is karto niekas nedarys jums su lazeriu operacijos, dar stebes truputi ar neauga, bet konsultacijai siulyciau nuvaziuot. mes vaziavom kai mums buvo virs menesio ax.gif dar po menesio liepe atsiusti foto ir pamate kad ta zaraza auga, va tada tik su lazeriu darbavos mirksiukas.gif

QUOTE(Kristina Z. @ 2009 04 05, 21:07)
Tikiu, kad neramu, ir ko tik neprisigalvoji. Mums jau metukai, gydomes pas Posiuna beveik metus, turejom 5 proceduras, vartojom 8 menesius hormonus, ir rezultatai tikrai matosi, aisku buna dienu, kai dygsta dantys, ir viskas patinsta, bet zinom, kad tai normalu, ir po keliu dienu vel viskas bus gerai. Greitu laiku, isbandysim nauja lazeri (ACIU IEVUKIS ir JOS MERGAITEI  4u.gif ), kai Posiunas pareis is atostogu, vyksim i santariskes, darytis dar viena procedura, o po to tikimes, kad pailsesim ir leisim nykti paciai hemangiomai.
Jums dabar hemangiomos augimo agresyvusis laikotarpis, nuo 3 iki 6 men. ju intensyvus augimas buna, bet jei jos tuo metu buna gydomos, tai neleidzia joms plisti. jei nori kad nors kazkiek pasidarytu ramiau, galiu savo berniuko foto atsiusti, kokie mes buvom tuo laikotarpiu, ir kokie buvom kai praejom tas laikotarpis. Ideciau cia, bet siuo metu neturiu albumuko, i kuri galiu ikelti nuotraukas, o is savo kompo neiseis.
Visoms mamoms stiprybes  smile.gif

as va biski siuo klausimu gal blondine lotuliukas.gif bet ka tas hormoninis gydimas daro idomu ax.gif beja, kada posiunas atostogaus? nes mes taremmes kad po jo atostogu santariskese vyndime naikinsim ax.gif tik taip ir nesusikalbejom kada tos jo atostogos blush2.gif
Atsakyti
Labukas mamytes 4u.gif
QUOTE(sigugu @ 2009 04 06, 06:40)
beja, kada posiunas atostogaus? nes mes taremmes kad po jo atostogu santariskese vyndime naikinsim  ax.gif tik taip ir nesusikalbejom kada tos jo atostogos blush2.gif

mums liepe skambintis rugpjucio men, kad procedurai uzrasytu rugsejo pab... g.gif

O mums jau isnyko melynes po proceduros..dar anksti ziureti rezultatus, bet taip norisi kad greiciau viskas baigtusi....slepiames nuo saulytes, tik kazkaip neastimenu kiek jos laiko negalima?1men? g.gif

Labai grazus vaikuciai... wub.gif pasirodysim ir mes kokia dienele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigugu @ 2009 04 06, 07:40)
as va biski siuo klausimu gal blondine lotuliukas.gif bet ka tas hormoninis gydimas daro idomu  ax.gif beja, kada posiunas atostogaus? nes mes taremmes kad po jo atostogu santariskese vyndime naikinsim  ax.gif tik taip ir nesusikalbejom kada tos jo atostogos blush2.gif

Del hormonu, tai mums toks retesnis atvejis hemangiomos, tai vis ta laika stabde jos augima, ir kada isitikino, kad augti nustojo, oda pradejo lygeti, tuomet ir nutrauke hormonus. O del posiuno atostogu, tai jis sia savaite dirbs, o po velyku bus atostogos iki balandzio 22
Atsakyti
QUOTE(Kristina Z. @ 2009 04 06, 21:10)
Del hormonu, tai mums toks retesnis atvejis hemangiomos, tai vis ta laika stabde jos augima, ir kada isitikino, kad augti nustojo, oda pradejo lygeti, tuomet ir nutrauke hormonus. O del posiuno atostogu, tai jis sia savaite dirbs, o po velyku bus atostogos iki balandzio 22

didelis dekui notworthy.gif
nes jis buvo minejes kad lygtai geguze atostogaus. tada reikes rasytis birzeliui kaip taremes tai procedurai. va jei kaip bijau, nes zinau kad darys narkoze, o mes dar is klp, tai ten turbut per nakti laikytu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2009 04 04, 21:23)
Kaip as del jusu dziaugiuosi!!!  thumbup.gif  4u.gif
Hormonu mes nebegeriam. Paskutini lazeri mums dare spalio 1d., lapkriti buvom paskutinej konsultacijoj. Posiunas apziurejes pasiule laukt naujo lazerio, nes rezultatai, deja, ne tokie geri, kaip jis tikejosi  unsure.gif Nieko mums nemazeja  verysad.gif
Man jusu situacija yra labai artima,nes musu hemangioma yra gilumine (labai iskilusi), ir as vel, manau, kalbinsiu Posiuna operuot chirurgiskai. Nes mums ne trupuciuko nepamazejo  unsure.gif O jau daugiau nei metai gydomes.

