Sveikos mamytes,ir mes jau po visu tyrimu,aciu Dievui musu hemangiomos yra pavirsines ir igimtos,nera giluminiu,labai bijojau nes turime net 5,jau butu jas tvarke lazeriu,bet deja mazyte susirgo slogyte ir ausyciu uzdegimu .tai operacija tenka atideti iki kitos savaites,mamytes sakykite o jus domejotes del narkozes ar pries ja darant atleika koki tyrima ar vaikas jai nera alergiskas?gal kurios mamytes leliukui 1 menesio taip pat buvo atlikta operacija lazeriu,kaip jautiesi ir po kiek laiko prabudo leliukas?
Mamytes bukite budrios ,neatideliokite vizita pas daktara jei tik pastebite kokias raudonas demeles,mums pasiseke nes kreipemes paciu laiku.
Sveikinu mamytes ir vaikucius kurioms pasalintos sios bjaurybes ,o visiems ligoniukams linkiu kuo greiciau pasveikti ir veiksmingo gydymo
QUOTE(meilita @ 2009 11 05, 12:31)
mamytes sakykite o jus domejotes del narkozes ar pries ja darant atleika koki tyrima ar vaikas jai nera alergiskas?
Na, mums jokio neatliko, tik tuos tyrimus, kuriuos atsivežėm iš savo gydytojos..net nepagalvojau, kad gali būt jai alergiška
sveikutės.netyčia užtikau šia temele ir esu pasimetusi
mano mergaitei kelios sav po gimimo atsirado hemangioma ant vidinės šlaunies pusės. apie 5 cm skersmens,viduryje ryškesnė,į šonus blyškesnė. nuvažiavome į kmu, ten atėjo kažkokia praktikantė ir pasimetusi nieko protingo nepasakė, kažka panašaus kad išaugs. nuvažiavome į santariškes, ten gydytojas pasakė kad nieko blogo jis nemato ir liepė po pietu nueiti į kažkokia privačia klinika. diždiausias ačiū jo sesutei,kuri perspėjo kad niekur neitume, nes toj privačioj klinikoj priiminėja jis pats ir kad nieko naujo jis mums nepasakys. ji pasiūlė mums kreiptis į kažkokia odos klinika vilniuje. ten nuvažiavus, į kabineta susirinko gal 5 moteriškės baltais chalatais( gal gydyt ) ir pradėjo aptarinėti garsiai ko mes čia blaškomės ir ko norime. vyras sako norime su jumis pasikonsultuoti. tada viena iš tų moteriškiu jį labai garsiai apšaukė, kad konsultuotis gali tik gydytojai o jis tegali laukti gydyt malonės kol jam paaiškins. ir ji paaiškino, kad ta musų hemangioma nieko blogo nedaro, kad ji netrukdo ir jos nereikia liesti ir naikinti (neverta, nes tai vis dėlto lindimas į organizma), kad tas darinukas gali savaime išnykti iki 7 metų, arba labai išblykš ir bus mažai pastebimas. taip mes ir išvažiavome namo. dabar mažylei jau 3,5 metų, tas darinys tikrai sumažėjo ir dar labiau išblyško. o aš pasiskaičiau ir pasimečiau, tai visdėlto reikia naikinti ta hemangioma ar ne?
mano mergaitei kelios sav po gimimo atsirado hemangioma ant vidinės šlaunies pusės. apie 5 cm skersmens,viduryje ryškesnė,į šonus blyškesnė. nuvažiavome į kmu, ten atėjo kažkokia praktikantė ir pasimetusi nieko protingo nepasakė, kažka panašaus kad išaugs. nuvažiavome į santariškes, ten gydytojas pasakė kad nieko blogo jis nemato ir liepė po pietu nueiti į kažkokia privačia klinika. diždiausias ačiū jo sesutei,kuri perspėjo kad niekur neitume, nes toj privačioj klinikoj priiminėja jis pats ir kad nieko naujo jis mums nepasakys. ji pasiūlė mums kreiptis į kažkokia odos klinika vilniuje. ten nuvažiavus, į kabineta susirinko gal 5 moteriškės baltais chalatais( gal gydyt ) ir pradėjo aptarinėti garsiai ko mes čia blaškomės ir ko norime. vyras sako norime su jumis pasikonsultuoti. tada viena iš tų moteriškiu jį labai garsiai apšaukė, kad konsultuotis gali tik gydytojai o jis tegali laukti gydyt malonės kol jam paaiškins. ir ji paaiškino, kad ta musų hemangioma nieko blogo nedaro, kad ji netrukdo ir jos nereikia liesti ir naikinti (neverta, nes tai vis dėlto lindimas į organizma), kad tas darinukas gali savaime išnykti iki 7 metų, arba labai išblykš ir bus mažai pastebimas. taip mes ir išvažiavome namo. dabar mažylei jau 3,5 metų, tas darinys tikrai sumažėjo ir dar labiau išblyško. o aš pasiskaičiau ir pasimečiau, tai visdėlto reikia naikinti ta hemangioma ar ne?
