Mazyli taip ilgimes Taves
Stiprybes.. nepaluzkit
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 05, 11:07)
Jetau gabrieliuk laikykis Sirdis plysta pagalvojus kaip tau dabar sunku
LAikykis GABRIELIUK,skaudu ne tas zodis,bet aplink musu daug ir mes visi su jumis
Aciu Mergytes
Siandien tiek negera,negaliu jau Tiek as Kevinuko pasiilgau,kad nera zodziu,nieko nebenoriu,nieko
Siandien tiek negera,negaliu jau Tiek as Kevinuko pasiilgau,kad nera zodziu,nieko nebenoriu,nieko
Gabrieliuk daug daug stiprybes jusu seimai
Skaitau sia istorija ir braukiu asaras... be galo skauda viduje beskaitant, ka isgyvena si seima... stiprybes ir vidines ramybes Jusu graziai seimai...
Stiprybes jusu seimai
Dekoju Mielosios
Tokios dienos kaip siandien ,man labai sunku,liudna ir nesinori gyventi,nes gyvenimas mums dave didele ,skaudzia nasta gyvenime,uzpyle mus skausmu sirdyse,labai dideliu skausmu Taip ilgiuosi Mazylio
Tokios dienos kaip siandien ,man labai sunku,liudna ir nesinori gyventi,nes gyvenimas mums dave didele ,skaudzia nasta gyvenime,uzpyle mus skausmu sirdyse,labai dideliu skausmu Taip ilgiuosi Mazylio
Gabrieliuk, įsivaizduok, kiek žmonių norėtų tave apkabinti ir paguosti..
Privalai būti stipri. Ką veiki dabar? Kaip bėga tavo dienelės? Gal veikla padėtų bent mažiau galvoti apie Angelėlį?
Privalai būti stipri. Ką veiki dabar? Kaip bėga tavo dienelės? Gal veikla padėtų bent mažiau galvoti apie Angelėlį?
QUOTE(jovana @ 2009 05 06, 16:57)
Gabrieliuk, įsivaizduok, kiek žmonių norėtų tave apkabinti ir paguosti..
Veikiam ta pati kaip ir visada tik be Maziuko Musu Lukutis i darzeli eina,labai patinka jam.Nzn kokia veikla man padetu,nes apie Mazyli galvoju visada,visada Mes jo be galo pasiilgom