Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

Labukas..
na va, uz valandziukes islekiam i Vln...nervinuos kazko..nors zinau kad viskas bus gerai, kitaip ir but negali... blush2.gif
pasirodysim grize... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2009 03 23, 13:54)
Labukas..
na va, uz valandziukes islekiam i Vln...nervinuos kazko..nors zinau kad viskas bus gerai, kitaip ir but negali... blush2.gif
pasirodysim grize... mirksiukas.gif

Sekmes jums,tikrai viskas bus gerai 4u.gif Laukiam sugryztant 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kam nors teko hemangiomą gydyti hormonais?
Atsakyti
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 03 21, 12:29)
Sveikos mamiciukes, klausykit po lazerio prpceduros praejo jau 16 dienu,  patinimas buvo,bet praejo, bet va vakar taip patino po akyte, kad baisu gal cia ta hemangeoma toliau auga? blink.gif  pirmadieni jau skambinsiu Strumilai, nes per iseigines nelabai malonu schmoll.gif  Ar cia taip turi buti?
Merginos , o jus tikit nuziurejimais? Mano bobute man sake, gal kai pagimdziau kas ziurejo i mergaite ir ja nuziurejo. Tai po tu zodiu neradau sau ramybes ir visalaik galvojau ir prisiminiau viena toki dalyka. Kai pagimdziau ryte atejo uosviene ir ziuredama i dukryte gal 20 kartu pakartojo, oj kokia svari mergyte nei vienos demeles, tokia svari tokia svari nei vienos demeles. Ir uzvakar buvom pas ja sveciuose tai ji vel prilindo prie mazosios nosytes ir cype oj kokia nosyte ir kaip gi musu nosyte ar praeina?! kita diena ji patino.  Ir dar kai suzinojo jog laukiuosi ji labai nenorejo vaikelio net buvo  uzsiminusi apie aborta ir gal iki puse mano nestumo laiko vis vyrui kartodavo, ka jus padaret, kokia beda jus padaret kokia klaida.... Tai galvoju gal ta ragana mane ir mano vaika prakeike? g.gif

nu ir buna gi tookiu zmoniu blink.gif doh.gif nemanau,kad cia nuziurejimas kaltas..
AnaŠaranda, gal tavo kleckiukas sirguliuoja? Gydytojas minejo,kad hemangioma gali padideti nuo daugelio veiksniu (kai uzkyla maziukui temperatyra ar dygsta dantukai..) ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas...
mums procedura praejo neblogai, tik mazius sunkaiu po narkozes atsigavo..ilgai verke, dejavo, pas nieka ant ranku nejo ir tt... verysad.gif
Vaziuojant gerti daviau, truputi sausuoliu, tai nurimo ir uzmigo pazirzenes... blush2.gif
DAR....Posiunas nuramino kad mums jokio balto blyno neliks...sake tai budinga hemangiomoms, nes ja gyliau svytina ir tt...sake dziaugsimes jei is vis isnaikinsim demyte...va... blush2.gif aisku liks kazkoks pakitimas, bet ne baltas blynas kuris nedegs sauleje thumbup.gif
ir dar sake pasiskambint rugpjuti ir uzrasys i santariskes blush2.gif
Atsakyti
o man vis kazkaip neramu..jau mano kleckiukui metukai,o ta hemangioma kokia buvo tokia ir liko..net gi kaikada padidejusi atrodo.. doh.gif blink.gif Na eisim dar po 6iu men pas Poshiuna,jau tada sake jis turetu nykimo pozymiai matytis.. ax.gif
Atsakyti
Na mum 28 bus 5 men, tai tikriausiai dantukai jau nori rodytis bigsmile.gif o apie tuos tinimus nieko neminejo schmoll.gif . O jei hemangioma truputuka pabalustai jau nykimo pozymis? rolleyes.gif
Papildyta:
Na , o kad maziuke 2.gif nevirskina savo seneles ir mano uosvienes tai jau faktas, nes kai tik pas ja nuvaziuoju tai kaip nesavas vaikas klykia nezmoniskai , o kai ji pajima ja ant ranku tai vaikas net melynuoja nuo tokio verksmo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 03 25, 18:05)
Na , o kad maziuke 2.gif  nevirskina savo seneles ir mano uosvienes tai jau faktas, nes kai tik pas ja nuvaziuoju tai kaip nesavas vaikas klykia nezmoniskai , o kai ji pajima ja ant ranku tai vaikas net melynuoja nuo tokio verksmo doh.gif

doh.gif eina sau,matyt tikrai negera moteris,sako vaikai labai jaucia unsure.gif
Atsakyti
Labas. Buvom ir mes Santariskese, aisku paliginis su jusu bedom musu visai mazite, ir atsirado laikui einant, kai gyme, jos nebuvo...mes ta bjauribe turim ant lupites. Mumir pasiule lazeriu salint...Na cia kiek supratau grinai del esetikos, nes sveikatai nieo negresia, aciu deivui. Dabar mastau ar darit, nes kaskaip labai tos narkozes bijau g.gif
Atsakyti
musu vaikuciai jau po kelias narkozes tureje..mano mazylei dar nei 2 metu nera o jau turejom 3 narkozes. jei jusu hemangioma kruopos dydzio tai gal ir neverta..bet jei ne, ir ji kelia diskomforta tai as daryciau ax.gif
Atsakyti
Labukas. Turiu viena kalausimeli, tom kuriom jau dare lazeli. Jauciu mamai neleidzia buti kartu, o kors kol vaikas uzmigs leidzia gal?
Atsakyti
Na as irgi manau kad narkozes nereikia bijoti.Jei tik yra reikalas butinai darykit,o kai daro narkoze tai neleidzia but salia.Issinesa ir po to bundanti vaikuti parnesa mamai verysad.gif
Kiek zinau balandzio 6-10 d. turetu santariskese lazeri pristatinet thumbup.gif
Atsakyti