QUOTE(mergaite* @ 2009 11 07, 18:17)
sveikutės.netyčia užtikau šia temele ir esu pasimetusi
As tikrai jusu vietoje kreipciausi pas daktara Posiuna,nelaukite kol ji isaugs ar dings savaime,dazniausiai jos nedingsta o dar labiau isauga,paskaitykite ka raso mamytes,juk geriau kuo anksciau kreiptis pas daktara kuris ismano visa tai,nepagailekite pinigeliu kad ir nuvaziavus pas Posiuna i GK,bet juk paskui gyvensite ramiau,viskas del musu vaiku sveikatytes,mes patys kreipemes kai suejo menesiukas,ir kita savaite vaziuojame ju naikinti.
QUOTE(mergaite* @ 2009 11 07, 17:17)
dabar mažylei jau 3,5 metų, tas darinys tikrai sumažėjo ir dar labiau išblyško. o aš pasiskaičiau ir pasimečiau, tai visdėlto reikia naikinti ta hemangioma ar ne?
jusiske jau didele, jeigu ta hemangioma tikrai zenkliai sumazejo ir isblysko o iki sio laiko ji jusu netrikde tai gal ir nereikia jums to lazerio...
hemangiomos pagrindine ir didziausia sukeliama komplikacija, jei tai galima pasakyti, yra psichosocialinio ir estetinio pobudzio. cia nekalbu apie tuos atvejus kai jos kenkia vesedamos ant svarbiu organu - salinti tada butina.
musu dukra turi didele hemangioma gumba anyt peties. vaikas siaip sveikas ir protingas, bet gyventi ji mums trugdo butent del estetikos.
Sveikos,
mano 4 men leliukui irgi nustate hemangioma, nors musu pediatre sake kad greiciausiai bus apgamas, nes maziukas gime su melsva deme ant nugarytes netoli sikniuko, o gydytoja is kmuk iskart pasake kad tai kraujagysline hemangioma. Cia pasiskaicius nusprendziau kad reiketu pasidaryti visu organu echoskopija, gal yra mamyciu kaunieciu, zinanciu gera echoskopuotoja kaune.
mano 4 men leliukui irgi nustate hemangioma, nors musu pediatre sake kad greiciausiai bus apgamas, nes maziukas gime su melsva deme ant nugarytes netoli sikniuko, o gydytoja is kmuk iskart pasake kad tai kraujagysline hemangioma. Cia pasiskaicius nusprendziau kad reiketu pasidaryti visu organu echoskopija, gal yra mamyciu kaunieciu, zinanciu gera echoskopuotoja kaune.
Labukas
Margareta, nuosirdziausi sveikinimai su leliuklo gimimu (mano vyras sia diena gimes )
Meril, sveikinu su sekminga operacija
O as pasidziaugsiu, jog musu demyte nyksta labai graziai, nors dar tik menesiukas praejo
iki
Margareta, nuosirdziausi sveikinimai su leliuklo gimimu (mano vyras sia diena gimes )
O as pasidziaugsiu, jog musu demyte nyksta labai graziai, nors dar tik menesiukas praejo
iki
QUOTE(deividaite @ 2009 11 09, 13:49)
Labukas
iki
iki
o cia tai menesiukas nuo proceduros praejo??? kaip ji pradeda nykti gal butu galima aprasyti? labai dziaugiuosi kam nyksta...mes tai lapkricio 6 d. darem antra procedura, ziuresim kaip dabar bus, lyg tai pradejo sviesieti per viduriuka, svarbiausia kad musu opytes uzgyjo, nes labai jau pergyvenau, tas isopejimas buvo uzsiteses bet aciu Dievui nereikejo antibiotiku, bet sake Posiunas kad gali ir atsinaujinti...mergaites o kaip jos pradeda nykti ??? musu tai tokia isisokusi? ar turetu pradzioj tapti plokscia???
