QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 03 21, 12:29)
Sveikos mamiciukes, klausykit po lazerio prpceduros praejo jau 16 dienu, patinimas buvo,bet praejo, bet va vakar taip patino po akyte, kad baisu gal cia ta hemangeoma toliau auga?
pirmadieni jau skambinsiu Strumilai, nes per iseigines nelabai malonu
Ar cia taip turi buti?
Merginos , o jus tikit nuziurejimais? Mano bobute man sake, gal kai pagimdziau kas ziurejo i mergaite ir ja nuziurejo. Tai po tu zodiu neradau sau ramybes ir visalaik galvojau ir prisiminiau viena toki dalyka. Kai pagimdziau ryte atejo uosviene ir ziuredama i dukryte gal 20 kartu pakartojo, oj kokia svari mergyte nei vienos demeles, tokia svari tokia svari nei vienos demeles. Ir uzvakar buvom pas ja sveciuose tai ji vel prilindo prie mazosios nosytes ir cype oj kokia nosyte ir kaip gi musu nosyte ar praeina?! kita diena ji patino. Ir dar kai suzinojo jog laukiuosi ji labai nenorejo vaikelio net buvo uzsiminusi apie aborta ir gal iki puse mano nestumo laiko vis vyrui kartodavo, ka jus padaret, kokia beda jus padaret kokia klaida.... Tai galvoju gal ta ragana mane ir mano vaika prakeike?
eina sau kokia nemaloni pasirode man tavo uosviene
Na as nezinau,gal kiek ir tikiu sitais nuziurejimais,bet vien tam kaltes neteikciau
Lailykis,viskas bus gerai,tikrai isvysit sita bedele
Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę!