Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

verysad.gif Gabrieliuk, didziausios tau stiprybes console.gif , tegu Kristaus prisikelimo svente -Sv. Velykos, atnesa i jusu namus daug sviesos, stiprybes, silumos, ramybes 4u.gif wub.gif Stiprybes jusu seimai heart.gif console.gif Jusu angeliukas visai salia angel.gif wub.gif
Atsakyti
stiprybes, Gabrieliuk 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Ilsekis Ramybeje Mano Mazas Angeleli
user posted image
cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliukas: 15 balandžio 2009 - 10:49
Laikykis, Mazute 4u.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, jūs kremavot mažylį kiek pamenu?
Atsakyti
Gabrieliuk, as negaliu suvokti tavo skausmo ir tos tustumos, kuria jauti..Tik visa sirdimi esu su tavim ir tavo seima..Ir tikiuos, kad kada nors jus visi atrasit ramybe..

Tiesa kaip ten jusu reikalai del tos knygutes Lukuciui??
Atsakyti
Stiprybes, Gabrieliuk console.gif Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 12, 10:08)

Aš viena... Bet argi aš galiu taip sakyt..??? Aplink mane pastoviai kažkas yra... Draugai, šeima... Bet vis vien vienoj širdies daly jaučiu tą tokią gilią tuštumą,taip pasiilgau as Taves,Mano Mazyli Kevinuk

Dar tik 2 menesiukai praejo..Dar turbut niekada taip letai laikas nejo unsure.gif jis sustojo Ta Diena, skaudziai sustojo, bet jis pades nugaleti draskanti skausma, o ilgesys liks..visada visada wub.gif visa gyvenima per visas sventes Kevinukas bus salia, su savo Mamyte, Teciu, broliuku.. wub.gif Kaip sunku jums Gabrieliuk, taip ilgetis maziuko verysad.gif kartais nesuprasi ar sunkiausia jau praeity ar ateity unsure.gif stiprybes jums dar ir dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 04 15, 12:48)
Gabrieliuk, jūs kremavot mažylį kiek pamenu?

Taip
QUOTE(Eimante @ 2009 04 16, 21:49)
Dar tik 2 menesiukai praejo..Dar turbut niekada taip letai laikas nejo  unsure.gif jis sustojo Ta Diena, skaudziai sustojo, bet jis pades nugaleti draskanti skausma, o ilgesys liks..visada visada  wub.gif  visa gyvenima per visas sventes Kevinukas bus salia, su savo Mamyte, Teciu, broliuku.. wub.gif Kaip sunku jums Gabrieliuk, taip ilgetis maziuko  verysad.gif kartais nesuprasi ar sunkiausia jau praeity ar ateity  unsure.gif  stiprybes jums dar ir dar karta  4u.gif

As manau,kad sunkiau su kiekviena diena,mes jo pasiilgstam,mums jo truksta,mes isivaizduojam kaip jis dabar atrodytu,kaip pradetu vaiksioti istartu pirmus zodelius cray.gif verysad.gif Labai sunku,depresijos priepolis ir asaros kiekviena diena aplanko mus verysad.gif
Atsakyti
Laikykis saulyte 4u.gif daug stiprybes tau, tu tokia saunuole wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gabrieliuk 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes ir dar karta stiprybes, nusirdziai uzjauciu verysad.gif
Atsakyti