Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

Stiprybes begalines visai Jusu seimai. 4u.gif
Vaje vaje,kaip skaudu,jums turetu but,as net neisivaizduoju,bet laikykites del kito sunelio wub.gif

Atsakyti
Esi ryski zvaigztute danguje,
As vis jauciu,kad tu salia.
As taip noreciau,apkabint,priglausti prie saves,
Bet deja.....
Tu liksi mano sirdyje ir mintyse,as vis prisiminenu Tave
heart.gif
Mano Mielas Mazylis verysad.gif Toks ilgesys vis apsupa mane,nezinau kur detis cray.gif
Atsakyti
Gabrieliuk 4u.gif
Atsakyti
console.gif 4u.gif ..stiprybes.. 4u.gif
Atsakyti
Laikykis Gabrieliuk console.gif Stiprybes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Gabrieliuk console.gif heart.gif
Atsakyti
Laikykis mazute console.gif
Atsakyti
Nezinau kaip ir parasyt ta uzuojauta verysad.gif Tokiu zodziu nera verysad.gif Tas skausmas kuris kas karta vel sustpreja paziurejus i nuotraukas,zaislus,...prisiminimus........Laikykis mergyt verysad.gif As tik sios temos svecias verysad.gif bet verkiau.Verkiau ziuredama nuotraukytes,verkiau tap kad su kiekvienos asaros isriedejimu man dar buvo skaudziau.Jos smauge......
Uzuojauta jusu seimynai verysad.gif
ILSEKIS RAMYBEJE MAZASIS ANGELIUK[/SIZE]
Atsakyti
As jauciu,kad ta zaizda mano atsivere vel ir kraujuoja,nes jauciuosi siaubingai verysad.gif Toks ilgesys ,labai stiprus ilgesys verysad.gif Niekaip negaliu suprasti kodel taip atsitiko,nejaugi sitaip mes nusidejom cray.gif Kodel toki Mazyti,nekalta ,laiminga vaikeli cray.gif
Atsakyti
Spaudzia sirdi beskaitant cray.gif cray.gif laikykis Gabrieliuk console.gif Dievas ne jus baudzia, galbut jis taip mazaji angeliuka isvadavo nuo zemisku kanciu unsure.gif Dievo keliai nezinomi, kaip ir tai kas musu laukia perzengus mirties slenksti unsure.gif Galbut visi mirusieji galvoja apie mus kaip vargsus istrigusius pakeliui i tikraji geri g.gif Galbut todel musu gyvenimas buna pilnas isbandymu ir sunkumu, nes tai tik kelias... unsure.gif
Suprantu kad tas issiskyrimas ir ta nezinia yra nepakeliama, bet jus turit islikt stiprus, kad savo gyvenimo kelio gale galetut ir vel apkabint savo grazuoleli heart.gif Esu tikra kad kai tam ateis laikas, jis ten jusu lauks ir jus dar butinai ji pamatysit ir vel busit kartu console.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 08, 19:19)
As jauciu,kad ta zaizda mano atsivere vel ir kraujuoja,nes jauciuosi siaubingai verysad.gif Toks ilgesys ,labai stiprus ilgesys verysad.gif Niekaip negaliu suprasti kodel taip atsitiko,nejaugi sitaip mes nusidejom  cray.gif Kodel toki Mazyti,nekalta ,laiminga vaikeli cray.gif

Laikykis, ir labai tave uzjauciu, man tai mire kudikelis gimdymo metu ir tai negaliu atsipeiketi, nes laikiau ant ranku ir ja paeme visiems laikams, dabar tik liko kapelis, prie kurio galiu paverkti......................Stiprybes tau verysad.gif
Atsakyti
Stiprybes Jusu šeimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuosirdi užuojauta galbut nors maza daleleJusu skausma palengvins console.gif console.gif console.gif net pati pravirkau cry.gif
Atsakyti