Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

Kaip man taves gaila cray.gif cray.gif kaip noreciau paguosti cray.gif bet nemoku... verysad.gif
Kiekviena diena galvoju apie jusu Mazyli, gal kad i mano labai panasus wub.gif
Cia rasyk viska, neuzsiskleisk, nepamirsk saves, cia tikrai daug tave palaikanciu zmoniu wub.gif ir jeigu jie neraso, tai tik todel kad neranda zodziu paguosti tave unsure.gif
Laikykites
Atsakyti
Dekui Mamukai,as Jau kiek kartu kartoju,Jus tikrai nuostabios.
Del rubeliu gal Jus gerai sakot,kad nereikia rengti,bet gal mano tas protas dabar toks.As negaliu kitaip mastyti.Bet ismesti tai tikrai nieko nemesiu,nu negaliu as.Juk tie rubeliai daigtai yra Mano Mazylio,as noriu juos tureti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Gabrieliuk,manau kolkas klausyk savo sidrdles,jos ir tik jos wub.gif verysad.gif wub.gif gyvenimas eina tolyn,kad ir kaip butu skaudu,tu tiesiog privalai,saulele,gyvent ir tiestis,jei ne del saves ir vyro,tai del Lukucio,ir savo Angelelio,kuris matos jus wub.gif wub.gif buk stipri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 01:59)
Bet ismesti tai tikrai nieko nemesiu,nu negaliu as.Juk tie rubeliai daigtai yra Mano Mazylio,as noriu juos tureti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mazule as tave puikiai suprantu su kokiu skausmu gyveni, su kokia sirtgela console.gif Ir man labai dziugu kad tu tokia sitpri heart.gif Ir nereikia nieko mesti schmoll.gif Mazute ateis laikas kai zinosi ka su jais daryt 4u.gif console.gif
Atsakyti
gabrieliuk, tikiu, kad stipri esi ir atlaikysi likimo siųstą išbandymą.
o dėl kitusios diskusijos rūbelių tema - elkis, kaip atrodo tinkama. draugė, patyrusi panašią problemą (palaidojusi tragiškai žuvusią penkiametę) staiga pajuto, jog per sunku kasdien matyti ant akių žaisliukus, drabužėlius ir viską, kas po tūkstantį kartų per dieną primintų, graudintų ir skaudintų... gyvieji turi gyventi, dirbti, mylėti, nesigręžioti vėl ir vėl į praeitį... todėl viską gražiai sudėjo į dėžes ir padėjo kiek toliau nuo akių. ir nusprendė nuotraukų kurį laiką neliesti, o laukti, kol ateis tam metas.
juk sakoma išėjusiesiems: "Ilsėkis ramybėje". vadinasi, nereikėtų tos ramybės drumsti mintimis, nuolatiniu galvojimu, nuotraukų dėliojimu, verkimu...
čia aš ne iš savo - iš draugės labai skaudžios patirties. laikykis friends.gif
Atsakyti
Gabrieliuk wub.gif
tiesiog elkis, kaip jauti, kad Tau geriau 4u.gif
Tu saunuole heart.gif laikykis, Mazute 4u.gif
Atsakyti
Aciu Mamytes,bandau buti stipri,bet skausmas ir liudesys daug stipresnis uz viska verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Elina,as irgi manau,kad ateis laikas kai viska galesiu sudeti i tas dezutes ir tiesiog,kai noresiu galesiu issiimti viska,paziureti,pertvarkyti verysad.gif Nuotraukytes pasilikau dvi dideles ir kristoline viena,mano tevas dare ,norejo atvezti Kevinukui dovanu su gimimo diena verysad.gif verysad.gif verysad.gif O mano mama atskridusi pas mus jau antra diena norejo isrinkti lovyte,as grieztai neleidau verysad.gif Mano vyras ji sapnavo,sake labai nepatenkinta,liudna cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif Gal kazka netaip mes darom verysad.gif
Atsakyti
Jetus Gabrieliuk, kaip jums sunku. O dar tokie sapnai unsure.gif As tikrai nesu zinove unsure.gif O ka tavo Mama sako?
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 13:02)
Aciu Mamytes,bandau buti stipri,bet skausmas ir liudesys daug stipresnis uz viska verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Elina,as irgi manau,kad ateis laikas kai viska galesiu sudeti i tas dezutes ir tiesiog,kai noresiu galesiu issiimti viska,paziureti,pertvarkyti verysad.gif Nuotraukytes pasilikau dvi dideles ir kristoline viena,mano tevas dare ,norejo atvezti Kevinukui dovanu su gimimo diena verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif O mano mama atskridusi pas mus jau antra diena norejo isrinkti lovyte,as grieztai neleidau verysad.gif Mano vyras ji sapnavo,sake labai nepatenkinta,liudna cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Gal kazka netaip mes darom verysad.gif

gabieliuk,jei noresi pakalbeti del sapnu parasyk i az,papasakosiu tau savo mociutes istorija kai ja sapnavau,ir esu snekejusi su ekstrasensais del tokiu sapniuku
Atsakyti
Gabrieliuk,nuolat paskaitau sia temuke,labai jau galvoju apie Jus,rupi....Sunku Jums dabar be galo,zodziais nenusakoma,bet kaip ir dauguma manau,reikia is paskutiniu kabintis eiti toliau,del saves,vyro,LUKUCIO!Aisku,lengviausia mums pasakyti,patarti,bet sunku greitai viska nors kiek uzglaistyti,nes reikia daugiau laiko.
Nezinau apie rubelius,zaisliukus ir lovyte,tai aisku elkites,kaip Jums dabar Jusu sirdis sako,bet gal tikrai butu neblogiau,jei pabandytumete,viska graziai sudeti ir padeti siek tiek atokiau.Nuolat viskas nebutu po akimis,gal lengviau butu pernest g.gif Juk bet kada butu galima pasiimti,paziureti,patureti ir vel padeti....
Juk tai tikrai nereikstu,kad Jus norit taip viska uzmirsti,nes taip niekada nebus,Jis visada isliks Jusu prisiminimuose,Jusu sirdyse,dabar svarbiauia neleisti sitam liudesiui Jusu klampinti gilyn
Stiprybes,istvermes ir sekmes Jums didziausios!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 07 kovo 2009 - 11:47
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 07, 13:02)
Aciu Mamytes,bandau buti stipri,bet skausmas ir liudesys daug stipresnis uz viska verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Elina,as irgi manau,kad ateis laikas kai viska galesiu sudeti i tas dezutes ir tiesiog,kai noresiu galesiu issiimti viska,paziureti,pertvarkyti verysad.gif Nuotraukytes pasilikau dvi dideles ir kristoline viena,mano tevas dare ,norejo atvezti Kevinukui dovanu su gimimo diena verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif O mano mama atskridusi pas mus jau antra diena norejo isrinkti lovyte,as grieztai neleidau verysad.gif Mano vyras ji sapnavo,sake labai nepatenkinta,liudna cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Gal kazka netaip mes darom verysad.gif

Stiprybes Jusu visai seimai! laikykites ir butinai kovokit! viska darot taip, gal but ir jam dar liudna be jusu... sad.gif
Atsakyti
satiprybes jusu seimai, manau teisingumas turi nugaleti, kad ir kokius kryziaus kelius teks praeiti sad.gif , tik nenuleiskit ranku ir nepasiduokit smile.gif
Atsakyti