Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(Lilijana83 @ 2009 04 01, 13:21)
Skaitau ir stebiuosi.Ir lazeriais gydo ir tepaliukais tepa ir kazkokius hormonus geria.Stebiuosi ne blogaja prasme, ne.Mano sunelis taip pat turi hemangioma.Atsirado po gimimo praejus 3 savaitem, dabar jam tuoj bus 11 men, bet ta problemele vis dar turim.Zinoma ji siek tiek sumazejusi.

Jei jusu hemangioma nedidele ir nykstanti, tai nieko daryti ir nereikia 4u.gif Dziaugiuosi uz jus thumbup.gif Dauguma hemangiomu isnyksta pacios.
Deja, yra ir tokiu hemangiomu: labai greitai auganciu, ardanciu kremzlinius audinius, labai dideliu, labai letai nykstanciu ir t.t. Tokias hemangiomas turi musu vaikuciai verysad.gif Ir tokias hemangiomas butina gydyti.
Atsakyti
Mamytes, gal patartumete kuom reiktu tepti hemangioma jei netycia ja pazeistume verysad.gif Pas mus ji ant kaktytes, ir maza kas, ar bumtelsim, ar naguciu uzkabinsim...
Atsakyti
Na va kaip ir sakaiau mum paskyre hormonini gydyma verysad.gif rytoj ryte guldo i ligonine visokiems tyrimamas ir jau penktadieni skirs pirmaja doze cry.gif manajai mazylei 2.gif . oj mamytes kaip bijau salutiniu poveikiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2009 04 01, 19:03)
Mamytes, gal patartumete kuom reiktu tepti hemangioma jei netycia ja pazeistume  verysad.gif  Pas mus ji ant kaktytes, ir maza kas, ar bumtelsim, ar naguciu uzkabinsim...

Lyg ir girdejau,kad kazkoks tepaliukas yra tokiem dalykam,bet pavadinimo nepamenu doh.gif

QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 04 01, 20:26)
Na va kaip ir sakaiau mum paskyre hormonini gydyma verysad.gif  rytoj ryte guldo i ligonine visokiems tyrimamas ir jau penktadieni skirs pirmaja doze cry.gif manajai mazylei 2.gif . oj mamytes kaip bijau salutiniu poveikiu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

AnaŠaranda,buk stipri ir nepasiduok,viskas bus gerai,nereikia galvoti apie blogiausia mirksiukas.gif cia jums,mergaites 4u.gif 4u.gif
Kaip jusu hamangioma matomoj vietoj,taip ir musu verysad.gif Kadangi musu hemangioma po desne akyte,tai visi ir galvoja,kad mano mergaite su fanaru verysad.gif vaikai jau dabar,mums praeinant pro sali,girdziu kai sako,kad mergaitei akyte skauda arba uzsigavo akyte,o mamos-"taip taip,lelei popa..." verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 04 01, 21:26)
Na va kaip ir sakaiau mum paskyre hormonini gydyma verysad.gif  rytoj ryte guldo i ligonine visokiems tyrimamas ir jau penktadieni skirs pirmaja doze cry.gif manajai mazylei 2.gif . oj mamytes kaip bijau salutiniu poveikiu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nesinervuok taip 4u.gif gal nebus tokio poveikio apie koki galvoji.as irgi tikejausi blogiausio,o gavosi ne taip jau blogai mirksiukas.gif O kiek laiko reikes gert hormonus?
Beje del tepaliuko tai mums Posiunas sake tepti Baneocin tepalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 04 01, 20:26)

