Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

Na, mes kitą penktadienį važiuojam persišviesti nosiuką.Pošiūnas nori pažiūrėti kaip reikaliukai su kraujotaka.O paskui tarsimės ir dėl procedūros.Mano pupa taip pat bijo tų daktarų.Vakar kai pasakiau,kad važiuosim į Vilnių užsidarė savo kambarį ir pareiškė,kad ji niekur nevažiuos.Tai aš prikalbėjau,kad daktaras geras, tik nosytę pažiūrės,o paskui didelį saldainį duos.O po visko važiuosim į kavinę kokteilio gerti.Aš kažkaip nenoriu jos vežti neparuošus,nes praeitą lazerio procedūra labai ryškiai prisimena.Kai mažytė buvo,tai laikėm per tas procedūras ir tiek,o dabar puikiausiai viską suprantą ir viską jaučia nieko nenuslėpsi.
Atsakyti
QUOTE(deividaite @ 2009 10 06, 22:26)
Sveikos mamytes...
na va, mes pagaliau namie...viskas praejo sklandziau nei tikejausi..

Kaip smagu girdėti thumbup.gif . O iš kur tu žinai, kad anksčiau jam lauždavo kaulus? g.gif Tai gruodžio mėn vėl jums procedūra? Labai keista..ar galima taip dažnai tokiam mažučiui narkozę g.gif
Atsiprašau, kad taip visko klausinėju..man dar viskas nauja, mes dar tik pradėsim procedūrų maratonus doh.gif

QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 14, 10:32)
Sveikutes, na ka sunkiai, bet iskenteme visa procedura. jei dar reikes daryti lazeriu proceduras taitikriausiai darsiu GKklinikoj, santariskse man kazkaip labai nepatiko maze nuo to rekimo net uzkimo, o i baltus halatus net pasiziureti bijo iskart verke. toks jausmas kad jai dare be narkozes, o tas 40 min ja stipriai laike.
dar strumila buvo atejas su pirigaru, tai irgi kazkaip neramu buvo doh.gif

Na, jei finansinė padėtis leidžia, tai GK tikriausiai geriau ax.gif
blink.gif doh.gif
Atsakyti
Seniai buvau pas jus užsukus..tiesiog nieko naujo pas mus nebuvo.
Papasakosiu kaip mums sekėsi..
Buvom užsiregistravę pas Pošiūną spalio 2 dienai, likus kelioms dienoms iki vizito paskambino iš registratūros ir pranešė, kad gydytojo tą dieną nebus, tad vizitas atšidedamas, jei norime pas tą patį gydytoją. Žinoma, norėjau pas Pošiūną, tad vizito data nusikėlė spalio 16dienai. Na, vakar buvom Santariškėse. Daug žmonių..sulaukiam savo eiloės, įeinam į kabinetą, o ten..visai ne Pošiūnas, o Strumila sėdi blink.gif doh.gif Jokio įspėjimo, nei registratūroj, nei ant kabineto durų..Žodžiu apžiūrėjo jis dukrytę, pasakė, kad gerai, jog neklausėm dermatologų ir ilgiau nelaukėm. Paskyrė procedūrai lapkričio 2d.Pasakė, kad pasidaryti kraujo ir šlapimo tyrimus.. Žodžiu išėjom iš kabineto, jau susinervavau doh.gif , nieko blogo prieš Strumilą neturiu, bet vis tiek noriu, kad procedūrą atliktų Pošiūnas.. Vis dėlto MB pasiskambino į GK, paprašė Pošiūno tel nr. pasiskambino jam, ir pasiprašė, kad priimtų.Palaukėm 2val, Pošiūnas atvažiavo į Santariškes ir susitikom su juo. Procedūros datą paliko tą pačią, pažadėjo, kad pats atliks procedūrą clap.gif Dabar su didžiuliu nerimu laukiu tos dienos.. Liepė atvažiuoti ryte 7val. Neįsivaizduoju, kaip mažytę išlaikyt nevalgiusią, ji naktim man dar valgo..o ir šiaip valgo po nedaug, bet dažnai. Mamytės, kurių mažučiams darė procedūras Santariškėse, kai važiavot gult, ką su savim ėmėt, kaip atsidėkojot gydytojui, anesteziologui g.gif Jei galit, parašykit į AŽ, nes temos neturėsiu kada sekt, namie kompas užlūžo, dabar pas sesę svečiuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vioringa @ 2009 10 17, 12:45)
Kaip smagu girdėti thumbup.gif . O iš kur tu žinai, kad anksčiau jam lauždavo kaulus? g.gif Tai gruodžio mėn vėl jums procedūra? Labai keista..ar galima taip dažnai tokiam mažučiui narkozę g.gif
Atsiprašau, kad taip visko klausinėju..man dar viskas nauja, mes dar tik pradėsim procedūrų maratonus doh.gif

