Stiprybės.. ..patikėkit,kad po visų skausmų ateis džiugių akimirkų tikrai ir Jūsų veiduose vėl gims šypsena ir juokas..
Laikykis, mieloji, kad ir kaip sunku. Su laiku bus po truputi lengviau.
Kai tampa nepakeliama stenkis prisiminti visas dziugias akimirkas praleistas kartu. Buk su Kevinuku mintimis.
Bandyk po truputi surinkt jo zaislus , daigtus, kad kiekviena kart paziurejus nedraskytu tau sirdies.
Stiprybes Tau....
Kai tampa nepakeliama stenkis prisiminti visas dziugias akimirkas praleistas kartu. Buk su Kevinuku mintimis.
Bandyk po truputi surinkt jo zaislus , daigtus, kad kiekviena kart paziurejus nedraskytu tau sirdies.
Stiprybes Tau....
Jau sudejau visus zaisliukus,lovyte viska nieko nera Dabar dar labiau sirdi drasko,nes tokia tustuma Taip jo pasiilgau nebegaliu
Laikykis Gabrieliuk didziuojuosi tavimi kad eini i prieki ir nepasiduodi, esu tikra tavo angelelis tavimi delto irgi didziuojasi saunuole kad sudejai daigtukus, ateina laikas kai reikia zengt ta zingsni. Daug stiprybes jusu seimai
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 31, 09:26)
Jau sudejau visus zaisliukus,lovyte viska nieko nera Dabar dar labiau sirdi drasko,nes tokia tustuma Taip jo pasiilgau nebegaliu
bet pasiryzai,didziuojuosi tavimi
Dekoju mamytes uz visus palinkejimus
Vakar asarodama uzmigau ir asarodama atsikeliau,negaliu as isivaizduoju ji dabar,mano MAZA ANGELIUKA Jau greitai 10 menesiuku butu,ir greitai 2 menesiai kaip jo nera su mumis Mano Turtas,kaip jo pasiilgau
Vakar asarodama uzmigau ir asarodama atsikeliau,negaliu as isivaizduoju ji dabar,mano MAZA ANGELIUKA Jau greitai 10 menesiuku butu,ir greitai 2 menesiai kaip jo nera su mumis Mano Turtas,kaip jo pasiilgau
Laikykis, Zuikeli
dabar labiau saugok save
dabar labiau saugok save
Laikykis Gabrieliuk daug stiprybes tau
Gabrieliuk stiprybes