Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 05, 23:55)
Neradom,nes tie medikal rekords dabar isimti kol vyksta tyrimas,bet gavom aplikeisena ir uzsisakem,dabar tik laiko klausimas kada gi juos atsius
Aplamai man kazkaip nervai ima kai niekas neskambina ,niekas nieko nepasako.Nu aisku gal taip ir viskas turi buti,bet man norisi paciai viska suzinot,knist,ieskot.Labai idomu ir kas tai sundaktarei gresia ir ar ji dirba dar verysad.gif

oi mergyt, kaip man taves gaila.. pilnai suprantu kad nervas ima kai taip viskas letai juda, bet zinok visos cia su tavim ir tave palaiko 4u.gif kaip Lukutis?
Atsakyti
smile.gif+2009 03 05, 23:01-->
QUOTE(medita smile.gif @ 2009 03 05, 23:01)
oi mergyt, kaip man taves gaila.. pilnai suprantu kad nervas ima kai taip viskas letai juda, bet zinok visos cia su tavim ir tave palaiko 4u.gif  kaip Lukutis?

Aciu Mamukai,del to ir lankausi kiek galiu sm ,nes Jus mane labai palaikot,Aciu jums labai
o Lukutis lyg nieko,nu dar pakosti dar nosiukas bega,bet manau jau tuoj pasveiks.Jau reciau apie broliuka kalba,pastebejau antra diena jau kaip jis tik po viena karta apie ji paklausia verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bet jauciu,kad Kevinukas pas Lukuti sideleje tikrai yra ir liks ilgai,juk jis taip mylejo broliuka verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Butinai susitiksim, kai jau atvaziuosiu i Uk 4u.gif nes taip norisi tave palaikyti..
Suprantu tave lb puikiai, kad paciai norisi viska judinti ir kuo greiciau viska sutvarkyti, nors tas skausmas ir nedings niekur doh.gif
O Lukutis visada prisimins savo mazaji broliuka, nes tokia meile niekur nedingsta..
Stiprybes tau didziausios Gabrieliuk 4u.gif As, ir ne tik viena as, esu su tavim mintimis visda.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 00:08)
Aciu Mamukai,del to ir lankausi kiek galiu sm ,nes Jus mane labai palaikot,Aciu jums labai
o Lukutis lyg nieko,nu dar pakosti dar nosiukas bega,bet manau jau tuoj pasveiks.Jau reciau apie broliuka kalba,pastebejau antra diena jau kaip jis tik po viena karta apie ji paklausia verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Bet jauciu,kad Kevinukas pas Lukuti sideleje tikrai yra ir liks ilgai,juk jis taip mylejo broliuka verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

aisku, kad liks smile.gif liks gi ir nuotraukos ir kazkokie prisiminimai vistiek isliks... smile.gif mano drauge gime po sesutes kuri mire, bet apie ja zino viska ka tik tevai pasakoje.. mano tetis irgi po savo mirusio brolio gimes, bet ir kapa visada lanko, priziuri ir irgi zino daug ka apie ji, nors niekada nemates... o Lukutis jau ne toks ir maziukas, tikrai prisimins broliuka smile.gif
Atsakyti
gerai kad po truputuka juda reikaliukai. issivaizduoju kaip norisi viska greiciau sutvarkyt, bet UK taip jau yra kad viskas vezlio zingsniu, kol susius viska ko reikia, kol surinks visus parodymus ir irodymus tai praeis nemazai laiko.... blush2.gif blush2.gif
ypac teismu sistema cia leta, taip kad apsisarvuokit kantrybe! bet jus labai sauniai laikotes, taip ir toliau! visos mes tavyje matom stiprybes ir rysto pavyzdi sau wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 00:08)
o Lukutis lyg nieko,nu dar pakosti dar nosiukas bega,bet manau jau tuoj pasveiks.Jau reciau apie broliuka kalba,pastebejau antra diena jau kaip jis tik po viena karta apie ji paklausia verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Bet jauciu,kad Kevinukas pas Lukuti sideleje tikrai yra ir liks ilgai,juk jis taip mylejo broliuka verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

gabrieliuk cia tikrai labai daug jus palaikanciu zmoniu... 4u.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, stiprybes Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpea @ 2009 03 06, 08:10)
gabrieliuk cia tikrai labai daug jus palaikanciu zmoniu... 4u.gif

drinks_cheers.gif As ir gi labai daznai apie Jus galvoju,labai liunkiu Jums sptiprybes ir sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 04, 20:12)
Zodziu,buvau toj ligononej nera kompe nieko suristo su Kevinuku,nei kad mes buvom nieko verysad.gif O israsu jokiu mums nedave,pasake ,kad negalime duoti,kai mes buvom nuvazeve po Mazylio netekties verysad.gif Rytoj vel vaziuosiu verysad.gif

filmuota medziaga..nefilmuoja tarkim priimamojo?aplikos ligonines?matytusi,kad atejote,isejote......
Atsakyti
Sveikutes verysad.gif
Man depresija,labai blogai jauciuosi,ilgesys valdo mus ,blogai truksta mano Mazylio,pasiilgau Jo cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 20:01)
Sveikutes verysad.gif
Man depresija,labai blogai jauciuosi,ilgesys valdo mus ,blogai truksta mano Mazylio,pasiilgau Jo  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Jerguteliau uz ka jums tokia kancia verysad.gif Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 06, 20:01)
Sveikutes verysad.gif
Man depresija,labai blogai jauciuosi,ilgesys valdo mus ,blogai truksta mano Mazylio,pasiilgau Jo  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

nesuprantu to skausmo, kurio nesu patyrusi, bet prašau - išlik stipri. juk esi reikalinga Lukučiui. nepalūžk, užsuk dažniau čia, verk, jei nepakeliamai sunku, dejuok, bet BŪK wub.gif
Atsakyti