Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(ricis @ 2009 07 09, 19:08)
Laikykis, ir labai tave uzjauciu, man tai mire kudikelis gimdymo metu ir tai negaliu atsipeiketi, nes laikiau ant ranku ir ja paeme visiems laikams, dabar tik liko kapelis, prie kurio galiu paverkti......................Stiprybes tau  verysad.gif

Uzuojauta Jums,jauciu jusu skausma ir sielvarta verysad.gif
Turit mazyte dukrele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 07, 12:57)
Esi ryski zvaigztute danguje,
As vis jauciu,kad tu salia.
As taip noreciau,apkabint,priglausti prie saves,
Bet deja.....
Tu liksi mano sirdyje ir mintyse,as vis prisiminenu Tave 
heart.gif
Mano Mielas Mazylis verysad.gif Toks ilgesys vis apsupa mane,nezinau kur detis cray.gif

Gabrieliuk console.gif console.gif cray.gif cray.gif stiprybes jusu seimai, koks beribis skausmas ir ilgesys verysad.gif verysad.gif .....

Uzuojauta Ricis verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
saunuole estae Gabrieliuk 4u.gif nuo pat pradziu seku jusu netekti sauniai tavrkotes tik toks gumulas mano gerkleje kad ne nezinau kaip paguosti kaip palaikyti,saunu ziureti kad laikotes kaip lukutis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 19, 17:38)
saunuole estae Gabrieliuk 4u.gif nuo pat pradziu seku jusu netekti sauniai tavrkotes tik toks gumulas mano gerkleje kad ne nezinau kaip paguosti kaip palaikyti,saunu ziureti kad laikotes kaip lukutis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bandom eiti i prieki 4u.gif Lukutis tai nepamirsta broliuko ,vis laukia jo verysad.gif Skaudu kai jis pradeda sneketi,pries pora dienukiu sako,mama,bet kai musu Kevinukas uzaugs mes butinai su juo susitiksim verysad.gif Man is kart asaros akyse po tokiu zodziu,bet jau nusprendeme jam paaiskinti,kad broliukas mire verysad.gif Nuvaziuosim ant kapelio kartu verysad.gif Anksciau laukdavom kada i lt pailseti,o dabar taip laukiu kada sunelio kapeli galesiu lankyti kada tik panoresiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 19, 18:00)
: Anksciau laukdavom kada i lt pailseti,o dabar taip laukiu kada sunelio kapeli galesiu lankyti kada tik panoresiu verysad.gif

cray.gif Dieve,kokia neteisybe... verysad.gif
Laikykites ir bukit stiprus!
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 19, 21:00)
Bandom eiti i prieki 4u.gif Lukutis tai nepamirsta broliuko ,vis laukia jo  verysad.gif Skaudu kai jis pradeda sneketi,pries pora dienukiu sako,mama,bet kai musu Kevinukas uzaugs mes butinai su juo susitiksim verysad.gif Man is kart asaros akyse po tokiu zodziu,bet jau nusprendeme jam paaiskinti,kad broliukas mire verysad.gif Nuvaziuosim ant kapelio kartu verysad.gif Anksciau laukdavom kada i lt pailseti,o dabar taip laukiu kada sunelio kapeli galesiu lankyti kada tik panoresiu verysad.gif

siaubelis tkras verysad.gif verysad.gif verysad.gif bet visgi saunu kad po truputeli randasi noriukas gyventi,labai grazios nuotraukos,pas angeliukus maciau mirksiukas.gif o lukutis manau supras viska svarbu kad visi trys palaikote vienas kita 4u.gif 4u.gif 4u.gif taip ir laikykites
Atsakyti
Laikykis Gabrieliuk, mes visos su tavimi 4u.gif 4u.gif console.gif

O gal jau yra kokiu naujienu is ligonines tyrimo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2009 07 19, 22:04)

O gal jau yra kokiu naujienu is ligonines tyrimo?  unsure.gif

Yra,pagaliau sulaukem round table meetingo,treciadieni eisim unsure.gif Bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 20, 07:09)
Yra,pagaliau sulaukem round table meetingo,treciadieni eisim unsure.gif Bijau unsure.gif

Sekmes! Ir nebijok 4u.gif tiesa yra jusu pusej ir jum nera ko bijoti console.gif visapusiskai jus palaikau ir laikysiu kumscius treciadieni kad gerai eitusi heart.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2009 07 20, 13:39)
Sekmes! Ir nebijok  4u.gif  tiesa yra jusu pusej ir jum nera ko bijoti  console.gif  visapusiskai jus palaikau ir laikysiu kumscius treciadieni kad gerai eitusi  heart.gif

Tai va ,kad tiesa kazkur uz musu,aplink tik melas kazkoks doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 20, 14:51)
Tai va ,kad tiesa kazkur uz musu,aplink tik melas kazkoks doh.gif Aciu 4u.gif

unsure.gif console.gif O kas dalyvaus tam meetinge? gal ir ka 'daktare' bus? unsure.gif stiprybes jum unsure.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2009 07 20, 19:05)
unsure.gif  console.gif  O kas dalyvaus tam meetinge? gal ir ka 'daktare' bus?  unsure.gif  stiprybes jum  unsure.gif  heart.gif

Nea nebus schmoll.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti