stiprybes
Jokia veikla nepades Gabrielei uzmirsti sunaus Tiesiog laikui begant gal tas skausmas nebebus toks astrus.
Gabriele, nenorek mirti Norek gyventi. Nes, taip lemta. Atsimeni, kalbejom, kad Kevinuko turbut tokia misija ir buvo zemeje: kad suvienytu amzinai besipykstancias mamas, ir kad kuo daugiau mamu suzinotu apie sia gresminga liga. Skaudi misija, bet tu turi del ko didziuotis. Tu esi labai stipri, as tuo tikra. Butinai rupinkis savo sveikata
Gabriele, nenorek mirti Norek gyventi. Nes, taip lemta. Atsimeni, kalbejom, kad Kevinuko turbut tokia misija ir buvo zemeje: kad suvienytu amzinai besipykstancias mamas, ir kad kuo daugiau mamu suzinotu apie sia gresminga liga. Skaudi misija, bet tu turi del ko didziuotis. Tu esi labai stipri, as tuo tikra. Butinai rupinkis savo sveikata
QUOTE(Limcamca @ 2009 05 07, 10:09)
Jokia veikla nepades Gabrielei uzmirsti sunaus Tiesiog laikui begant gal tas skausmas nebebus toks astrus.
Zinau,bet tiek blogai negaliu,siandien vel nuo ryto verkiu ir verkiu ,ir klausiu kodel gi taip atsitiko????Kaip Maziuko mums truksta,koks jis laimingas butu su mumis ir mes su juo,o dabar skausmas koks liko
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 07, 11:58)
Zinau,bet tiek blogai negaliu,siandien vel nuo ryto verkiu ir verkiu ,ir klausiu kodel gi taip atsitiko????Kaip Maziuko mums truksta,koks jis laimingas butu su mumis ir mes su juo,o dabar skausmas koks liko
Laikykis Gabrieliuk
laikykis
Gabrieliuk, pameni
Jis kartu su tavim, tavo sirdyje
QUOTE(konkin @ 2009 02 15, 15:51)
Mama, tėti, broli
Rašau jums laišką iš dangaus...
Aš tik paguost jus noriu...
Aš puikiai čia laikaus...
Žinau, kad laukėt, kad tikėjot,
Jog būsiu su jumis, užaugsiu..
Kad dar negimusį mylėjot...
Aš jūsų čia, mielieji, lauksiu...
Aš tau stiprybės, mama, duosiu,
Vilties suteiksiu tėčiui...
Ir brolį verkianti paguosiu,
Visus labai mylėsiu...
Žinau, mamyte, kad nuolat klausi
Kodėl aš išėjau visus palikęs,
Kodėl visi planai gražiausi
Akimirksniu išnyko...
Taip lemta, mama, tėti,
Aš angelu gimiau...
Norėčiau jums padėti
Mane suprast geriau...
Kai jus nelemtas liūdesys užklups,
Kai širdys verks ir nebebus vilties
Pašaukit tyliai Angeliuk...
Ateisiu iš tamsios nakties...
Sapne priglusiu mamai prie krūtinės
Nusišypsosiu tėčiui danguje
Ir taip visus aš nuraminęs
Sugrįšiu vėl, kai kviesite mane...
Rašau jums laišką iš dangaus...
Aš tik paguost jus noriu...
Aš puikiai čia laikaus...
Žinau, kad laukėt, kad tikėjot,
Jog būsiu su jumis, užaugsiu..
Kad dar negimusį mylėjot...
Aš jūsų čia, mielieji, lauksiu...
Aš tau stiprybės, mama, duosiu,
Vilties suteiksiu tėčiui...
Ir brolį verkianti paguosiu,
Visus labai mylėsiu...
Žinau, mamyte, kad nuolat klausi
Kodėl aš išėjau visus palikęs,
Kodėl visi planai gražiausi
Akimirksniu išnyko...
Taip lemta, mama, tėti,
Aš angelu gimiau...
Norėčiau jums padėti
Mane suprast geriau...
Kai jus nelemtas liūdesys užklups,
Kai širdys verks ir nebebus vilties
Pašaukit tyliai Angeliuk...
Ateisiu iš tamsios nakties...
Sapne priglusiu mamai prie krūtinės
Nusišypsosiu tėčiui danguje
Ir taip visus aš nuraminęs
Sugrįšiu vėl, kai kviesite mane...
Jis kartu su tavim, tavo sirdyje
Laikykis Gabi, mes visos su tavim savo mintimis tikrai noreciau kad kaip nors galeciau palengvinti tavo skausma, bet...
Jusu mazutelis yra visada su jumis, kad ir negali jo matyt, todel islik stipri, nes jam irgi sunku matyti savo mylima mamyte sitokiam skausme nepasiduok tam juodam liudesio debesiui, nes tavo kitam suneliui ir vyrui reikia tavo stiprybes
O kaip su ta knygute, ar ja kazkas suorganizavo? parasyk man i az jei dar ne
Jusu mazutelis yra visada su jumis, kad ir negali jo matyt, todel islik stipri, nes jam irgi sunku matyti savo mylima mamyte sitokiam skausme nepasiduok tam juodam liudesio debesiui, nes tavo kitam suneliui ir vyrui reikia tavo stiprybes
O kaip su ta knygute, ar ja kazkas suorganizavo? parasyk man i az jei dar ne
Koks didelis Tavo skausmas,ilgesys......... Tad stiprybes ir sielai ramybes
Dekui Jums uz supratima
Siandien jau geriau,bet Maziaus labai pasiilgau ir zinau,kad jis niekada nebegrys,niekada nepamatysiu jo Dar ne kartelio jo nesapnavau,o taip noreciau,bent sapnuose ji apkabinti,stipriai ,stipriai
Siandien jau geriau,bet Maziaus labai pasiilgau ir zinau,kad jis niekada nebegrys,niekada nepamatysiu jo Dar ne kartelio jo nesapnavau,o taip noreciau,bent sapnuose ji apkabinti,stipriai ,stipriai
Kaip tu manai?
Kas nosi nakti pakutena?
Kas sypsena tau sukelia Kai uz lango pliaupia lietus?
Kas broliui koja pakisa, kai sis begioja zoleje?
Kas uzuolaidas siurena naktyje?
Kas tavo asaras nuvalo, kai sirdi liudesys sukausto?
TAI TAVO ANGELAS BALTAIS SPARNAIS!!!!!!!!!!!!
Kaip tu manai?
Kodel vejelis debeselius supa?
Kodel lietutis lopsines dainuoja?
Kodel ant zemes baltos snaiges krinta, primindamos padangiu plunksneles?
TAI TAVO ANGELUI
Lietutis lopsines dainuoja, vejelis supa ji lopsy.
O baltos snaiges kelia jam nukloja, kad aplankytu jis tave kasnakt.
Laikykis, Gabrieliuk
Kas nosi nakti pakutena?
Kas sypsena tau sukelia Kai uz lango pliaupia lietus?
Kas broliui koja pakisa, kai sis begioja zoleje?
Kas uzuolaidas siurena naktyje?
Kas tavo asaras nuvalo, kai sirdi liudesys sukausto?
TAI TAVO ANGELAS BALTAIS SPARNAIS!!!!!!!!!!!!
Kaip tu manai?
Kodel vejelis debeselius supa?
Kodel lietutis lopsines dainuoja?
Kodel ant zemes baltos snaiges krinta, primindamos padangiu plunksneles?
TAI TAVO ANGELUI
Lietutis lopsines dainuoja, vejelis supa ji lopsy.
O baltos snaiges kelia jam nukloja, kad aplankytu jis tave kasnakt.
Laikykis, Gabrieliuk