Aciu uz palaikyma Zinau kad viskas bus gerai,bet kol nebus baigta procedura,ramiau nepasidarys.Kaip smagu girdet Dilia kai sakai kad JAU VISKAS as irgi sito laukiu...Ir mes visos sito laukiam
Su palaikymu-mes viska nugalesim
Sveikos.Turejom ryt vaziuot i santariskes lazeriuka darytis,bet maziuke suslogavo Pasiskambinom Posiunui tai sake kad ner ko vaziuot nes narkozes daryt negales.O as jau buvau nusiteiku,bet ka padarysi.Gal pirmadieni priims
Ievukis sveikit greiciau
Mes siand uzsiregistravom pas Strumila Santariskese konsultacijai,tai artimiausia vieta gavom birzelio 5d kazkaip tikejausi truputi anksciau galesim vaziuoti man dar klausimelis iskilo ar visada vaziuojant i konsultacija reikia gydyt.siuntimo ir vaikucio gimimo liudijimo?nes anksciau mums niekad to nereikejo
Mes siand uzsiregistravom pas Strumila Santariskese konsultacijai,tai artimiausia vieta gavom birzelio 5d kazkaip tikejausi truputi anksciau galesim vaziuoti man dar klausimelis iskilo ar visada vaziuojant i konsultacija reikia gydyt.siuntimo ir vaikucio gimimo liudijimo?nes anksciau mums niekad to nereikejo
I konsultacija tai lygtai nereikia siuntimo,bet mes del visa ko dazniausiai pasiimam.O gimimo liudijima irgi visad turim tai kartais prireikia
Reikes ir mums viska pasiimti,ka gali zinot,gal irgi prireiks
QUOTE(Riante @ 2009 05 06, 23:36)
Ievukis sveikit greiciau
Mes irgi birzelio 5d. pas Strumila keliausim Na siuntimo tai visada mums reikedavo, ir dabar kai skambinausi, sake turekite. Gimimo liudijima irgi turedavau visada, tik va nepamenu ar jo prasydavo...nes kortele uzvesta jau...kaip ir nereiktu....Ai, bet geriausia tureti, kad nekiltu bereikalingos panikos juk ne plyta, o viso labo popieriaus lapas
Sveikos mamytės,na mes pirmadienį važiuojam gultis procedūrai į Santariškes.Labai pergyvenu,nes pirmą kartą ten gulėsim.Pošiūnas liepė pasidaryti tyrimus, tai su krauju ir šlapimu viskas ok,bet vat kardiogramos padaryti mano pana nesileidžia.Vakar bandėm tai seselei neleidžia net prisiliesti,ta ir chalata baltą nusiėmė ir saldainių davė,nu niekaip nepasiduoda. Šiandien vėl bandysim eiti,nes lyg namie įkalbėjau ir lyg sutiko,pražaidėm visą dieną daktarėm.Na nežinau,žiūrėsim kaip bus nuėjus,jai nepasiduos skambinsiu Pošiūnui klausiu gal galima prieš procedūrą užmigdžius tai padaryti.
Mes irgi pirmadieni greiciausiai busim santariskese jei priims tai gal susimatysim vikute Veliau imesiu foto kaip mes atrodom kad atpazintum Tu irgi ta proga pasirodyk O del EKG tai esant reikalui turetu padaryt ten.Bet gal dar pavyks
QUOTE(smilty @ 2009 05 07, 12:24)
Mes irgi birzelio 5d. pas Strumila keliausim
O kelintai val jums reikia?mums 13.30val
QUOTE(sigugu @ 2009 05 07, 17:22)
sveikos, mamos va mes irgi ryt vaziuojam pakartotinai hemangioma ant rankytes operuoti labai bijau, kad vel maziuke taip verks kaip praeita karta ir klp ligoniu kasa nebefinansuoja 50proc tai teks visa sumele patiems moket. bet sakom ne esme, svarbu kad greiciau to brudo atsikratytume
Sekmes ir stiprybes lauksim naujienu kaip sekesi jums
QUOTE(vikute321 @ 2009 05 08, 06:50)
Sveikos mamytės,na mes pirmadienį važiuojam gultis procedūrai į Santariškes.Labai pergyvenu,nes pirmą kartą ten gulėsim.Pošiūnas liepė pasidaryti tyrimus, tai su krauju ir šlapimu viskas ok,bet vat kardiogramos padaryti mano pana nesileidžia.Vakar bandėm tai seselei neleidžia net prisiliesti,ta ir chalata baltą nusiėmė ir saldainių davė,nu niekaip nepasiduoda. Šiandien vėl bandysim eiti,nes lyg namie įkalbėjau ir lyg sutiko,pražaidėm visą dieną daktarėm.Na nežinau,žiūrėsim kaip bus nuėjus,jai nepasiduos skambinsiu Pošiūnui klausiu gal galima prieš procedūrą užmigdžius tai padaryti.
Mums ir niekaip nepavyko pasidaryti kardiogramos,tai Santariskese pasidare kai reikejo manau jei ir jums nepavyks,tai pries lazeriavima sesele padarys lauksim jusu grystant ir atsiliepimu apie nauja lazeri
QUOTE(Riante @ 2009 05 08, 10:55)
O kelintai val jums reikia?mums 13.30val
Mes 12val uzsirase. Tikriausiai net neprasilenksime... Jus zymiai veliau.