Skaudu man ,liudna Paiilgau beprotiskai savo MAZYLIO
Daug, daug stiprybes
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 03, 20:42)
Mazutele, noreciau paguosti ir apkabinti, kad pajustum siluma is visu zmoniu, kad pasijustum ne viena , kad suvoktum jog akimirka gali testis amzinybe... taip gaila skaityti tavo zodzius, kai tu parasai, atrodo iskarto pacios sirdis prasruva krauju ... nes negaliu pajusti tavo beprotisko skausko, bet stengiuosi tave suprasti ir palaikyti... tikrai nejauciu ka tu jauti, bet noriu pasakyti kad gyvenime duodami patys baisiausi isbandymai tiems zmonemes kurie juos gali iveikti, silpniesiems tokiu Dievulis neskiria
Bet kodel Dievulis atima,tai kas brangiausia,mylimiausia Geriau man kojas ar rankas butu nupjove,bet tik ne mano Kevinuka Taip mums jo truksta,jis musu dziaugsmas,turtas.Jis buvo toks mielas,laimingas,grazutis Oi negaliu as
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 03, 22:59)
Bet kodel Dievulis atima,tai kas brangiausia,mylimiausia Geriau man kojas ar rankas butu nupjove,bet tik ne mano Kevinuka Taip mums jo truksta,jis musu dziaugsmas,turtas.Jis buvo toks mielas,laimingas,grazutis Oi negaliu as
Niekas to nezino... kartais buna tokiu akimirku kada noris prasmekti skradziai ... kartais buna tokiu dienu kada net nesinori keltis is lobos, kartais buna tokiu valandu kada noris verkti issikniaubus i pagalve nes jauciames nelaimingos, nuskriaustos ir vienisos... kartais buna labai baisiu akimirku kurias nepakeisim jokiais verksmais , jokiomis mintimis, jokiais zodziais ar veiskmais, pas tave Gabrieliuk atejo ta akimirka , kada turi ja iskesti, isverkti , issaukti, isklykti tiesiog turi isbuti ...
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 03, 18:42)
TE APLANKO JUS LAIME TE ATEINA DZIAUGSMAS I JUSU SIRDELE, TIKIU, KAD TAI IVYKS GREIKTU LAIKU
Laikykis , Gabrieliuk Meldžiu,kad Jūsų skausmas sulig kiekviena diena mažėtų.. kartu su Tavimi..Jei tik galėčiau, padalinčiau tavo skausmą pusiau,kad tik tavo širdelei būtų lengviau..
Laikykites, stiprybes jums
as taip pat mintimis su jusu seima laikykites!
stiprybes jums Gabrieliuk
Dekoju Jums uz palaikyma ir grazius zodzius