stiprybes, Gabrieliuk
Ilsekis Ramybeje Mano Mazas Angeleli
Laikykis, Mazute
Gabrieliuk, jūs kremavot mažylį kiek pamenu?
Gabrieliuk, as negaliu suvokti tavo skausmo ir tos tustumos, kuria jauti..Tik visa sirdimi esu su tavim ir tavo seima..Ir tikiuos, kad kada nors jus visi atrasit ramybe..
Tiesa kaip ten jusu reikalai del tos knygutes Lukuciui??
Tiesa kaip ten jusu reikalai del tos knygutes Lukuciui??
Stiprybes, Gabrieliuk Laikykites
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 12, 10:08)
Aš viena... Bet argi aš galiu taip sakyt..??? Aplink mane pastoviai kažkas yra... Draugai, šeima... Bet vis vien vienoj širdies daly jaučiu tą tokią gilią tuštumą,taip pasiilgau as Taves,Mano Mazyli Kevinuk
Dar tik 2 menesiukai praejo..Dar turbut niekada taip letai laikas nejo jis sustojo Ta Diena, skaudziai sustojo, bet jis pades nugaleti draskanti skausma, o ilgesys liks..visada visada visa gyvenima per visas sventes Kevinukas bus salia, su savo Mamyte, Teciu, broliuku.. Kaip sunku jums Gabrieliuk, taip ilgetis maziuko kartais nesuprasi ar sunkiausia jau praeity ar ateity stiprybes jums dar ir dar karta
QUOTE(jovana @ 2009 04 15, 12:48)
Taip
QUOTE(Eimante @ 2009 04 16, 21:49)
Dar tik 2 menesiukai praejo..Dar turbut niekada taip letai laikas nejo jis sustojo Ta Diena, skaudziai sustojo, bet jis pades nugaleti draskanti skausma, o ilgesys liks..visada visada visa gyvenima per visas sventes Kevinukas bus salia, su savo Mamyte, Teciu, broliuku.. Kaip sunku jums Gabrieliuk, taip ilgetis maziuko kartais nesuprasi ar sunkiausia jau praeity ar ateity stiprybes jums dar ir dar karta
As manau,kad sunkiau su kiekviena diena,mes jo pasiilgstam,mums jo truksta,mes isivaizduojam kaip jis dabar atrodytu,kaip pradetu vaiksioti istartu pirmus zodelius Labai sunku,depresijos priepolis ir asaros kiekviena diena aplanko mus
Laikykis saulyte daug stiprybes tau, tu tokia saunuole
Gabrieliuk
Stiprybes ir dar karta stiprybes, nusirdziai uzjauciu