Labai grazus jusu vaikuciai  wub.gif

Aciukas. Taip as prisimenu, kad musu atvejai panasus, Linkiu nuo visos sirdies greiciau sulaukti geru rezultatu ir tas momentas tikrai ateis. 4u.gif

QUOTE(Riante @ 2009 04 05, 13:48)
Sveikos visos mamytes ir vaikuciai 4u.gif  pagaliau atejo pavasarelis,taip smagu net sirdelei pasidare,bus galima daug dazniau iseiti i laukuti thumbup.gif

Dilia,lb grazus jusu vaikuciai ir kaip gerai jums,mergaite jau didele,gali daug ka padeti thumbup.gif  o del jusu randelio,kad viskas gerai,tai tikrai smagu 4u.gif  kai uzaugs berniukas,jei nepatiks rando zyme,tai gales ja paslepti po tattoo mirksiukas.gif

Tikrai  thumbup.gif

Mes ir norim jums pasirodyti ax.gif http://public.fotki....ma/img3299.html

Atsakyti
QUOTE(sigugu @ 2009 04 07, 08:19)
didelis dekui  notworthy.gif
nes jis buvo minejes kad lygtai geguze atostogaus. tada reikes rasytis birzeliui kaip taremes tai procedurai. va jei kaip bijau, nes zinau kad darys narkoze, o mes dar is klp, tai ten turbut per nakti laikytu  verysad.gif

is vakaro turit atvaziuoti, mums darys antradieni, tai turesim vaziuoti pirmadieni
Atsakyti
Visi vaikuciai tikrai zavus 4u.gif

QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 04 01, 22:26)
Na va kaip ir sakaiau mum paskyre hormonini gydyma

ash kazkaip taip pat nesuprantu..kada ta hormonini gydyma skiria g.gif Cia gal kai hemangioma buna gilumine? g.gif

QUOTE(Meril @ 2009 04 04, 23:23)
Man jusu situacija yra labai artima,nes musu hemangioma yra gilumine (labai iskilusi), ir as vel, manau, kalbinsiu Posiuna operuot chirurgiskai. Nes mums ne trupuciuko nepamazejo  unsure.gif O jau daugiau nei metai gydomes.

na pas mus lyg ir negilumine..bet jokiu nykimo rezultatu nebera..tai jau taip pat pradedu galvot,gal teks chirurgishkai kazka daryt.. blink.gif

QUOTE(sigugu @ 2009 04 05, 17:34)
nuostabus jusu visu vaikuciai, ir nesvarbu kad tos zarazos isitaise ant veiduku, viskas bus gerai ir viskas susitvarkys, reikia tik tiketi ir  leisti laikui atlikti savo darba, svarbiausia kad tos bjaurastys nebeaugtu  doh.gif na musu hemangioma atrodo po laerio nebesiplecia, bet ji nesumazejo, posiunas liepe dar po menesio atsiusti foto. nors man kazkodel atrodo kad dar vienos proceduros reikes, nes ji iskili kazkokia  unsure.gif  verysad.gif atrodo i sonus nebeauga, bet va man atrodo kad ji i virsu kazkaip "puciasi". nors sakau gal jau cia tik man taip atrodo nes jau naktim per ta hemangioma nemiegodavau, matyt jau paranoja man  doh.gif

labai panashi situacija 4u.gif

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 04 05, 19:56)
Sveikos mamytės!

jei hemangioma yra ant kremzliniu audiniu,veido,ranku..tai daryti proceduras butina ir kuo greiciau,bet jei yra ant tokiu vietu kaip nugaryte ar pan..tai ju nelazeriuoja..Cia mums taip Poshiunas aiskino..manau reiketu jums nuvaziuoti i konsultacija pas gydytojus. Viska paaiskintu ir jums butu ramiau 4u.gif
Atsakyti