O gal galit paaishkinti kas nors..kuom skiriasi gilumine hemangioma nuo pavirshutines? Dydziu? Forma? Gal kazkaip apciuopiant galima nustatyti? Kazkaip vis apie tai pagalvoju..
Mamukai..tikiuosi skirsit nors kelis balsiukus mano zuikuciui Milupos konkurse Dekui labai
Sveikutes,
Sveiki pargrize
Mes visus 5 kartus gulejom urologiniam skyriuj: arba 10, arba 11 palatoj
Paskutinius 2 kartus mokejau gydytojui Suprantu, kad negrazu, suprantu, kad del to geriau nepadaro, bet... Daviau abu kartus po 100Lt Labai geda buvo ir paduot pirmakart nemokejau, nes niekada pries tai niekam nesu davus, net per gimdymus
Ir tikrai, geriau del to nepadare (tiksliau, padare, ka galejo), stebuklas neivyko, nepradejo nykt hemangioma, gal tik dusioj ramiau, kad as jau padariau viska, ka galejau del savo berniuko
Pas mus gilumine. Ji labai iskilusi virs odos, tiesiog atrodo kaip didelis gumbas. Gal labai nenusikalbesiu sakydama, kad pavirsine hemangioma buna susiformavusi ant pacios odos, o gilumine - paody.
QUOTE(AnaŠaranda @ 2009 04 09, 17:55)
Sveikos mamos ir vaikiukai
Sveiki pargrize
Mes visus 5 kartus gulejom urologiniam skyriuj: arba 10, arba 11 palatoj
QUOTE(vikute321 @ 2009 04 12, 11:28)
Mamukai dar turiu klausimėlį kas gydėsi Santariškėse gal galit pasakyti,ar mokat anesteozologui,pačiam Pošiūnui ir kiek?
Paskutinius 2 kartus mokejau gydytojui Suprantu, kad negrazu, suprantu, kad del to geriau nepadaro, bet... Daviau abu kartus po 100Lt Labai geda buvo ir paduot pirmakart nemokejau, nes niekada pries tai niekam nesu davus, net per gimdymus
Ir tikrai, geriau del to nepadare (tiksliau, padare, ka galejo), stebuklas neivyko, nepradejo nykt hemangioma, gal tik dusioj ramiau, kad as jau padariau viska, ka galejau del savo berniuko
QUOTE(Klaauzada @ 2009 04 13, 21:44)
O gal galit paaishkinti kas nors..kuom skiriasi gilumine hemangioma nuo pavirshutines? Dydziu? Forma? Gal kazkaip apciuopiant galima nustatyti? Kazkaip vis apie tai pagalvoju..
Pas mus gilumine. Ji labai iskilusi virs odos, tiesiog atrodo kaip didelis gumbas. Gal labai nenusikalbesiu sakydama, kad pavirsine hemangioma buna susiformavusi ant pacios odos, o gilumine - paody.
as noriu pasidziaugti kad mano mazyles gimlumine hemangioma per pastaraji pusmeti nuo paskutinio lazerio labai suminkstejo balandzio 24d vaziuojam pasirodyti gydytojui
QUOTE(Meril @ 2009 04 15, 11:39)
pas mus ausyteje toks kaip spuogas (kauburelis) iskiles..Dabar galvoju gal tada skaitosi gilumine..reikes kai busim pas Posiuna konsultacijoje paklausti,nes kazkaip apie tai net nekalbejom Man tik dushia skauda,kad visi dabar klausineja aplinkui: kas jusu dukrytes ausytei? ash aishku bandau visiems graziai paaiskinti kas ta hemangioma ir pan..bet blogiausia,kad pas mus ji nei minksteja,nei svieseja..vaikutis auga,tai toks vaizdas kad ir ta hemangioma kartu su ausyte auga I konsultacija eisim tik koki rugpjucio men,tad dar ilgai teks laukti kol vel gydytojas apziures ir ka nors pasakys...
QUOTE(Margareta @ 2009 04 15, 12:31)
as noriu pasidziaugti kad mano mazyles gimlumine hemangioma per pastaraji pusmeti nuo paskutinio lazerio labai suminkstejo balandzio 24d vaziuojam pasirodyti gydytojui
Kaip smagu Dziaugiuosi,kad jums viskas einasi geryn
QUOTE(Margareta @ 2009 04 15, 11:31)
Galim pasidziaugti kartu su jumis
QUOTE(Klaauzada @ 2009 04 15, 14:33)
Man tik dushia skauda,kad visi dabar klausineja aplinkui: kas jusu dukrytes ausytei? ash aishku bandau visiems graziai paaiskinti kas ta hemangioma ir pan..
