Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

Skaudu man ,liudna verysad.gif Paiilgau beprotiskai savo MAZYLIO cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Daug, daug stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 03, 20:42)
Skaudu man ,liudna verysad.gif Paiilgau beprotiskai savo MAZYLIO cray.gif  cray.gif  cray.gif

Mazutele, noreciau paguosti ir apkabinti, kad pajustum siluma is visu zmoniu, kad pasijustum ne viena , kad suvoktum jog akimirka gali testis amzinybe... taip gaila skaityti tavo zodzius, kai tu parasai, atrodo iskarto pacios sirdis prasruva krauju ... nes negaliu pajusti tavo beprotisko skausko, bet stengiuosi tave suprasti ir palaikyti... tikrai nejauciu ka tu jauti, bet noriu pasakyti kad gyvenime duodami patys baisiausi isbandymai tiems zmonemes kurie juos gali iveikti, silpniesiems tokiu Dievulis neskiria verysad.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imr: 03 balandžio 2009 - 20:13
Bet kodel Dievulis atima,tai kas brangiausia,mylimiausia cray.gif Geriau man kojas ar rankas butu nupjove,bet tik ne mano Kevinuka cray.gif Taip mums jo truksta,jis musu dziaugsmas,turtas.Jis buvo toks mielas,laimingas,grazutis cray.gif cray.gif cray.gif Oi negaliu as cray.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 03, 22:59)
Bet kodel Dievulis atima,tai kas brangiausia,mylimiausia cray.gif Geriau man kojas ar rankas butu nupjove,bet tik ne mano Kevinuka cray.gif Taip mums jo truksta,jis musu dziaugsmas,turtas.Jis buvo toks mielas,laimingas,grazutis cray.gif  cray.gif  cray.gif Oi negaliu as  cray.gif

Niekas to nezino... verysad.gif kartais buna tokiu akimirku kada noris prasmekti skradziai ... kartais buna tokiu dienu kada net nesinori keltis is lobos, kartais buna tokiu valandu kada noris verkti issikniaubus i pagalve nes jauciames nelaimingos, nuskriaustos ir vienisos... kartais buna labai baisiu akimirku kurias nepakeisim jokiais verksmais , jokiomis mintimis, jokiais zodziais ar veiskmais, pas tave Gabrieliuk atejo ta akimirka , kada turi ja iskesti, isverkti , issaukti, isklykti tiesiog turi isbuti ...
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif Kokia neteisybe atimti is tevu tai,kas jiems brangiausia pasaulyje verysad.gif verysad.gif Gabrieliuk, laikykis, stiprybes tau, ir kuo maziau sitos sunkios kancios, kuo daugiau ramybes tavo sielai ir visai jusu seimai user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 03, 18:42)
Skaudu man ,liudna verysad.gif Paiilgau beprotiskai savo MAZYLIO cray.gif  cray.gif  cray.gif

TE APLANKO JUS LAIME 4u.gif TE ATEINA DZIAUGSMAS I JUSU SIRDELE, TIKIU, KAD TAI IVYKS GREIKTU LAIKU wub.gif
Atsakyti
console.gif Laikykis , Gabrieliuk verysad.gif Meldžiu,kad Jūsų skausmas sulig kiekviena diena mažėtų.. cray.gif kartu su Tavimi..Jei tik galėčiau, padalinčiau tavo skausmą pusiau,kad tik tavo širdelei būtų lengviau.. 4u.gif
Atsakyti
Laikykites, stiprybes jums console.gif
Atsakyti
as taip pat mintimis su jusu seima 4u.gif laikykites!
Atsakyti

stiprybes jums Gabrieliuk 4u.gif
Atsakyti
Dekoju Jums uz palaikyma ir grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti