Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių hemangiomos

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 04 18, 12:18)
Margareta, Riante, ačiu už palaikymą, bandysiu susisiekti su gyd. kuo greičiau. Sveikatos jūsų visų mažyliams!!!!

Tik palaikymas ir tikejimas mums pades tikrai thumbup.gif mirksiukas.gif Informuok ka pasakys jums gydytojas!!!Lauksim geru ziniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif taip ramu pas mus cia ziuriu ax.gif gal kuri galit pagelbeti,neberandu Santariskiu vaiku poliklinikos registraturos tel.nr. verysad.gif norim uzsiregistruoti pas Strumila pasirodyti,o tel.nr.kazkur nukisau doh.gif
Atsakyti
852720570 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riante @ 2009 04 21, 10:30)
Labas rytas mirksiukas.gif  taip ramu pas mus cia ziuriu ax.gif  gal kuri galit pagelbeti,neberandu Santariskiu vaiku poliklinikos registraturos tel.nr. verysad.gif  norim uzsiregistruoti pas Strumila pasirodyti,o tel.nr.kazkur nukisau doh.gif

Sveikos mamytes,
Riante o pas jus kartais hemangioma ne po akyte ant veiduko? Is nuotraukos matau lyg kad taip? Klausiu todel kad mano dukrytei po akyte didele hemangioma, pamaniau kad ir pas jus toj pacioj vietoj, o kas liecia del piktu zvilgsniu ir repliku visisko nesupratimo is aplinkiniu tai zinau ka tai reiskia ypac kai suauge sako paziurek koks fanaras didelis pas mergaite ir toks piktas zvilgsnis i mane nukrypsta, toks vaizdas kad as savo dukryte galejau primust, siaubas kazkoks....... verysad.gif
O kas liecia apie registravimasi tai galiu duoti asmenini jo numeri, Strumilos, as jam visada tiesiogiai pasiskambinu ir jis mane priima be registravimosi 4u.gif
Laukiam jau ketvirtos operacijos verysad.gif , bet jau nuo kovo 12 dienos niekaip neatveza naujo lazerio i santariskes verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Riante @ 2009 04 05, 14:48)

Tik dabar pamaciau nuoroda i jusu nuotraukytes 4u.gif
Taip musu mergytes abi turi hemangiomas po akytem, manosios hemangioma kairiojo apatinio voko o jusu mergytes desniojo apatinio voko hemangioma
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 04 21, 10:20)
852720570  4u.gif  mirksiukas.gif

Aciukas uz tel.nr. mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(zzaneta @ 2009 04 21, 14:06)
Sveikos mamytes,
Riante o pas jus kartais hemangioma ne po akyte ant veiduko? Is nuotraukos matau lyg kad taip? Klausiu todel kad mano dukrytei po akyte didele hemangioma, pamaniau kad ir pas jus toj pacioj vietoj, o kas liecia del piktu zvilgsniu ir repliku visisko nesupratimo is aplinkiniu tai zinau ka tai reiskia ypac kai suauge sako paziurek koks fanaras didelis pas mergaite ir toks piktas zvilgsnis i mane nukrypsta, toks vaizdas kad as savo dukryte galejau primust, siaubas kazkoks....... verysad.gif
O kas liecia apie registravimasi tai galiu duoti asmenini jo numeri, Strumilos, as jam visada tiesiogiai pasiskambinu ir jis mane priima be registravimosi  4u.gif
Laukiam jau ketvirtos operacijos  verysad.gif , bet jau nuo kovo 12 dienos niekaip neatveza naujo lazerio i santariskes verysad.gif

Papildyta:
Tik dabar pamaciau nuoroda i jusu nuotraukytes  4u.gif
Taip musu mergytes abi turi hemangiomas po akytem, manosios hemangioma kairiojo apatinio voko o jusu mergytes desniojo apatinio voko hemangioma

Labukas,zzaneta mirksiukas.gif aga,tai musu mergytes turi tas nelemtas hemangiomas,bet su laiku mes ju atsikratysim mirksiukas.gif mes tik viena lazerine procedura turejom ax.gif viskas klostesi gerai,tai liepe tik beveik po metu atvaziuoti,tai va dabar ir ruosiames registruotis lotuliukas.gif tai gal gali man tada parasyt Strumilos asmenini tel.nr.,susiskambinsim su juo tada asmeniskai,gal ka susitarsim greiciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riante: 21 balandžio 2009 - 15:49
Sveikutės!
Ryt važiuojam į Santariškes, pasirodyti gyd. Pošiūnui. Labai džiaugiuosi, kad jis sutiko mus priimti ilgai nelaukus smile.gif
Nerimauju, kaip mažylė kelionę atlaikys...
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 04 23, 10:57)
Sveikutės!
Ryt važiuojam į Santariškes, pasirodyti gyd. Pošiūnui. Labai džiaugiuosi, kad jis sutiko mus priimti ilgai nelaukus smile.gif

sekmes jums 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 04 23, 11:57)
Sveikutės!

Viskas bus gerai 4u.gif Kelionej pamiegos lotuliukas.gif butinai parasyk kaip sekesi ir ka sake mirksiukas.gif mes ryt jam skambinsimes ax.gif
Atsakyti
Sveikutės!

Svarbu priims ilgai nelaukus ir apziures,tada lengviau ir jums bus atsikvepti,kai kazka zinosit mirksiukas.gif o kelione manau atlaikys puikiai,ramios muzikytes ijungsit,tai pamiegos mergaite thumbup.gif Lauksim naujienu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės!

o ko jau jai neatlaikyti tos keliones? biggrin.gif kaip sekesi? smile.gif mens siandien vaiuojam i GK pas Posiuna pasirodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 04 24, 07:58)
smile.gif mens siandien vaiuojam i GK pas Posiuna pasirodyti  ax.gif

Tai lauksim geru naujienu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigugu @ 2009 04 23, 16:22)
sekmes jums 4u.gif viskas bus gerai  4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 04 23, 22:43)
Viskas bus gerai 4u.gif Kelionej pamiegos lotuliukas.gif butinai parasyk kaip sekesi ir ka sake mirksiukas.gif mes ryt jam skambinsimes ax.gif

QUOTE(Riante @ 2009 04 23, 23:42)
Svarbu priims ilgai nelaukus ir apziures,tada lengviau ir jums bus atsikvepti,kai kazka zinosit mirksiukas.gif  o kelione manau atlaikys puikiai,ramios muzikytes ijungsit,tai pamiegos mergaite thumbup.gif  Lauksim naujienu mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(Margareta @ 2009 04 24, 08:58)
o ko jau jai neatlaikyti tos keliones?  biggrin.gif kaip sekesi?  smile.gif mens siandien vaiuojam i GK pas Posiuna pasirodyti  ax.gif

Na va, mes jau sugrįžom į namučius, kelionė nelengva buvo, dukrytė nuvargo, bet visur gelbėjo mamytės papulis biggrin.gif
Na o naujienos tokios, kad ateinantį antradienį vėl važiuojam į Santariškes, gultis į ligoninę. Kadangi hemangiomos daugybinės ir jų vis dar auga, gydymą reikia pradėti nedelsiant, o ir ištyrimo dar reik.

Mamytės, gal kas gulėjot Santariškėse su savo mažiukais? Kiek maždaug dienų gali mus išlaikyti? g.gif Neįsivaizduoju, kaip mums susiruošti su mažyle, kokį tašės turinį įsidėti - namie, tai kiekvieną diena skalbimo mašina pilna vaikučio rūbelių ir palyčių, o kaip ten teikės susisukti??
Atsakyti