Puikiai suprantu ta jausma,kai visi aplinkui zmones klausineji kas nutiko jusu mergytei,bet as jau pavargau aiskinti,pavargau ir nuo tu piktu zmoniu zvilgsniu bandau nekreipti demesio,bet sunkiai sekasi
Labutis!
Pas mane liūdnos žinios, dukrytei per dvi savaites namuose išryškėjo dar dvi hemangiomos (prie iš ligoninės parsivežtų dviejų), viena iš jų mažas taškelis ant lūpytės
Mūsų daktarė sako, kad dukrytė per maža ir per silpna tiek kelionei i Vilnių, tiek procedūroms tačiau patarė pasikalbėti su gyd. Pošiūnu, ką jis parekomenduos.
Mamytės, gal kas turit kokius nors Pošiūno kontaktus, ar jam galima kur nors prisiskambinti? kalba jis telefonu, ar bent e-mailą kokį. Būčiau labai dėkinga.
Pas mane liūdnos žinios, dukrytei per dvi savaites namuose išryškėjo dar dvi hemangiomos (prie iš ligoninės parsivežtų dviejų), viena iš jų mažas taškelis ant lūpytės
Mūsų daktarė sako, kad dukrytė per maža ir per silpna tiek kelionei i Vilnių, tiek procedūroms tačiau patarė pasikalbėti su gyd. Pošiūnu, ką jis parekomenduos.
Mamytės, gal kas turit kokius nors Pošiūno kontaktus, ar jam galima kur nors prisiskambinti? kalba jis telefonu, ar bent e-mailą kokį. Būčiau labai dėkinga.
o mano israse is ligonine buvo parasyta "odine-poodine hemangioma" bet ankstesbiuose buvo rasyta, kad plokscioji, tai turbut pas mus plokscioji
Dziugu, kad maziukai jau sveiksta
Dziugu, kad maziukai jau sveiksta
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 04 16, 11:43)
Labutis!
Mes kai nuvaziavom i Santariskes pas gyd.Strumila,mergytei buvo 3men,tai jis mus apziurejes sake kur jus anksciau buvot?!!!!Tai manau jums reikia kuo skubiau susisiekti su gyd.Posiunu ar gyd.Strumila ir pasitarti ka daryti,tik nereikia lb pulti i panika,kuo anksciau bus pradeta gydyti,tuo greiciau isnyks ir neliks nei zymes cia jums
P.S. Mamytes,kurios lankosi pas Posiuna,tikrai turi jo duomenis,manau kazkuri parasys jums
Sveikos mamytes Margareta pirmiausiai labai noriu pasidziaugt kad jums geriau visos anksciau ar veliau taip dziaugsimes.Pamatysit
O posiunas dabar isvykes is LT,nes snekejom su juo pries svaite.Lyg turetu gryzt apie 23d. Jei neklystu,o dirbs nuo 27d.Jau gal ir lazeris bus
Riante zinok as nebekreipiu i zmoniu zvilgsnius demesio.Kas snibzdasi-ir tegul.Kas paklausia tai trumpai atsakau,kad turim nuo gimimo ir gydomes.Kad isgydoma ir pan.Paprasciausiai tyngiu kiekvienam sutiktam pasakot visa litanija
O posiunas dabar isvykes is LT,nes snekejom su juo pries svaite.Lyg turetu gryzt apie 23d. Jei neklystu,o dirbs nuo 27d.Jau gal ir lazeris bus
Riante zinok as nebekreipiu i zmoniu zvilgsnius demesio.Kas snibzdasi-ir tegul.Kas paklausia tai trumpai atsakau,kad turim nuo gimimo ir gydomes.Kad isgydoma ir pan.Paprasciausiai tyngiu kiekvienam sutiktam pasakot visa litanija
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 04 16, 11:43)
Labutis!
na jusu dukryte dar tikrai mazute, manau reiktu palaukti su tom visom kelionem kol sukaks 1-2 men.
mes taip pat nusigavom pas Posiuna kai mazylei buvo apie 3 men. ir jau truputi pavelavom, nes per siuos pirmus men hemangiomos auga (kurios yra augancios) tiesiog dienom
QUOTE(Ievukis @ 2009 04 16, 22:22)
As ir stengiuosi nekreipt demesio,o jei paklausia,tai ir atsakau,kad tai igimta hemangioma,visi galvas palynkcioja,vaidina,kad supranta kas tai yra ir tuom viskas pasibaigia
Margareta, Riante, ačiu už palaikymą, bandysiu susisiekti su gyd. kuo greičiau. Sveikatos jūsų visų mažyliams!!!!