Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 17, 13:08)
As manau,kad sunkiau su kiekviena diena,mes jo pasiilgstam,mums jo truksta,mes isivaizduojam kaip jis dabar atrodytu,kaip pradetu vaiksioti istartu pirmus zodelius cray.gif  verysad.gif Labai sunku,depresijos priepolis ir asaros kiekviena diena aplanko mus verysad.gif

o tu buvai,mergyte,pas kokius tai gydytojus,psichologus,psichiatrus turiu omenyje?
Atsakyti
sveikute gabrieliuk vis dar skaitinėju tavo istoriją ir kartu su tavimi liūdžiu,dievulis davė dideli išbandymą ir jus ji turėsit išlaikyt ir aš žinau kad išlaikysit jūsų angelėlis visada šalia, kai ta pajusit bus legviau. liūdėsiu su tavimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biruta @ 2009 04 22, 11:08)
sveikute gabrieliuk vis dar skaitinėju tavo istoriją ir kartu su tavimi liūdžiu,dievulis davė dideli išbandymą ir jus ji turėsit išlaikyt ir aš žinau kad išlaikysit jūsų angelėlis visada šalia, kai ta pajusit bus legviau. liūdėsiu su tavimi 4u.gif

heart.gif
Vakar negalejau uzmigt,vis tas vaizdas,namai,ligonine,reanimacija verysad.gif Viskas kas baisiausia buvo musu gyvenime,taip baisu pasidare,kiek Mazylis iskente cray.gif
Atsakyti
verysad.gif Stiprybes console.gif console.gif
Atsakyti
Mazute, galiu tik isivaizduoti, kaip sunku Tau heart.gif laikykis wub.gif
Atsakyti
labukas, skaitau temele noredama suzinot kaip laikaisi, kaip sekasi kovot uz mazaji turteli. pamaciau kad prisijungus esi, tai klausiu-kaip laikotes snd?
Atsakyti
Gabrieliuk console.gif console.gif console.gif Susitvarkys jusu gyvenimas...Susigyvensit su tuo skausmu.Kevinukui liudna matyti jus tokius...Jis visada salia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra82 @ 2009 04 22, 13:42)
verysad.gif Stiprybes  console.gif  console.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(ARUAL @ 2009 04 22, 14:18)
Mazute, galiu tik isivaizduoti, kaip sunku Tau heart.gif laikykis wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Agniukas83 @ 2009 04 22, 14:32)
labukas, skaitau temele noredama suzinot kaip laikaisi, kaip sekasi kovot uz mazaji turteli. pamaciau kad prisijungus esi, tai klausiu-kaip laikotes snd?

Del kovos dar nieko negaliu pasakyti,nes dar visiskai nieko naujo nezinome,dar negavome jokiu atsakymu is ligonines,advokatai irgi laukia naujienu.Nieko negali pradeti be ligonines nuosprendzio doh.gif O siaip laikomes,gyvenam kaip bebutu sunku,stengiames gyventi ir eiti i prieki.Ilgesys begalinis ,taip noretusi,kad Mazylis butu kartu su mumis,isivaizduoju koks jis butu siuo metu,jis gi toks laimingas buvo,patenkintas verysad.gif
QUOTE(malienka @ 2009 04 22, 15:25)
Gabrieliuk console.gif  console.gif  console.gif Susitvarkys jusu gyvenimas...Susigyvensit su tuo skausmu.Kevinukui liudna matyti jus tokius...Jis visada salia wub.gif  wub.gif  wub.gif

Taip su skausmu gyvensime visa likusi gyvenima,jau net neisivaizduoju kitaip.Ir visada busim lydimi baimes,liudesio skaudziu ir graziu prisiminimu verysad.gif
Atsakyti
man tai pikciausia ir skaudziausia, kad gerus zmones aplanko tokios nelaimes. stiprybes Jums visiems.
Atsakyti
Stiprybes tau gabrieliuk heart.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 22, 15:39)
Taip su skausmu gyvensime visa likusi gyvenima,jau net neisivaizduoju kitaip.Ir visada busim lydimi baimes,liudesio skaudziu ir graziu prisiminimu verysad.gif

Kažkokį filmą žiūrėdama išgirdau tokius žodžius : "Angelėlis mus mato, į mus žiūri, tik gaila, kad mes negalime jo matyti" verysad.gif ir iškart apie jus pagalvojau verysad.gif Gabrieliuk, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Laikykis Gabrieliuk ir visai tavo seimai linkiu tik stiprybes 4u.gif 4u.gif
Sunkus dabar laikas jums, bet reikia tai praeit...kuo toliau tuo bus lengviau, bet reikia laiko. Galiu pasakyt, kad man palengvejo tik po 3 metu, kai pastojau su dukra--iki to asaros beveik kas diena. Labai sunku buvo...bet dabar viskas kaip ir gerai...jau praejo 14 metu kaip mano maziuko nera. As irgi daznai pagalvoju koks jis dabar butu...juk jau su panom i kina eitu....ir su sesem kaip draugautu...ir viskas viskas man idomu koks jis butu buves...bet jau nesuzinosiu, veju negeras mintis tolyn...viskas bus gerai 4u.gif
Ir jums linkiu, kad viskas butu gerai 4u.gif 4u.gif Laikykites 4u.gif
Atsakyti