Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 19:01)
Sveikutes verysad.gif
Man depresija,labai blogai jauciuosi,ilgesys valdo mus ,blogai truksta mano Mazylio,pasiilgau Jo  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

cray.gif cray.gif cray.gif console.gif console.gif laikykis brangioji, uzsidaryk kur kad Lukutis nematytu, issiverk ir kovok toliau. sunku, bet tu turi tai daryti del savo mazo angeliuko ir del Lukucio.

nesupyk jei manai kad nesamone, bet sako kad kartais padeda pasitept rankas jo kremuku, kad uzuostai jo kvapa, zinau kad tai jokiu budu neatstos tavo saulytes, bet kartais padeda kai jauti ta taip gerai pazistama kvapa sale. console.gif console.gif

mes mintimis visada su tavim ir tavo seima ir esu tikra kad tavo angelelis jus stebi is aukstai ir pades jum istverti visa sita skausma angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
Nepykstu ir tai ne nesamone,kas diena uostau,glostau jo rubelius,jo zaisliukus,ijungiu muzikyte ant tokio zaisliuko,varliuko kuri jis labai mego cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif Vakare apsikabinus jo pagalvele verkiu ir atrodo,kad jis pas mane ant ranku,kad jis su manim.Man tiek jo truksta as beprotiskai jo pasiilgau,as ji taip myliu cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 21:28)
Nepykstu ir tai ne nesamone,kas diena uostau,glostau jo rubelius,jo zaisliukus,ijungiu muzikyte ant tokio zaisliuko,varliuko kuri jis labai mego cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Vakare apsikabinus  jo pagalvele verkiu ir atrodo,kad jis pas mane ant ranku,kad jis su manim.Man tiek jo truksta as beprotiskai jo pasiilgau,as ji taip myliu cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

O as ismesciau viska...........Zinau, kad labai ziauriai skamba, negailestingai.......Bet..........Isproteciau kitaip
Atsakyti
jis ir yra su tavim ir ne tik tavo sirdelej ir mintyse, todel tu ji ir jauti.... wub.gif wub.gif
ir jus dar busit kartu, tu ji dar pamatysi, ir galesi supuot ir myluot. Zinau kad norisi dabar ir cia, bet... bent jau zinai kad tai dar nepabaiga.... cray.gif cray.gif cray.gif
Taippat jis ateis ir i tavo sapnus kai bus tam pasirenges, tik lauk ir tikek console.gif
Papildyta:
QUOTE(Bagdoncikas @ 2009 03 06, 19:37)
O as ismesciau viska...........Zinau, kad labai ziauriai skamba, negailestingai.......Bet..........Isproteciau kitaip

Bagdoncikai, tai neziauru, tiiesiog ateina toks laikas kai reikia taip padaryt... cray.gif cray.gif bet kartais pasirengti tam zingsniui reikia laiko verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas35 @ 2009 03 06, 21:42)
jis ir yra su tavim ir ne tik tavo sirdelej ir mintyse, todel tu ji ir jauti....  wub.gif  wub.gif
ir jus dar busit kartu, tu ji dar pamatysi, ir galesi supuot ir myluot. Zinau kad norisi dabar ir cia, bet... bent jau zinai kad tai dar nepabaiga....  cray.gif  cray.gif  cray.gif
Taippat jis ateis ir i tavo sapnus kai bus tam pasirenges, tik lauk ir tikek  console.gif
Papildyta:
Bagdoncikai, tai neziauru, tiiesiog ateina toks laikas kai reikia taip padaryt...  cray.gif  cray.gif  bet kartais pasirengti tam zingsniui reikia laiko  verysad.gif  verysad.gif

neduok Dieve toki skausma................ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 22:28)
Nepykstu ir tai ne nesamone,kas diena uostau,glostau jo rubelius,jo zaisliukus,ijungiu muzikyte ant tokio zaisliuko,varliuko kuri jis labai mego cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Vakare apsikabinus  jo pagalvele verkiu ir atrodo,kad jis pas mane ant ranku,kad jis su manim.Man tiek jo truksta as beprotiskai jo pasiilgau,as ji taip myliu cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

turbut nebuvo nei vienos dienos kad neateiciau i jusu tema, nes sis ivykis labai sukrete verysad.gif o dabar kai skaitau jusu zodzius jauciu toki dideli skausma kad neimanoma apsakyti verysad.gif neesu to patyrusi bet turbut nieko baisiau gyvenime buti nebegali verysad.gif as visada prisimenu jusu maziuka, kasdiena ir taip liudna ir pikta kad gyvenimas toks ziaurus verysad.gif noriu jums pasakyti kad jusu vietoje turbut istinciau nuo asaru verysad.gif kaip zinau kad vyksta ir jums verysad.gif laikykites kaip nors, del Lukucio, del savo vyro, kuris irgi kencia ne maziau, laikykites del saves, nenugrimzkit i depresija verysad.gif cia jus palaiko visas forumas, abejingu nera smile.gif ir butinai kalbekit, bukit cia, verkit, guoskites, gelbekites nuo liudesio ir juodu minciu.....
Atsakyti
Oi ne as nieko neismesiu gal niekada,dabar turiu nusipirkus dvi dezes vaikiskas ir kai ateis man noras as graziai viska sudesiu ir laikysiu kol vaiksiosiu pati sioje zemeje.Aisku rubelius,zaisliukus,vezima ir viska naudosiu kai bus kitas Mazylis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 23:11)
Oi ne as nieko neismesiu gal niekada,dabar turiu nusipirkus dvi dezes vaikiskas ir kai ateis man noras as graziai viska sudesiu ir laikysiu kol vaiksiosiu pati sioje zemeje.Aisku rubelius,zaisliukus,vezima ir viska naudosiu kai bus kitas Mazylis verysad.gif

ir neismeskit, nes tai per skaudu padaryti ........
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 20:11)

man irgi atrodo kad as nesugebeciau ismesti, ramiau sirdelei zinant kad tie daigtukai kazkur pasiekiami jei uzsinoretai.... verysad.gif verysad.gif bet cia kaip kam, nes visi skirtingai pergyvena sunkumus ir kai kam neturint tu daigtuku palengvina kasdienybe...

saunuole kad galvoji apie ateiti, labai tavim didziuojuosi! wub.gif wub.gif drasiai remkis i mus kai reikia, mes tam cia ir esam console.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, stiprybes jum visiem pacios pacios didziausios.dar siandien radau vasario 28d respublika ir straipsni apie jus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 21:11)
Aisku rubelius,zaisliukus,vezima ir viska naudosiu kai bus kitas Mazylis verysad.gif

styprybės 4u.gif

tačiau manau kad to daryti nevertėtų. vaikutis nebus angeliuko pakaitalas, tai bus kitas žmogutis ir daiktų jam reikėtų savo, o ne jums primenančių angeliuką. nereikėtų to daryt manau... bet čia tik mano nuomonė unsure.gif
Atsakyti
as taip pat manau kad nereiktu sito daryt. sad.gif
dauguma zmoniu sako kad negalima rengt net tais paciais drabuziais huh.gif bet kiekvienas zmogus turi savo nuomone,ir daro taip kaip atrodo geriausiai
Atsakyti