Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

Stiprybės.. console.gif ..patikėkit,kad po visų skausmų ateis džiugių akimirkų tikrai wub.gif ir Jūsų veiduose vėl gims šypsena ir juokas.. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
perskaicius jusu istorija net siurpas perbega verysad.gif uzuojauta del Kevinuko,jis sedi aukstai ant debeselio ir sypsosi. wub.gif
Atsakyti
Laikykis, mieloji, kad ir kaip sunku. Su laiku bus po truputi lengviau.
Kai tampa nepakeliama stenkis prisiminti visas dziugias akimirkas praleistas kartu. Buk su Kevinuku mintimis.
Bandyk po truputi surinkt jo zaislus , daigtus, kad kiekviena kart paziurejus nedraskytu tau sirdies.
Stiprybes Tau....

Atsakyti
Jau sudejau visus zaisliukus,lovyte viska nieko nera verysad.gif Dabar dar labiau sirdi drasko,nes tokia tustuma verysad.gif Taip jo pasiilgau nebegaliu cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Laikykis Gabrieliuk console.gif didziuojuosi tavimi kad eini i prieki ir nepasiduodi, esu tikra tavo angelelis tavimi delto irgi didziuojasi wub.gif saunuole kad sudejai daigtukus, ateina laikas kai reikia zengt ta zingsni. Daug stiprybes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 31, 09:26)
Jau sudejau visus zaisliukus,lovyte viska nieko nera verysad.gif Dabar dar labiau sirdi drasko,nes tokia tustuma verysad.gif Taip jo pasiilgau nebegaliu cray.gif  cray.gif  cray.gif

4u.gif bet pasiryzai,didziuojuosi tavimi wub.gif
Atsakyti
Tikra saunuole, kad eini i prieki, kad ir mazyciais zingsneliais, bet vistiek eini. Stiprybes tau didziausios wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif uzuojauta cry.gif Kaip noreciau bent puse jusu skausmo pasiimt kad tik jums lengviau butu verysad.gif Stiprybes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Dekoju mamytes uz visus palinkejimus wub.gif
Vakar asarodama uzmigau ir asarodama atsikeliau,negaliu as isivaizduoju ji dabar,mano MAZA ANGELIUKA cray.gif Jau greitai 10 menesiuku butu,ir greitai 2 menesiai kaip jo nera su mumis cray.gif cray.gif cray.gif Mano Turtas,kaip jo pasiilgau cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Laikykis, Zuikeli wub.gif
dabar labiau saugok save 4u.gif
Atsakyti
Laikykis Gabrieliuk heart.gif daug stiprybes tau console.gif
Atsakyti
Gabrieliuk stiprybes console.gif
Atsakyti