Na ir man keistai psirode, kad po dveiju men jau kt procedura...bet jei paskyre, tai gal ir nieko blogo labai g.gif
na cia perkeltine prasme "lauzo kaulus"...taip man atrodo...kai isnesdavo visas tarsi raitydavosi, lyg miego noretu, lyg keltis....sunku paaiskinti blush2.gif
normalu kad nervinies ir viskas idomu...sekmes jums ir stiprybes, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vioringa @ 2009 10 17, 13:06)
Mamytės, kurių mažučiams darė procedūras Santariškėse, kai važiavot gult, ką su savim ėmėt

Jei važiuojat iš ryto 7 val. tai greičiausiai negulsite į ligonine, po procedūros praėjus kelioms valandoms keliausite namo tikriausiai, jei po narkozes vaikučiui bus viskas gerai. Kitaip butu daktaras pasakęs atvažiuoti iki pietų gultis ir apie nevalgymą nebūtų perspėjęs. Taigi, pasiimkit tik tiek daiktų kiek gali reikėti jums susisukti iki pietų.
Mes turėjome jau dvi procedūras, pirmą kartą ligoninėje praleidome 3 naktis, dukrytei darė tyrimus, trečią dieną po procedūros važiavom namo. Antram lazeriui važiavom iš ryto ir po pietų keliavom namo. Pirmą kartą važiuojant susikrovėme pusę gyvenimo smile.gif daug rūbelių, palyčių... na o antrą kart buvau dėl visa ko susikrovusi krepšį su savo ir dukrytės daiktais reikalingais pernakvoti, neprireikė

QUOTE(deividaite @ 2009 10 18, 12:05)
Na ir man keistai psirode, kad po dveiju men jau kt procedura...bet jei paskyre, tai gal ir nieko blogo labai g.gif

Mums tarp pirmos ir antros procedūros praėję buvo kažkur 9 savaitės. Daktaras minėjo, kad uždegimo procesai po lazerio trunka apie 8 savaites.
Tačiau po antros procedūros darom pertrauką, jau trys mėnesiai praėjo, spalio pabaigoj važiuojam konsultuotis.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 14, 09:32)
dar strumila buvo atejas su pirigaru, tai irgi kazkaip neramu buvo doh.gif

Nu nemalonu, tai ne tas zodis doh.gif

QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 14, 22:13)
Sake jog su narkoze, bet ne intravenine, o kauke kvepavo.  Tai stipriai matyt laike, nes zymes buvo likusios, o dar kai labai bijo svetimu, tai ir gavosi vaikui labai stiprus sokas ir stiprus uzkimimas doh.gif . Tevu neleido, tik iki lifto palidejom unsure.gif

Siaubas kazkoks doh.gif As pamenu maniskei Santaruose akytes zondavo, issinese, tai pati raudojau kai girdejau savo vaika rekianti koridoriaus gale verysad.gif

Mums GK procedura paskirta 22 d. Jau dabar baisiausiai pradedu nerimaut doh.gif

Atsakyti
QUOTE(vioringa @ 2009 10 17, 12:45)
Na, jei finansinė padėtis leidžia, tai GK tikriausiai geriau ax.gif
blink.gif  doh.gif

Tikrai GK geriau,visas personalas tas pats is santariskiu dirba,visas skirtumas,kad susimokesit doh.gif .[o jei kokia komplikacija,tai su greituke i ta pacia VUVL nuves]. O jei rimtai,tai kiek zinau,jei problema ne veide,tai GK yra galimybe atlikt procedura be narkozes-tada tikrai verta netaupyt,paklauskit chirurgo 4u.gif ]
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 10 20, 19:43)
Tikrai GK geriau,visas personalas tas pats is santariskiu dirba,visas skirtumas,kad susimokesit doh.gif .[o jei kokia komplikacija,tai su greituke i ta pacia VUVL nuves].  O jei rimtai,tai kiek zinau,jei problema ne veide,tai GK yra galimybe atlikt procedura be narkozes-tada tikrai verta netaupyt,paklauskit chirurgo 4u.gif ]

