Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(Ievukis @ 2009 05 08, 08:54)
Mes irgi pirmadieni greiciausiai busim santariskese jei priims tai gal susimatysim vikute 4u.gif Veliau imesiu foto kaip mes atrodom kad atpazintum mirksiukas.gif Tu irgi ta proga pasirodyk 4u.gif O del EKG tai esant reikalui turetu padaryt ten.Bet gal dar pavyks 4u.gif

Na mes jau grįžom iš poliklinikos,taip nieko ir neišėjo,verkia ir net į kabinetą neina doh.gif.Ievukis tikiuosi jog susitiksim,o pasirodyti galėtumėm,tik foto nemoku įkelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute321 @ 2009 05 08, 13:47)
Na mes jau grįžom iš poliklinikos,taip nieko ir neišėjo,verkia ir net į kabinetą neina doh.gif.Ievukis tikiuosi jog susitiksim,o pasirodyti galėtumėm,tik foto nemoku įkelti blush2.gif

Ar turi susikurus internetini albuma,pvz. fotki arba photobucket?

Pasirodom ir mes ax.gif Ne kazin kaip as cia atrodau blush2.gif bet vistiek

user posted image
Atsakyti
Na,ne Ievukis vis nedaeina rankos susikurti doh.gif .Fainai mergičkos atrodot. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute321 @ 2009 05 08, 15:30)
Na,ne Ievukis vis nedaeina rankos susikurti doh.gif .Fainai mergičkos atrodot. thumb_yello.gif

Vadinas pats laikas susikurti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!!!
Mes Siandien pargrizom is Santariskiu po proceduru clap.gif clap.gif clap.gif
Kaip ir Ievukis turejum vaziuoti pries savaite, bet mazyle suslogavo, pasiskambinom, prieme po savaites.
Oi mamytes, baisiai bijojau, pergyvenau, kaip atlaikys dukryte - o ji tikra saunuole pasirodo pas mane smile.gif viska atlaike ir bada ir narkoze ir procedura, ir net besineervuojancia mama smile.gif
Stiprybes Ievukis, Vikute, Riante, Smilty ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
Kaip saunu kad jums puikiai pavyko thumbup.gif O kelinta valanda eme procedurai?As vis galvoju gal labai anksti atsikelus dar biski duot uzvalgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 05 08, 20:41)
Kaip saunu kad jums puikiai pavyko thumbup.gif O kelinta valanda eme procedurai?As vis galvoju gal labai anksti atsikelus dar biski duot uzvalgyt g.gif

Procedurai dukryte paeme pacia pirma - kaip maziausia, apie 8.30. nemaitinti reikejo nuo 5 ryto, pavalgem apie 4. Dziaugiausi, kad siryt ilgokai miegojo - paprastai keldavosi apie 6 ryte, siryt valandziuke ilgiau, i pabaiga buvo sunku laukti, privargo beprasydama valgyti ir uzmigo. Taip ir issinese miegancia...

Bet kokie jusu zandukai faini!!! Matosi, kad mergyte apetita turi smile.gif Tikrai gali buti sunku ilgai laukti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man-patinka-tyla: 08 gegužės 2009 - 20:06
QUOTE(smilty @ 2009 05 08, 10:28)
Mes 12val uzsirase. Tikriausiai net neprasilenksime... verysad.gif Jus zymiai veliau.

O kas cia zino,gal bus lemta mums susitikti mirksiukas.gif mus visi puikiai atpazysta is mano raudonu plauku ir Gustes hemangioma po desne akyte ax.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 05 08, 14:15)
Pasirodom ir mes ax.gif Ne kazin kaip as cia atrodau blush2.gif bet vistiek

user posted image

Kokios jus grazios mirksiukas.gif kaip graziai isbalus jusu hemangioma,kur buvo ant zanduko bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 05 08, 19:19)
Sveikos mamytes!!!
Mes Siandien pargrizom is Santariskiu po proceduru clap.gif  clap.gif  clap.gif
Kaip ir Ievukis turejum vaziuoti pries savaite, bet mazyle suslogavo, pasiskambinom, prieme po savaites.
Oi mamytes, baisiai bijojau, pergyvenau, kaip atlaikys dukryte - o ji tikra saunuole pasirodo pas mane smile.gif viska atlaike ir bada ir narkoze ir procedura, ir net besineervuojancia mama smile.gif
Stiprybes Ievukis, Vikute, Riante, Smilty ir sekmes 4u.gif

