Dieve Dieve negaliu patiketi kad buna taip ziauru,stiprybes tau Gabrieliuk,vis ilendu paskaitau,ir asaras sluostau,as net negaliu pagalvoti kaip jums sunku,bet turite laikytis,aisku mums lengva taip sakyti,neisivaizduoju kaip as istverciau toki skausma,neisivaizduoju, tiesiog sirdis plysta pagalvojus kaip jums sunku,kodel taip gyvenime turi nutikti,stiprybes jusu seimai
Stiprybes tau Gabrieliuk laikykis
Gabrielei ir visoms linkiu, kad šv. Velykų dieną skambantys varpai
ir džiaugsmo giesmės suteiktų šviesių vilčių,
o į namus atneštų santarvę ir gerumą
Pabuskime visi, prikelkim sielas, Vien meilei,
laimei būkim atviri - Paspauskime rankas,
užmirškim gėlą.
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 09, 10:49)
Niekaip nesuvokiu,kaip tai atsitiko,kodel?????Gal mes kazka negerai darem,nzn as
Sveika, gabrieliuk..
Perskaiciau sita tavo zinute, ir pacios rankos pakilo nuspaust "atsakyti"...
Klausi kodel? Klausk ir jei tikrai lauksi atsakymo- sulauksi... Vienaip ar kitaip, anksciau ar veliau, bet atsakymas ateis.. As savo atsakymo sulaukiau gal po metu- turejau ir as klausima Dievui..
Bet noriu perpasakoti trumpai knygos, kuria tik vakar vakare pabaigiau skaityti, istorija.. Joje moteris( ne pagrindine knygos veikeja), panasi,kaip tu, turinti vaikuciu, po staiga uzklupusios ligos, neteko savo vaikucio...
Pirmiausia ji pajuto nuoskauda kaimelio baznycios tarnautojai su kuria meldesi uz vaikelio sveikata- TAVO MALDOS NEVEIKSMINGOS!, Veliau eme kaltint Dieva- KODEL JIS NEATSAKE I MALDA IR PASIEME MYLIMA VAIKELI... Ji nustojo lankytis Baznycioje, nebeleido vaiku i sekmadienine mokykla.. kol viena diena i ja prabilo Dievas vaiku lupomis.. Vienas is vaikuciu pries miegeli pasake mamai- Mama, ar musu broliukas danguje? mama, kodel musu nebeleidi i baznycia, jei mes negyvensime pagal tai ko mus moko Dievas, pyksime ant jo, mes niekada nepamatysim broliuko danguje.. Ir vaikas pravirko.. As zinau, pridure, kodel mire musu broliukas- tam,kad mes niekada Dievo neapleistume, nors vien is troskimo dar kada nors pamatyti broliuka danguje..
Nesakau, gabrieliuk,kad tai atsakymas i tavo KODEL, bet isiklausyk i viska ... Gal Dievas i tavo KODEL atsakys per tavo LUKUCIO mintis, gal Jis pasirinks Rasta, gal misias..gal ..kita kelia..
Te prisikeles Kristus pabudina jusu sirdyse vilti, meile, atleidima.. Linksmu Velyku!
Siandien pirma naktis po dvieju menesiu,kai sapnavau sapna.Jis nesusijes aplamai su Kevinuku,paprastas sapnas.Rytoj butu Mazyliui 10 menesiuku ir pirmos jo Velykos Nzn kaip ryt diena istversiu,nzn,labai skaudu Taip gaila,kad negaliu kapelio aplankyti,o taip noreciau
Dekoju Mergytes Jums uz grazius zodzius uz palaikyma,uz Jusu palinkejimus
Vytureli,o kokia tai knyga
Dekoju Mergytes Jums uz grazius zodzius uz palaikyma,uz Jusu palinkejimus
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 11, 21:12)
Angliska... The calling of Emily Evans.. As papasakojau tik trumpa epizoda, bet jis man labai istrigo.... Nori paskaityt?
Su atbundančiu pavasariu, sugrįžtančiais paukščiais artėja pati gražiausia pavasario šventė - Velykos. Tegul į Jūsų namus ateina švelnus saulės spindulys, pirmųjų pavasarinių gėlių kvapas, o kartu su numargintais margučiais - stiprybė, meilė ir džiaugsmas.
Gabrieliuk, beldziasi grazi pavasario svente. Labai noriu palinketi Jums stiprybes ir meiles
Su Sv Velykom jus visas!
Daug daug stiprybes jums siandien Gabrieliuk Esu tikra kad jusu angelelis siandiena yra salia jusu, kad ir nematomas pasistenkit buti tarp zmoniu kad liktu maziau laiko liudniem galvojimam mes mintimis esam ir busim su Tavim ir Tavo seima
Daug daug stiprybes jums siandien Gabrieliuk Esu tikra kad jusu angelelis siandiena yra salia jusu, kad ir nematomas pasistenkit buti tarp zmoniu kad liktu maziau laiko liudniem galvojimam mes mintimis esam ir busim su Tavim ir Tavo seima
GABRIELIUK JUSU ANGELIUKAS SU JUMIS
SU SVENTOM VELYKOM
SU SVENTOM VELYKOM
QUOTE(Vyturelis @ 2009 04 12, 08:19)
Angliska... The calling of Emily Evans.. As papasakojau tik trumpa epizoda, bet jis man labai istrigo.... Nori paskaityt?
Manau gal noreciau
Aciu Mergytes
Aš viena... Bet argi aš galiu taip sakyt..??? Aplink mane pastoviai kažkas yra... Draugai, šeima... Bet vis vien vienoj širdies daly jaučiu tą tokią gilią tuštumą,taip pasiilgau as Taves,Mano Mazyli Kevinuk
Mazyti Tau butu 10 menesiuku siandien,ir pirmosios velykos