Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

Ilsekis ramybeje,angeleli,Kevinuk .
Atsakyti
Stiprybes jums ir jusu seimai
Atsakyti
Kevinuk, niekaip negaliu Taves pamirsti ir nepamirsiu....Ypac savo maldose wub.gif
Atsakyti
Vis prisimenu Kevinuka.... Kaip jus laikotes,seniai nemaciau taves cia unsure.gif
Atsakyti
stiprybes jusu seimai
Atsakyti
Ilsekis ramybeje...
Atsakyti
QUOTE(Poppy honey @ 2009 12 06, 14:19)
Vis prisimenu Kevinuka.... Kaip jus laikotes,seniai nemaciau taves cia unsure.gif

wub.gif
As visada cia,uzeinu kokius 5 kart per diena,paskaitau.Labai liudziu,labai negera man ir taip nelaukiu svenciu,jos bus tokioooos liudnos verysad.gif Sedziu uzsidepresavus,susivelus nieko nenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 12 07, 23:47)
wub.gif
As visada cia,uzeinu kokius 5 kart per diena,paskaitau.Labai liudziu,labai negera man ir taip nelaukiu svenciu,jos bus tokioooos liudnos verysad.gif Sedziu uzsidepresavus,susivelus nieko nenoriu unsure.gif

console.gif paguodai nera zodziu.....prisimenu jusu vaikiuka daznai, tegul ilsisi jis ramybeje ir tegul ateina ramybe i jusu sirdi smile.gif
Atsakyti
As irgi vis prisimenu maziuka wub.gif ypac sventem artejant wub.gif Stiprybes Tau Gabrieliuk console.gif islik stipri del sekancios gyvybes wub.gif
Atsakyti
Kaip širdį suspaudžia, paskaičius postus... verysad.gif Kai tik mano vaikiukui sueina mėnesiadienis, visad Jus prisimenu... Stiprybės Jūsų šeimai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 12 07, 22:47)
wub.gif

console.gif console.gif laikykis, stiprybes tau, artejanciu svenciu proga linkiu sielos ramybes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
uzuojauta... unsure.gif stiprybes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti