Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

4u.gif
Gabrieliuk, mes visos cia tam, kad nors dalele Tavo liudesio perimtume, nors buvimu cia Tau palengvintume nasta heart.gif
Atsakyti
Mano Mazas Angeleli ,ilgiuosi Taves,mano saulyte cray.gif cray.gif cray.gif
user posted image
Ateik, Tavęs labiausiai pasiilgau. Tarytum šiandien netekau Taves. Ateik! Vėl mano skruostus ašara suvilgo. Vėl aš viena kenčiu, liudziu,ilgiuosi Taves Kevinuk cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliukas: 08 balandžio 2009 - 10:48
stiprybes, Mazute 4u.gif
Atsakyti
console.gif BEGALINĖS STIPRYBĖS TAU, GABRIELIUK 4u.gif friends.gif
Atsakyti
niekaip nerandu tinkamu zodziu paguosti verysad.gif
stiprybes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Dekoju Mielosios 4u.gif
Stiprybe ateis su laiku,o liudesys ir ilgesys,ta begaline meile,baisus ir liudni,grazus ,nuostabus prisiminimai viskas liks musu sirdyse cray.gif O pasiilgau as savo Mazylio begalo cray.gif Niekaip nesuvokiu,kaip tai atsitiko,kodel?????Gal mes kazka negerai darem,nzn as cray.gif
Atsakyti
negalvok, kad Jus del to kalti- tiesiog taip atsitiko, toks likimas... sad.gif
Laikykis, Gabrieliuk 4u.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, ar vaikstot pas psichologa? Kaip tavo vyras? unsure.gif wub.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, saulyte, stiprybes console.gif console.gif kalbek, kalbek, netylek...Isliek savo skausma mums, na, gal nors kiek lengviau pasidarys...Mes visos su tavimi, sirdele... 4u.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, tik nekaltinkite savęs......... turite eiti pirmyn.......... skausmas laikui bėgant atlėgs, išmoksite su juo gyventi........ labai labai skaudu, nenoriu net bandyt įsivaizduoti šį beprotišką jausmą - netekti savo kūdikio, bet tu esi mama Lukui.............laikykis
Atsakyti
Gabrieliuk, jokiu budu nekaltink saves console.gif jus nieko nekalti, kad netekote savo stebukliuko, savo mazylio verysad.gif Tiesiog toks likimas verysad.gif Issikalbek, neuzsisklesk, isliek savo skausma, kad nors truputi palengvetu cray.gif Stiprybes visai jusu seimai console.gif
Atsakyti
Užsidegė žvaigždė ir vėl užgęso, dangus tik žėri amžinai. Tu sušukai esu - mes esam, o aidas atkartojo kaip trumpai. (V.Aistis)
user posted image wub.gif
Atsakyti