Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 00:02)
Vytureli,as laukiu psihologes skambucio,man ji turi paskambint ir paskyrt apoitmenta
Dabar reikia dar pasidometi ar yra lietuviu psihologiu Lukuciui verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Jeigu ne reikes i lt skristi,negaliu rizikuoti ,bijau,kad jam visgi labai negerai verysad.gif
Dekui Mamytes,kad Mus vis lankote,labai dekoju uz Jusu patarimus,labai juos vertinu.Aciu

Psihiologas tikrai padės man padėjo,aišku gal ne kiekvienoj situacijoj padeda,bet padeda,jums linkiu daug stprybės,ištvermės ir visko kas geriausia,laikykitės.............. wub.gif
Atsakyti
Nu mes tai issikalbam,o va Lukutis ne,vaikas jam sunku,jis viska laiko savyje verysad.gif Kaip tik kokie zmones ateina jis is kart apie broli pradeda pasakoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 22:45)
Nu mes tai issikalbam,o va Lukutis ne,vaikas jam sunku,jis viska laiko savyje verysad.gif Kaip tik kokie zmones ateina jis is kart apie broli pradeda pasakoti verysad.gif

vargsiukas cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
GABRIELIUK, man atrodo Lukutis tiesiog dideleje sumaistyje. Jam pasakete, kad broliukas dabar angeliukas, viskas gerai su juo. Tai jam smagu atrodo. Bet, kai mato mamyte ir teti vis verkiancius ir liudincius, jis pasimeta, ir nesupranta kodel. Juk broliukui viskas gerai. Vaikai iprate mamas ir tecius matyti stiprius, ir kai tie stiprieji paluzta, jie irgi paluzta. Jiems griuna visas ju vaikiskas pasaulis. Ir ta griutis, jiems irgi yra labai baisi. Vieni viska nesiojasi sirdyje, kiti pradeda blogai elgtis ir t.t. ir pan.
As, taip is savo varpines galvoju, gal jam reikia paaiskinti, kad tu verki del to, kad pasiilgai broliuko. Kad zinai, kad jis kartu, bet, kad pasiilgai jo apkabinti. Kad tau skauda sirdele ir del to tu asarytes tau bega. Gal, jis velgi savaip, vaikiskai supras ta jusu liudesi, bet gal jam nebebus taip baisu. Man, taip atrodo, kad jam tiesiog baisu jus liudnus matyti unsure.gif

O siaip, Gabriele, stipri tu moteris. wub.gif

p.s. supermamoje yra tema, kur kalbasi mamytes netekusios savo vaikuciu, gal tau jos labiau, zinai, is savo patirties patars kaip viska isgyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 07 kovo 2009 - 23:55
nemoku as sneketi rastu, bet esu labai suzaveta, Gabriele, tavo Sirdies gerumu...kaip tokiu nepakeliamai sunkiu laikotarpiu Tu sugebi net ir su besirdziais sneketi graziai ir protingai, atrodo jokio pykcio nera pas tave.
Tiesiog neimanoma apie Jusu seima negalvoti, negerbti, norisi jus tik apkabinti ir daug ko pasimokinti is Jusu...
Atsakyti
Oi Limcamca,as bijau jam taip sakyti,tiesiog bijau verysad.gif Kaip jis sako apie Kevinuka mes praleidziam tai,tipo negirdim ka jis sako verysad.gif O gal taip negerai?As jau nebezinau ka daryti verysad.gif Va buvo Rasaliukas pas mus treciadieni ,tai kai Lukutis nusivede Perla i virsu tipo ziureti multiku,jis jai papasakojo apie Kevinuka.O paskui Perlyte Rasaliukui pasake,kad Lukutis pasakojo man apie savo broliuka verysad.gif verysad.gif verysad.gif Sitas mane priverte susimastyti,del to manau ,kad turiu ji nuvesti pas psihologe butinai,kad nustatytu jo busena verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Jau viskas soko busena pasibaige,zengiam i realybe,prasideda depresija,taip jau yra ir bus manau kuo toliau tuo sunkiau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 18:01)
Sveikutes verysad.gif
Man depresija,labai blogai jauciuosi,ilgesys valdo mus ,blogai truksta mano Mazylio,pasiilgau Jo  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Gabrieliuk, protu nesuvokiamas sirdies skausmas, laikykites console.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 21:45)

