Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(Meril @ 2009 11 03, 13:36)
Sveikutes,

Viskas, nebeturim mes hemangiomos  thumbup.gif
Perkopinsiu is kito skyrelio ka rasiau ( blush2.gif )
Siek tiek papasakosiu, kaip mums sekesi ligonineje. Pirmiausia tai man vieni nervai buvo su tuo vaziavimu, nes jei pamenat, Dovydas labai sirgo pries tai. Vaziavom, aisku, jau pasveike, bet vistiek ant rizikos. "Pralindom" 
Ryte atejo anesteziologe, liudnai nuziurejo Dovyduka, dar paklausinejo, kodel mes operuojam, kodel su lazeriu nebedarom (hemangiomas labai retai operuoja chirurgiskai)... Paskui perspejo, kad jam po operacijos skaudes, tems oda, kad butinai reiks duot nuskausminamu. Man taip suspaude sirdi del maziuko  Bet ka daryt?
Teoriskai operacija turejo trukt valanda. Praejo ji, ir pusantros, ir dar daugiau... Laukeme su MB koridoriuje, kad tik greiciau pamatyt Dovyduka. Staiga isgirdau tylu "mama". "Dovydas!" susukau MB. Ne.. sako jis, negali but. O tada is uz kampo pasirode sesele su Dovyduku...
As buvau pasiruosus visokiam vaizdui, bet tik ne tokiam  Maniau, kad jis labai verks (kaip ankstesniais kartais), taciau jis neverke. O kaip jis atrode  verysad.gif  Baltas baltutelis, lupytese ne laso raudonumo, suglebes visas. Verkiau labiau, nei atiduodama operuot. Dovydas tai snaude, tai veme, vel snaude... Po truputi lupytes eme ruzavet, apsidziaugem. Staiga vel ima balt, ir vel jis vemia. Pastate lasine, tada uzmigo gerom trim valandom, ir jau nubudo, galima sakyt, atsigaves, jau vakare.
Laukiau (nu tiksliau nelaukiau), kol jam prades skaudet, bet jus gi zinot... Dovydukas toks kantrus!  Truputi suirzdavo, rodydavo pirstuku i tvarsti ir sake ""ne ne ne", atseit nereikia - tai matyt skaudejo jam, nes kitas dienas to "bantuko" net neprisimine, tik kai veidrodyje pamatydavo, issisiepdavo
Jau ta pati vakara atsigaves Dovydas duko, lakste, nenustygo vietoj 
Gydytojas sake, kad operacija buvo sudetingesne, nei jis mane kad bus (nes padarius pjuvi pasimate visas kraujagysliu "grozis)", teko susiut pirsto storumo kraujagysles. Dovydas neteko daug kraujo, hemoglobinas krito nuo 119 krito iki 79.
O kita diena kai vizitavo, gydytojas pasakojo kitiems gyd., kad mane, jog Dovydas liks "nustebes", t.y. siek tiek pakeltais antakiais, nes teko smarkiai temti oda  Bet viskas pavyko gerai. Siaubas, jei man butu pasake pries operacija apie tokia rizika, abejoju, ar buciau pasiryzus i operacijai, nu tikrai kad ne...

Vioringa, buvo smagu susipazint  mirksiukas.gif

Sveikinu atsikracius sios bjaurybes thumbup.gif Cia Dovydukui balioncikas uz kantruma 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysim, kaip atrodem pries ir po operacijos:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2009 11 03, 13:44)
Pasirodysim, kaip atrodem pries ir po operacijos:
user posted image

user posted image

Labai grazus sunytis. wub.gif pasiziurejus tai biski primena mano broli vaikystej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 11 03, 12:47)
Labai grazus sunytis. wub.gif  pasiziurejus tai biski primena mano broli vaikystej smile.gif

Aciu 4u.gif wub.gif
Visom mamytem, o ypac vaikiukam, linkiu greiciau gyti ir pamirsti ta nelemta hemangioma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mums dar liko lapkricio 12 d. issimt siules ir viskas thumbup.gif Uzaugs plaukiukai, ir nebus ne matyt, kad turejom kazkada ta augliuka bigsmile.gif Esu be proto laiminga!!!
Atsakyti
Isivaizduoju ta dziaugsma wub.gif Oj kaip noreciau, kad ir mano panai kuo greiciau jinai pranyktu bigsmile.gif
Papildyta:
My Webpage
Va cia mano pupa per krikstynas
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 11 03, 14:24)
Isivaizduoju ta dziaugsma wub.gif Oj kaip noreciau, kad ir mano panai kuo greiciau jinai pranyktu bigsmile.gif
Papildyta:
My Webpage
Va cia mano pupa per krikstynas

http://public.fotki....ushi-1-024.html
o cia dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2009 11 03, 12:53)

Kaip dziugu kad viskas gerai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Meril, priimkit ir musu sveikinimus. Labai dziaugiames uz Jus. O kiek Jus dienu gulejot ligoninei? Mes labai daznai apie Jus galvojam... 4u.gif
Atsakyti
jetus, kaip smagu del jusu Meril thumbup.gif va jum 4u.gif 4u.gif 4u.gif

musu taip pat laukia tokia operacija ax.gif si menesi reiks kalbeti su Posiunu kokie ten planai...
Atsakyti
Margareta SVEIKINAM su dar vienu DZIAUGSMU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2009 11 03, 19:05)
Margareta SVEIKINAM su dar vienu DZIAUGSMU  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
Margareta, musu dukrytes beveik vienodomis dienomis gimusios biggrin.gif Sveikinu su pagausejimu 4u.gif
Atsakyti
Meril, kai pasakojai kaip atrodė Dovyduko hemangioma, tikrai taip neįsivaizdavau doh.gif kokia didelė buvo doh.gif Na, bet dabar jau viskas praeity, sėkmės tau ir tavo mažam judriam gražuoliukui 4u.gif
Atsakyti