Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(Dilia @ 2009 03 17, 18:43)
Mano manymu, kad Santariskes turi ta aparata is dalies labai pasistenge IEVUKIS, TAI as tau Ieva sakau DIDELIS, DIDELIS ACIU TAU.

ir as prisidedu prie padekos zodziu uz iniciatyva paviesinti musu bedeles... 4u.gif SAUNUOLE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 03 17, 20:37)
Kaip saunu kad bus jau aparastas thumbup.gif Registruosimes ir mes jau.Dilia juk cia ne mano nuopelnas.Mes visi ir visos ji nupirkom.Visi siuntem pinigelius kas kiek galejo.O as is savo puses tiesiog dziaugiuos kad irgi galejau prie to prisidet mirksiukas.gif Beje kaip jum sekasi?Kada pas daktarus?Nebeatsinaujina gal?

Mes einam balandzio 4d. i Santariskius pas Posiuna. Man ten daugiau panasu, kad randas issiplete, reikia padaryti echoskopija. O kaip Jusu reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Dilia @ 2009 03 18, 12:04)
Mes einam balandzio 4d. i Santariskius pas Posiuna. Man ten daugiau panasu, kad randas issiplete, reikia padaryti echoskopija. O kaip Jusu reikalai?

Parasem Posiunui laiska tai dabar laukiam atsakymo ir registruosimes procedurai i santariskes.Siaip po biskiuka gereja,bet turbut ne tiek kiek noretusi Posiunui.Ziuresim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes mirksiukas.gif

Buvom neseniai pas Poshiuna,tai musu hemangioma kazkaip dar vis stovi vietoje g.gif Dabar liepe po 6men ateiti i konsultacija ax.gif Taip laukiam kada prades nykti... unsure.gif

O mes sugalvojom sudalyvauti Milupos konkurselyje wub.gif Tad jei galit,atiduokit uz mus po balseli 4u.gif

http://www.milupa.lt...;object_id=4523
Papildyta:
Perziurejau ta filmuka..tai taip smagu,kai tos hemangiomos uzgyja..kaip mes laukiam to momento... verysad.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes ka tik is ligonines po lazerio proceduros. Operavo Posiunas. Kaip ir viskas sklandziai praejo, tik vaikiuko buvo gaila, nes klykianti parnese. Ir pirsciukas taip negraziai atrodo. Mes labai tikimes, kad mums pakaks vienos proceduros ir nereikes kartoti... unsure.gif
Ir kaip saunu, kad jau bus naujas aparatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elenaf @ 2009 03 19, 23:42)
Sveiki,

Mes ka tik is ligonines po lazerio proceduros. Operavo Posiunas. Kaip ir viskas sklandziai praejo, tik vaikiuko buvo gaila, nes klykianti parnese. Ir pirsciukas taip negraziai atrodo. Mes labai tikimes, kad mums pakaks vienos proceduros ir nereikes kartoti... unsure.gif
Ir kaip saunu, kad jau bus naujas aparatas  thumbup.gif

Skaudu klausyt kai tavo vaikutis verkia per ta procedura,bet ramiau kai zinai,kad del savo vaikucio viska paderei.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas mamytes,
mes vakar pasiemem siuntima...pirmadieni procedura...laukiu, kad greiciau praeitu ir butu vel ramu iki rudens blush2.gif
Atsakyti
Reik pasirodo dar i laukeli koda ivest priesh balsuojant ir stovint tame paciame laukelyje paspausti ENTER. Tikiuosi mamukai prabalsuosit uz mano kleckiuka blush2.gif 4u.gif

http://www.milupa.lt...;object_id=4523
Atsakyti
Sveikos mamiciukes, klausykit po lazerio prpceduros praejo jau 16 dienu, patinimas buvo,bet praejo, bet va vakar taip patino po akyte, kad baisu gal cia ta hemangeoma toliau auga? blink.gif pirmadieni jau skambinsiu Strumilai, nes per iseigines nelabai malonu schmoll.gif Ar cia taip turi buti?
Merginos , o jus tikit nuziurejimais? Mano bobute man sake, gal kai pagimdziau kas ziurejo i mergaite ir ja nuziurejo. Tai po tu zodiu neradau sau ramybes ir visalaik galvojau ir prisiminiau viena toki dalyka. Kai pagimdziau ryte atejo uosviene ir ziuredama i dukryte gal 20 kartu pakartojo, oj kokia svari mergyte nei vienos demeles, tokia svari tokia svari nei vienos demeles. Ir uzvakar buvom pas ja sveciuose tai ji vel prilindo prie mazosios nosytes ir cype oj kokia nosyte ir kaip gi musu nosyte ar praeina?! kita diena ji patino. Ir dar kai suzinojo jog laukiuosi ji labai nenorejo vaikelio net buvo uzsiminusi apie aborta ir gal iki puse mano nestumo laiko vis vyrui kartodavo, ka jus padaret, kokia beda jus padaret kokia klaida.... Tai galvoju gal ta ragana mane ir mano vaika prakeike? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
noriu pasidalinti savo vargeliais ir paklausti. Kas tai hemangioma??? Mum ties pazastimi yra guzelis, daktaai sako hemangioma, laukim kas bus toliaus, gal reikes operuoti. Ar kam nors panasiai yra ????
Atsakyti
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 03 21, 12:29)
Sveikos mamiciukes, klausykit po lazerio prpceduros praejo jau 16 dienu,  patinimas buvo,bet praejo, bet va vakar taip patino po akyte, kad baisu gal cia ta hemangeoma toliau auga? blink.gif  pirmadieni jau skambinsiu Strumilai, nes per iseigines nelabai malonu schmoll.gif  Ar cia taip turi buti?
Merginos , o jus tikit nuziurejimais? Mano bobute man sake, gal kai pagimdziau kas ziurejo i mergaite ir ja nuziurejo. Tai po tu zodiu neradau sau ramybes ir visalaik galvojau ir prisiminiau viena toki dalyka. Kai pagimdziau ryte atejo uosviene ir ziuredama i dukryte gal 20 kartu pakartojo, oj kokia svari mergyte nei vienos demeles, tokia svari tokia svari nei vienos demeles. Ir uzvakar buvom pas ja sveciuose tai ji vel prilindo prie mazosios nosytes ir cype oj kokia nosyte ir kaip gi musu nosyte ar praeina?! kita diena ji patino.  Ir dar kai suzinojo jog laukiuosi ji labai nenorejo vaikelio net buvo  uzsiminusi apie aborta ir gal iki puse mano nestumo laiko vis vyrui kartodavo, ka jus padaret, kokia beda jus padaret kokia klaida.... Tai galvoju gal ta ragana mane ir mano vaika prakeike? g.gif

blink.gif doh.gif eina sau kokia nemaloni pasirode man tavo uosviene blink.gif Na as nezinau,gal kiek ir tikiu sitais nuziurejimais,bet vien tam kaltes neteikciau g.gif

Lailykis,viskas bus gerai,tikrai isvysit sita bedele 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D. mama @ 2009 03 21, 15:22)
Sveikos mamytes,
noriu pasidalinti savo vargeliais ir paklausti. Kas tai hemangioma??? Mum ties pazastimi yra guzelis, daktaai sako hemangioma, laukim kas bus toliaus, gal reikes operuoti. Ar kam nors panasiai yra ????

o ar esi buvusi pas Poshiuna konsultacijoj? ax.gif g.gif
Atsakyti