Mum ant pacios nosytes doh.gif 3 kartus darem GK be narkozes. Ziuresim kai toliau bus nes po 2 men tik reikia atvaziuoti tai ziuresim kada reikes dar daryti.
Atsakyti
O mes jau po vakarykstes prooceduros. Viskaspraejo labaigreitai, tik va kelione namo buvo kupina streso doh.gif Nors vaziuo iki namu mum vos 3 km, bet vaikas taip isiverke, kad net oro trukt pradejo. Cia, manau, poveikis po narkozes ir dar stresas jai dasidejo, nes pabudus nerado tevu verysad.gif Nami gan greit atsigavo, pareikalavo "amamam" ir nuejo miegoti kaip iprastai. Bet nakti pabudo 1 ir iki 4 ryto vartesi negaledama uzmigti. O man paranoja, kad tik nenusikasytu tos demeles doh.gif tai gelbejomes paracetamoliu ir veliau Viburcolio zvakute-padejo.

Dabar kantriai lauksim kol praeis melyne o paskui ir tu 6 savaiciu, labai smalsu kas cia mums is viso to gavosi g.gif
mamytes, kad naikinot portveino demeles, ar po pirmos proceduros buvo nors koks rezultatas? Nes Posiunas sake, kad geriausias poveikis 2-3 procedura. O man taip noretusi pagerejimo jau po pirmos doh.gif
Galiu pasakyt, kad gyd. Posiunas-aukstomoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 23 spalio 2009 - 12:56
Ai, va dar turiu klausimuka. Ar kuri mama naudojo Bioptron lempa gyjimui gereinti? Ar galima?
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 10 20, 19:43)
Tikrai GK geriau,visas personalas tas pats is santariskiu dirba,visas skirtumas,kad susimokesit doh.gif .[o jei kokia komplikacija,tai su greituke i ta pacia VUVL nuves].  O jei rimtai,tai kiek zinau,jei problema ne veide,tai GK yra galimybe atlikt procedura be narkozes-tada tikrai verta netaupyt,paklauskit chirurgo 4u.gif ]

Na, mums sakė, kad skirtumas, nekalbant apie pinigus, yra dar ir tas, kad Santariškėse gali tekti laukt kol atsilaisvins operacinė, o GK procedūra atliekama sutartu laiku. Čia palyginti gali tos mamytės, kurių vaikučiams ir ten ir ten atliko procedūras ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mamucis @ 2009 10 23, 13:54)
O mes jau po vakarykstes prooceduros.
Dabar kantriai lauksim kol praeis melyne o paskui ir tu 6 savaiciu, labai smalsu kas cia mums is viso to gavosi  g.gif
mamytes, kad  naikinot portveino demeles, ar po pirmos proceduros buvo nors koks rezultatas? Nes Posiunas sake, kad geriausias poveikis 2-3 procedura. O man taip noretusi pagerejimo jau po pirmos  doh.gif
Galiu pasakyt, kad gyd. Posiunas-aukstomoj.

Tikiuosi, rezultatas bus..nes ir pati jo sulaukt labai norėčiau ax.gif
Atsakyti
Na mes šiandien grįžom iš Vilniaus su gerom naujienom.Peršvietė mūsų nosytę su kraujotaka viskas tvarkoje ir pagerėjimas ryškus,tai po metų atvažiuot reikės. thumbup.gif Tendencija, jog turėtų ta hemangeoma mažėti pati.Žodžiu žiūrėsim,kaip seksis,o jei nepakankamai greitai mažės darysim dar vieną lazerio procedūrą.Pats Pošiūnas labai patenkintas rezultatu ir svarbiausia,jog kremzlytė nepažeista.Sėkmės visiems leliukams,o mums mamos daug kantrybės ir stiprybės.Mes tas bjaurias hemangiomas nugalėsim box.gif
Atsakyti