Vargsiukas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 23:02)
Oi Limcamca,as bijau jam taip sakyti,tiesiog bijau verysad.gif Kaip jis sako apie Kevinuka mes praleidziam tai,tipo negirdim ka jis sako verysad.gif O gal taip negerai?As jau nebezinau ka daryti verysad.gif Va buvo Rasaliukas pas mus treciadieni ,tai kai Lukutis nusivede Perla i virsu tipo ziureti multiku,jis jai papasakojo apie Kevinuka.O paskui Perlyte Rasaliukui pasake,kad Lukutis pasakojo man apie savo broliuka verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Sitas mane priverte susimastyti,del to manau ,kad turiu ji nuvesti pas psihologe butinai,kad nustatytu jo busena verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Jau viskas soko busena pasibaige,zengiam i realybe,prasideda depresija,taip jau yra ir bus manau kuo toliau tuo sunkiau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Jam vaikui reikia apie tai issisneketi, negali tik ignoruot jo ilgesi, man atrodo tu ji pasisodink ir paklausk kas jam neaisku, atsakyk i jo klausimus ir jam paaiskink. Jam sunku nes prarado broliuka, pats nelabai suprasdamas kur ir kaip ir dar teveliai liudi, bet jam nepaaiskina to, man atrodo kad jum reikia su juo pasikalbeti.... cia aisku tik mano nuomone, bet vaikai supranta ir ignoravimas siuo atveju man atrodo nera iseitis.... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas35: 08 kovo 2009 - 00:08
Zivile,jo taip jau yra,as pati pastebejau,kad negaliu pykti ar draskytis,juk tie zmones gal nesuvokia ka paraso,gal paprasciausiai jie nori iskaudinti ar ivaryti i nevilti,bet taip nebus verysad.gif Dabar man rupi mano seima,mano Lukutis,musu gyvenimas toliau.Man tie visi komentarai yra 0,pries mano skausma ir liudesi,ilgesi verysad.gif As juk zinau,kad Kevinuka mes be proto mylejome,mano vyras aplamai is proto ejo del to Mazylio,Lukutis tikrai mylejo broliuka jo ilgisi taip pat kaip mes.Kas dar gali rupeti daugiau.Ir dar matyt visgi daugiau geru zmoniu,negu piktu,Juk Jus atiduodate savo gerumo mums.Taip jau yra,as tuo tikiu.Todel as begalo dekinga Jums,Jus taip vieningai mus palaikote
Atsakyti
Oi, Gabriele, as savo durna galva manau, būtinai turit su juo kalbėti apie broliuką. Tuo labiau, kad jis pats kalba. Jei jūs su juo nekalbėsit, tai jis užsidarys, arba ieškos kažko kito pakalbėti apie jį. Pvz. kaip tu rašei Rasaliuko dukrytė. Tai rodo, kad jam, kaip ir tau, stovi broliukas širdyje, ir liūdna dėl jo. O remtis jis neturi į ką, tik tėvelius turi. Ir, jei tėveliai ignoruoja pasakymus, jis vėlgi pasimeta ir nesupranta kodėl nuo šiol apie broliuką nebegalima kalbėti. Jam, kaip ir jums, apsivertė pasaulis aukštyn kojomis, ir irgi reikia viską išgyventi. Tik, žinai, vaikai širdelėje viską savaip supranta.

Jei tau per sunku, tikrai gal daugiau kokių draugų jo, pas jus ateina. Gal su jais pakalbėtų jis. Gal močiutė iš LT telefonu su juo pasišneketų apie tai. Arba, taip, kaip tu sakai, psichologė.
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 12:02)
Mano vyras ji sapnavo,sake labai nepatenkinta,liudna cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Gal kazka netaip mes darom verysad.gif

Gabrieliuk, as manau Kevinukas nori kad jus nurimtumet galu gale, ir leistumet jam ramiai buti su Dievuliuku, o gal but ramiai iseiti, galbut jus savo mintimis, skausmu vi sdar laikote cia...manyciau kad siuo laiko tarpsniu jums reiktu sudeti jo daiktelius, nuotraukytes, viska kas nekeltu jum asaru ir liudesio pamacius, sudeti kuriam laikui, kol susigyvensit su tuom jog jo jau nebera, o jau kai busite tikrai pasiruose vel vis atai pamatyti tada ir paimti viska...dabar jis nori ramybes, tik ramybes, ir tuo labiau jis troksta tos ramybes jums...Buk stipri... 4u.gif
Atsakyti
Zinau as sita,suprantu,bet negaliu as pamirsti juk jis Mano vaikelis,Mano kraujas ,Mano mazylis verysad.gif Ir man daigtukai jo nemaiso,as siandie isedau i masina ir apsiverkiau kruvinom asarom,nes paziurejus i gala,nebera kedutes ,nebera Kevinuko,kad buvome keturiese,laimingi,o likome tryse ir su skausmu sirdyse verysad.gif
Atsakyti