Stiprybes begalines visai Jusu seimai.
Vaje vaje,kaip skaudu,jums turetu but,as net neisivaizduoju,bet laikykites del kito sunelio
Esi ryski zvaigztute danguje,
As vis jauciu,kad tu salia.
As taip noreciau,apkabint,priglausti prie saves,
Bet deja.....
Tu liksi mano sirdyje ir mintyse,as vis prisiminenu Tave
Mano Mielas Mazylis Toks ilgesys vis apsupa mane,nezinau kur detis
As vis jauciu,kad tu salia.
As taip noreciau,apkabint,priglausti prie saves,
Bet deja.....
Tu liksi mano sirdyje ir mintyse,as vis prisiminenu Tave
Mano Mielas Mazylis Toks ilgesys vis apsupa mane,nezinau kur detis
Gabrieliuk
..stiprybes..
Laikykis Gabrieliuk Stiprybes jusu seimai
Gabrieliuk
Laikykis mazute
Nezinau kaip ir parasyt ta uzuojauta Tokiu zodziu nera Tas skausmas kuris kas karta vel sustpreja paziurejus i nuotraukas,zaislus,...prisiminimus........Laikykis mergyt As tik sios temos svecias bet verkiau.Verkiau ziuredama nuotraukytes,verkiau tap kad su kiekvienos asaros isriedejimu man dar buvo skaudziau.Jos smauge......
Uzuojauta jusu seimynai
ILSEKIS RAMYBEJE MAZASIS ANGELIUK[/SIZE]
Uzuojauta jusu seimynai
ILSEKIS RAMYBEJE MAZASIS ANGELIUK[/SIZE]
As jauciu,kad ta zaizda mano atsivere vel ir kraujuoja,nes jauciuosi siaubingai Toks ilgesys ,labai stiprus ilgesys Niekaip negaliu suprasti kodel taip atsitiko,nejaugi sitaip mes nusidejom Kodel toki Mazyti,nekalta ,laiminga vaikeli
Spaudzia sirdi beskaitant laikykis Gabrieliuk Dievas ne jus baudzia, galbut jis taip mazaji angeliuka isvadavo nuo zemisku kanciu Dievo keliai nezinomi, kaip ir tai kas musu laukia perzengus mirties slenksti Galbut visi mirusieji galvoja apie mus kaip vargsus istrigusius pakeliui i tikraji geri Galbut todel musu gyvenimas buna pilnas isbandymu ir sunkumu, nes tai tik kelias...
Suprantu kad tas issiskyrimas ir ta nezinia yra nepakeliama, bet jus turit islikt stiprus, kad savo gyvenimo kelio gale galetut ir vel apkabint savo grazuoleli Esu tikra kad kai tam ateis laikas, jis ten jusu lauks ir jus dar butinai ji pamatysit ir vel busit kartu
Suprantu kad tas issiskyrimas ir ta nezinia yra nepakeliama, bet jus turit islikt stiprus, kad savo gyvenimo kelio gale galetut ir vel apkabint savo grazuoleli Esu tikra kad kai tam ateis laikas, jis ten jusu lauks ir jus dar butinai ji pamatysit ir vel busit kartu
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 08, 19:19)
As jauciu,kad ta zaizda mano atsivere vel ir kraujuoja,nes jauciuosi siaubingai Toks ilgesys ,labai stiprus ilgesys Niekaip negaliu suprasti kodel taip atsitiko,nejaugi sitaip mes nusidejom Kodel toki Mazyti,nekalta ,laiminga vaikeli
Laikykis, ir labai tave uzjauciu, man tai mire kudikelis gimdymo metu ir tai negaliu atsipeiketi, nes laikiau ant ranku ir ja paeme visiems laikams, dabar tik liko kapelis, prie kurio galiu paverkti......................Stiprybes tau
Stiprybes Jusu šeimai Nuosirdi užuojauta galbut nors maza daleleJusu skausma palengvins net pati pravirkau