Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

As cia ziuriu beveik visi pas gyd.Posiuna gydesi,mes taip pat turejom hemagioma,tai kai dukrytei buvo 1men. GK klinikoj lazerio procedura dare gyd.Strumyla.Uzteko 1 karto, dabar lapkriti bus 1,5m tai eisim pasitikrinti.
sekmes visiems turintiems sia beda.
Atsakyti
QUOTE(vikute321 @ 2009 08 04, 08:12)
Sveikos mamytės,žiūriu čia vėl pas mus tyla jau kelinta diena.Tai va pagyvinsiu temelę.Susirašiau per gmailą su Pošiūnu,nusunčiau jam dukrytės nuotraukytes,tai atsakė jog pagerėjimas žymus.Nosytė iš šono visiškai gerai atrodo,tik dar priekį truputį koreguot teks.Liepė spalio mėnesį pasiskambint,kad susitartumėm dėl sekančios lazerio procedūros.Na patenkinta esu,lakstau kaip ant sparnu šiandien. lotuliukas.gif

Labai geros naujienos, smagu girdėti thumbup.gif Godutei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas gali Strumilos numeri duoti? blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif norejau paklaust ar kas gydetes hemangioma Kaune Bendrosios praktikos klinikoje savanoriu pr.????mes uzsiregistrave pas Posiuna,bet mes kaune gyvenam,tai mums kaip ir patogiau butu Kaunas ax.gif gal kas turit kokiu atsiliepimu apie ten dirbancia gydytoja ir ta lazeriuka???? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2009 08 12, 13:45)
sveikos mamytes 4u.gif norejau paklaust ar kas gydetes hemangioma Kaune Bendrosios praktikos klinikoje savanoriu pr.????mes uzsiregistrave pas Posiuna,bet mes kaune gyvenam,tai mums kaip ir patogiau butu Kaunas ax.gif gal kas turit kokiu atsiliepimu apie ten dirbancia gydytoja ir ta lazeriuka???? blush2.gif  g.gif

Ir mums būtų įdomi ši informacija ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
norejau paklausti, gal kas Posiuno nr galetu parasyti, nerandu vizitines doh.gif
Mums sake pasiskambint rugpjuti del operacijos i Santariskes..bet galvoju kaip prisistatyt ir ka sakyt paskambinus...Juk pas ji daug pacientu... blush2.gif
visai galva nedirba unsure.gif
Atsakyti
na mes šian buvom pas Strumila, tai susitarėm rugsėjo mėn daryt smile.gif tikiuos viskas bus ok
dar norėjau paklaust, kiek maždaug kainuoja ar kaip ir nereik mokėt jei Santariškėse? ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikina: 14 rugpjūčio 2009 - 12:55
QUOTE(Kikina @ 2009 08 14, 13:49)
na mes šian buvom pas Strumila, tai susitarėm rugsėjo mėn daryt smile.gif  tikiuos viskas bus ok
dar norėjau paklaust, kiek maždaug  kainuoja ar kaip ir nereik mokėt jei Santariškėse? ačiū

Santariskese nemokama.Tik reikia siuntimo,bet visa sita ko reikia klausk pas Stumila mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nu dėkui, pasakė jis ko reiks, bet tik apie pinigus nekalbėjom,tai mes susitarėm kad rugsėji atvažiuosim daryt, tai tada pakalbėsiu, nu aš galvojau gal reik kažkiek mokėt taip, nu tikiuosi kad padės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikina: 14 rugpjūčio 2009 - 13:39
QUOTE(Kikina @ 2009 08 14, 14:36)
nu dėkui, pasakė jis ko reiks, bet tik apie pinigus nekalbėjom,tai mes susitarėm kad rugsėji atvažiuosim daryt, tai tada pakalbėsiu, nu aš galvojau gal reik kažkiek mokėt taip, nu tikiuosi kad padės

Na oficialiai moket kaip ir nereikia,bet siaip tai cia kiekvieno reikalas.Mes tai dazniausiai bet kuriuo atveju kazkiek pinigeliu duodam asmeniskai ax.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif kaip seniai jau pas jus buvau,bet prisiruosiau siaip ne taip pasilabinti ax.gif kaip smagu girdeti geras naujienas,kad kazkam jau isnyko hemangioma,kitiem jau daug graziau atrodo,smagu 4u.gif thumbup.gif musu hemangioma lb is leto,bet vis po milimetriuka svieseja,retai matantiems musu mergyte matosi ryskus rezultatas,o man vis atrodo tas pats doh.gif

Santariskese uz lazeriavima moket nereikia,kiekvienas pagal save atsidekoja gydytojui mirksiukas.gif
Atsakyti
Pastebejau, Riante, kad pas jus graziai svieseja,nors tik akies krastelius jus maciau blush2.gif Musu viena demele taip kaip pas jumi,sviesejo sviesejo tokiais plemais ir galiausiai nebeliko visai mirksiukas.gif
Atsakyti