Is savo patirties galiu pasakyti, kad tikrai nebus taip blogai, kaip dabar atrodo. Va cia imesiu nuoroda is senesnes temukes, jei turesi laiko,paskaitinek. Mano baime buvo labai didele, daug visko klausinejau, o mamytes man noriai atsakinejo.
Stai cia apie hormonus
Dabar kai jau viskas praeity, galiu galiu pasakyt, kad kolkas jokio salutinio poveikio neliko.
Bijojau,kad suletes raida, vystymasis. Taciau dantuku sulaukem normaliai, vaiksciot pradejo 11 men. ir pan. - viskas gerai.
Bijojau kad nutuks,kad issipus zandai. Na, gal ir buvo kiek suburbulejes, taciau aplink maciau ir burbulesniu vaiku, nevartojanciu hormonu. Nutraukus hormonus, Dovydukas greitai atgavo ankstesnes formas smile.gif Tiesa, mes tik dabar, ziuredami nuotraukas, matome, koks jis vis delto buvo burbuliukas, o tuo metu mums atrode,kad jis visiskai nepasikeite.
Zodziu, baime buvo didesne, nei realiai reikeko bijoti.
O del paciu hormonu patarsiu ir tau,ka man mamytes patare: pirkt vokiskus (balta su zaliu dezute).
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meril: 02 balandžio 2009 - 06:43
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 04 01, 11:56)
Gal ne taip as jau pergyvenciau del tos hemangiomos jei butu kur kitoj vietoj,o mum ji ant pacios nosytes ir slenka akytes pusen, nosyte pasidare toka pabrinkusi ir ta hemanhioma tiesiog jau kaba, nosyte tapo labai nelygi verysad.gif  butu kur ant kojytes ar kitos kuno vietos ne taip matomos... Labai bijau, kad nosyte liks tokia subjaurota, o kai mergaite paugs is jos kiti vaikai tyciosis... kokia dabar visuomene gun_bandana.gif  . kaip sakoma zmogui gerai tada kai pas kaimyna namas dega. ka jai reikes sakyti kai paugs kai jau supras kad truputi skiriasi nuo kitu. na bet,, gal iki tokio laiko viskas mum pageres 4u.gif

Skaitau, ir prisiminu save. Tikrai nelengva praeti sita kelia. Gal kas zinot kut tiksliai guli Ana Saranda? Santariskese? O kur tiklsiai? Mes ryt vaziuojam i Santariskes, pas Posiuna.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 03 28, 16:53)
Kiek zinau balandzio 6-10 d. turetu santariskese lazeri pristatinet thumbup.gif

thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Lilijana83 @ 2009 04 01, 15:21)
Skaitau ir stebiuosi.Ir lazeriais gydo ir tepaliukais tepa ir kazkokius hormonus geria.Stebiuosi ne blogaja prasme, ne.Mano sunelis taip pat turi hemangioma.Atsirado po gimimo praejus 3 savaitem, dabar jam tuoj bus 11 men, bet ta problemele vis dar turim.Zinoma ji siek tiek sumazejusi.
Cia visos mamytes konsultuojasi su gydytojais, vazineja i operacines, o mums gydytoja nieko nepasiule.Kad ir kiek jai primindavom ar nereikia kreiptis ar ne bus velu (nes nieko apie tai nezinojom), o ji vis - praeis.Tai ir laukiam.Tik visa laime, kad nelabai matomoj vietoj ir , kad jau praeina.
Bet visi menesiai man buvo neamus.
Dziaugiuosi, kad kitos mamytes atkaklesnes, del ju paciu ramybes.
Sekmes .

mes du lazerius apturejom..tik kazkaip galvoju ..kad hemangioma kokia buvo..tokia ir liko verysad.gif Gal net shiek tiek padidejo.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2009 04 03, 22:18)
mes du lazerius apturejom..tik kazkaip galvoju ..kad hemangioma kokia buvo..tokia ir liko verysad.gif Gal net shiek tiek padidejo.. verysad.gif

4u.gif
Mes turejom 4... , hormonu kursa... ir nieko...
Bet esu nusiteikusi optimistiskai mirksiukas.gif Skaitau istorijas, kam pavyko ir tikiu, jog pavyks ir mums rolleyes.gif
Ir jums pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2009 04 02, 18:43)
Mes ryt vaziuojam i Santariskes, pas Posiuna.

Dilia,kaip jusu reikalai? Labai laukiu naujienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2009 04 04, 00:37)
4u.gif
Mes turejom 4... , hormonu kursa... ir nieko...
Bet esu nusiteikusi optimistiskai  mirksiukas.gif Skaitau istorijas, kam pavyko ir tikiu, jog pavyks ir mums rolleyes.gif
Ir jums pavyks  4u.gif

Ash tai pagalvoju,kad ant sazines dabar ramu..kad padarem viska ka galejom,o dabar,kaip sake gydytojas.belieka laukti.. blush2.gif Laaaaaaaabai tikiuosi,kad prades nors kazkiek mazeti,nes pas mus matomoj vietoj,dukryte auga...zodziu laaaaaaabai laukiam pagerejimo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2009 04 04, 10:26)
Dilia,kaip jusu reikalai? Labai laukiu naujienu  ax.gif

Aciu. Pas mus viskas oki, paziurejo daktaras musu randa ir pasake, kad as beprasmiskai pergyvenu. Kaip man buvo malonu. Randas dar kur niekur raudonas, bet jau balteja.

O kaip Jusu reikalai? Koks Jusu dabar gydymo metodas? Geriat hormonus?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilia: 04 balandžio 2009 - 17:33