man-patinka-tyla,tu tik dabar suzinojai,kad tavo dukryte saunuole? bigsmile.gif mes tau sakem,kad ji puikiai atlaikys kelione ir visa kt. mirksiukas.gif mergyte jaute,kad reikia mamai palaikymo is jos pacios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riante @ 2009 05 08, 23:58)
O kas cia zino,gal bus lemta mums susitikti mirksiukas.gif  mus visi puikiai atpazysta is mano raudonu plauku ir Gustes hemangioma po desne akyte ax.gif

Raudoni plaukai thumbup.gif Zinosime mirksiukas.gif Mano sunelio hemangioma ant kaktytes, nediduke (gal 10 centu dydzio, o gal ir mazesne... ax.gif ) jau plaukuciai dengia, tai nelabai matosi. Strumyla sake, kai buvom pirma karta konsultuotis, tokios nedideles daznai pacios isnyksta...bet musu nieko schmoll.gif vietoje stovi, nesimato pokyciu, bet svarbiausia nedideja 4u.gif
Atsakyti
Dėkui Riante 4u.gif
Aš dar tik mokausi biggrin.gif ir su dukryte ir su visom bėdom mudvi dar tik pažindinamės. Na bet dabar tikiu, kad daug ką galima ištverti, svarbu palaikymas ir tikėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2009 05 09, 11:00)
Raudoni plaukai  thumbup.gif Zinosime  mirksiukas.gif  Mano sunelio hemangioma ant kaktytes, nediduke (gal 10 centu dydzio, o gal ir mazesne... ax.gif )  jau plaukuciai dengia, tai nelabai matosi. Strumyla sake, kai buvom pirma karta konsultuotis, tokios nedideles daznai pacios isnyksta...bet musu nieko  schmoll.gif vietoje stovi, nesimato pokyciu, bet svarbiausia nedideja  4u.gif

Kadangi musu dama lb megstanti bendrauti ir eina prie kiekvieno vaiko,tai manau jei susimatysim,tai busit ir jus uzkalbinti mirksiukas.gif mus galit pamatyti cia smile.gif
Jums gerai,kad plaukuciai dengia hemangioma,o mes jos jau niekaip nepaslepsim,tik lb saugom nuo saulytes ax.gif o kiek jus proceduru turejot,kad ji stovi vietoj? g.gif o gal tik jums taip atrodo,kad ji stovi vietoj? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 05 09, 16:34)
Dėkui Riante  4u.gif
Aš dar tik mokausi biggrin.gif ir su dukryte ir su visom bėdom mudvi dar tik pažindinamės. Na bet dabar tikiu, kad daug ką galima ištverti, svarbu palaikymas ir tikėjimas smile.gif

Nera uz ka,mergaites mirksiukas.gif 4u.gif as visada tikejau ir tikesiu,kad palaikymas ir pacios stiprybe-viska nugali mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riante @ 2009 05 09, 17:58)
Kadangi musu dama lb megstanti bendrauti ir eina prie kiekvieno vaiko,tai manau jei susimatysim,tai busit ir jus uzkalbinti mirksiukas.gif  mus galit pamatyti cia smile.gif
Jums gerai,kad plaukuciai dengia hemangioma,o mes jos jau niekaip nepaslepsim,tik lb saugom nuo saulytes ax.gif o kiek jus proceduru turejot,kad ji stovi vietoj? g.gif  o gal tik jums taip atrodo,kad ji stovi vietoj? smile.gif
Papildyta:

Mes dar neturejome proceduru. Mums buvo paskirta kai sueis metukai atvykti pasirodyti (aisku stebeti ar ji nekinta, jei dideja tai tuoj pat vaziuoti).
Niu kad ne, nedideja tfu tfu tfu... ax.gif ir nemazeja verysad.gif
Musu avietele
Ziuresime ka cia daktaras pasakys, ar siulys dar laukti, ar daryti lazerio procedura g.gif

p.s. Jusu panelyte tikra nail.gif damute biggrin.gif skrybelaite thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilty: 09 gegužės 2009 - 18:00