QUOTE(meilita @ 2009 11 07, 19:14)
As tikrai jusu vietoje kreipciausi pas daktara Posiuna,nelaukite kol ji isaugs ar dings savaime,dazniausiai jos nedingsta o dar labiau isauga,paskaitykite ka raso mamytes,juk geriau kuo anksciau kreiptis pas daktara kuris ismano visa tai,nepagailekite pinigeliu kad ir nuvaziavus pas Posiuna i GK,bet juk paskui gyvensite ramiau,viskas del musu vaiku sveikatytes,mes patys kreipemes kai suejo menesiukas,ir kita savaite vaziuojame ju naikinti.
norėčiau nesutikti su šia nuomone - buvom pas Posiūną ir jis aiškiai pasakė, kad hemangiomos, esančios ant veido bei lytinių organų zonoje yra naikinamos, kitos, jei nepavojingos paliekamos stebėjimui mes buvom pas Pošiūną privačioj klinikoj - taip, už konsultaciją sumokėjom, bet negailiu nei cento dėl vienos priežasties - ten nėra šimto pacientų su skirtingom ligom, kuriom galima užsiklėsti o man tai didžiulis privalumas
Turėjom ir mes porą hemangiomų...Kai dukrytei buvo trys mėnesiukai,važiavome pas gydytoją Pošiūną konsultacijai.Tai vieną taškinę hemangiomą "nukalė" lazeriu iš kart, jokių ligoninių ir jokių narkozių O kitą, ant nugarytės, paliko stebėjimui.Kas mėnesį fotografavome hemangiomą ir siuntėme gydytojui nuotrauką.Labai patogu ir ramu, jokių važinėjimų ir žinai kuria linkme ta hemangioma vystosi. Dabar ji smarkiai suplonėjusi ir sumažėjusi, tikiuosi iki vasaros išnyks Ir kaip sako Vikšrelis - nesigailiu nė vieno išleisto cento!
QUOTE(vicki82 @ 2009 11 10, 17:21)
o cia tai menesiukas nuo proceduros praejo??? kaip ji pradeda nykti gal butu galima aprasyti? labai dziaugiuosi kam nyksta...
aha menesiukas..bet pas mus portveino demyte...ji po "susaudymo" lazeriu svieseja vis.. kada nors ikelsiu foto parodyti...
pinigai visiškai ne esmė (juk nebūčiau laksčiusi po lietuva jei gailėčiau ).
aš norėjau protingos ir kompetetingos gydytojo konsultacijos. bet kai gydytojas pasako ateikite pas mane privačiai tada pažiūrėsiu tai jau atleiskite .tai negi tik gaves pinigus jis atsimerkia???bet tiek to. vis dėlto aš esu dėkinga odos klinikų gydytojams. nors ir su dideliu pasipūtimu,bet bent jau paaiškino viską kas ir kaip: hemangiomas patariama šalinti priklausomai nuo esamos vietos ir jos pačios formos, kai jos tikrai trukdo ir yra rizika jas pažeisti, arba dėl estetinių sumetimų. o šalinti šiaip sau nėra didelio poreikio.
aš norėjau protingos ir kompetetingos gydytojo konsultacijos. bet kai gydytojas pasako ateikite pas mane privačiai tada pažiūrėsiu tai jau atleiskite .tai negi tik gaves pinigus jis atsimerkia???bet tiek to. vis dėlto aš esu dėkinga odos klinikų gydytojams. nors ir su dideliu pasipūtimu,bet bent jau paaiškino viską kas ir kaip: hemangiomas patariama šalinti priklausomai nuo esamos vietos ir jos pačios formos, kai jos tikrai trukdo ir yra rizika jas pažeisti, arba dėl estetinių sumetimų. o šalinti šiaip sau nėra didelio poreikio.