Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

Gabrieliuk normalu, kad tau drepesija, nes tokio skausmo realiai pamirsti neimanoma..
O del daikteliu Mazojo tai as puikiai tave suprantu, kad nenori atsisakyti ju..Kai mano brolis zuvo, man buvo 9-10metu tai as visas jo nuotraukas ir drabuzius susinesiau pas save i kambari, ir miedogavau visada su jo maikem..Aisku veliau mama pamate, kad man jau negera nuo to skausmo ir paslepe visas nuotraukas ir daiktus..Taciau as ir dabar dar turiu jo viena liemene, kuria jis dievindavo..Nors ir praejo jau 15 metu doh.gif
Tas netekties, issiskyrimo skausmas jis niekur nedigsta, tik susitaikai su tuo ir gyveni toliau..

Laikykis Gabrieliuk ir buk stipri del Lukucio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 03 07, 02:36)

Cia rasyk viska, neuzsiskleisk, nepamirsk saves, cia  tikrai daug tave palaikanciu zmoniu  wub.gif ir jeigu jie neraso, tai tik todel kad neranda zodziu paguosti tave unsure.gif
Laikykites

Auksiniai zodziai...
seku temas nuo pat pradziu....bet nezinau nei ka parasyti,nei ka pasakyti...negaliu to skausmo sumazinti... verysad.gif
Atsakyti
Mano vyras ji sapnavo,sake labai nepatenkinta,liudna cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif Gal kazka netaip mes darom verysad.gif
[/quote]

Gabrieliuk, pasimelskit uz ji ir jo duseliai ramybes palinkekit. stenkites jam ramybe duoti, jis kencia matydamas jus taip kenciancius. zinai kaip visada vaikuciai jaucia kai teveliam negera ir buna irzlus? taip ir jis jusu kancia jaucia cray.gif cray.gif
Zinau kad beproto sunku, bet jam reikia matyti kad jus ramus kad jis galetu ilsetis ramybeje. jus labai sauniai laikotes heart.gif heart.gif ir tikrai zinau kad jums labai sunku, bet pasistenkit del savo angeliuko verysad.gif verysad.gif verysad.gif

taip pat pakalbekit su kunigu, gal jis ka patars, zinau kad misias pataria uzpirkt kai mirusyji nelaiminga sapnuoji, bet kai dar viskas taip sviezia gal tam per anksti... verysad.gif verysad.gif

laikykites console.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 21:28)
Nepykstu ir tai ne nesamone,kas diena uostau,glostau jo rubelius,jo zaisliukus,ijungiu muzikyte ant tokio zaisliuko,varliuko kuri jis labai mego cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Vakare apsikabinus  jo pagalvele verkiu ir atrodo,kad jis pas mane ant ranku,kad jis su manim.Man tiek jo truksta as beprotiskai jo pasiilgau,as ji taip myliu cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

tai yra gedulas, tai jo skonis - labai varginantis, sunkus, širdį drąskantis periodas. Kiekvienas žmogus savaip išgyvena gedulą, bet išgyvena kiekvienas. Reikia jį iškentėti. Žinau, kad nepaguosiu, bet galiu garantuoti (nes žinau gedulo skonį), kad visgi laikas gydo. Neišgydo, ne... Bet apgydo. Vėliau bus lengviau. Nepamirši savo angeliuko niekada, bet bus šiek tiek lengviau, ne taip skaudės fiziškai...Dėl to bus lengviau gyventi Bet ne psichologiškai, žinoma, todėl reikia išgedėti, išverkti...Ir palaikyti vienas kitą šeimoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 03 07, 13:05)
Gabrieliuk normalu, kad tau drepesija,

Gabrieliuk, minejai,kad tau siule psichologa.. Ar buvai? Ka patare, ka pasiule?
Nuolat galvoju apie tave!
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 11:02)
Mano vyras ji sapnavo,sake labai nepatenkinta,liudna cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Gal kazka netaip mes darom verysad.gif

tik nesutapatinki sapnų su realybe. būkit stipri dėl savo šeimos ir angeliukas bus laimingas. galbūt jis tiesiog nori matyti jus ramesnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 01:59)
Dekui Mamukai,as Jau kiek kartu kartoju,Jus tikrai nuostabios.
Del rubeliu gal Jus gerai sakot,kad nereikia rengti,bet gal mano tas protas dabar toks.As negaliu kitaip mastyti.Bet ismesti tai tikrai nieko nemesiu,nu negaliu as.Juk tie rubeliai daigtai yra Mano Mazylio,as noriu juos tureti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

verysad.gif stiprybes jums heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 20:11)
Oi ne as nieko neismesiu gal niekada,dabar turiu nusipirkus dvi dezes vaikiskas ir kai ateis man noras as graziai viska sudesiu ir laikysiu kol vaiksiosiu pati sioje zemeje.Aisku rubelius,zaisliukus,vezima ir viska naudosiu kai bus kitas Mazylis verysad.gif

as irgi pasideciau ir laikyciau....nepajegciau atsikratyti/ismesti jo svarbiausiu,megstamiausiu daikteliu/rubeliu/zaisliuku/..laikykis...skausmas atlegs..nepraeis su visam,tik atlegs..bus lengviau unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vytureli,as laukiu psihologes skambucio,man ji turi paskambint ir paskyrt apoitmenta
Dabar reikia dar pasidometi ar yra lietuviu psihologiu Lukuciui verysad.gif verysad.gif verysad.gif Jeigu ne reikes i lt skristi,negaliu rizikuoti ,bijau,kad jam visgi labai negerai verysad.gif
Dekui Mamytes,kad Mus vis lankote,labai dekoju uz Jusu patarimus,labai juos vertinu.Aciu
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 08, 00:02)
Vytureli,as laukiu psihologes skambucio,man ji turi paskambint ir paskyrt apoitmenta
Dabar reikia dar pasidometi ar yra lietuviu psihologiu Lukuciui verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Jeigu ne reikes i lt skristi,negaliu rizikuoti ,bijau,kad jam visgi labai negerai verysad.gif
Dekui Mamytes,kad Mus vis lankote,labai dekoju uz Jusu patarimus,labai juos vertinu.Aciu

stiprybes jums ,laikykites zinau ,kad tai yra sunku,bet turit eit i prieki verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 20:28)
Nepykstu ir tai ne nesamone,kas diena uostau,glostau jo rubelius,jo zaisliukus,ijungiu muzikyte ant tokio zaisliuko,varliuko kuri jis labai mego cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Vakare apsikabinus  jo pagalvele verkiu ir atrodo,kad jis pas mane ant ranku,kad jis su manim.Man tiek jo truksta as beprotiskai jo pasiilgau,as ji taip myliu cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Zuika,apkabinu tave stipriai...nieko negaliu parasyti siandien,as net negaliu isivaizduoti,ka jums tenka istverti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 22:02)
Dabar reikia dar pasidometi ar yra lietuviu psihologiu Lukuciui verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Jeigu ne reikes i lt skristi,negaliu rizikuoti ,bijau,kad jam visgi labai negerai verysad.gif

Labai tavim didziuojuosi kad apie Lukuti taip pagalvoji, nes jis kad ir mazas, savaip isgyvena sita netekti ir kas zino kaip jam tai ateityje gali atsiliepti... Galbut reiketu ir tavo vyrui su kazkuo issikalbeti, gal jei tavo psichologe pasirodys gera ir jam vertetu nueiti? console.gif

stiprybes jusu seimai heart.gif
Atsakyti