Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 18, 20:23)
Jo butinai keisim nama,viska keisim po trupuciuka verysad.gif
O siandien buvo ateje health visitoe ir dar viena kurios rupinsis musu seima dabar,skambins klaus kaip mums sekasi,gal bus tokia galimybe greiciau Lukuti i nursery leist,nors skambino jau ji man sake isbande viska,laukiami sarasai labai dideli,bet sake,kad dar bandys, kazka sugalvos gal.Man svarbiausiai Lukutis,kad jis uzsiimtu kazkuo.

ir as pritarciau, kar reiktu issikraustyt. kai paciai buvo taip sunku, kaip kad tau dabar, nebegalejau pakest to buto, darbo, to rajono. mes issikraustem po keliu men. ir manau tai tau pades, nes bus nauja vieta, reiks pasirupint butu, kraustymusi.
o jei lukas prades eit i darzeli, tai tu gal galesi kokio darbo imtis. juk darbas geras vaistas, atitraukia nuo minciu. dieve, zinau, kad nelengva,bet, gi negali gyvent atgal, turi gyvent i prieki. todel, manau, reikia kazkaip sau padeti. laikykis mazut.
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 18, 19:23)
Jo butinai keisim nama,viska keisim po trupuciuka verysad.gif
O siandien buvo ateje health visitoe ir dar viena kurios rupinsis musu seima dabar,skambins klaus kaip mums sekasi,gal bus tokia galimybe greiciau Lukuti i nursery leist,nors skambino jau ji man sake isbande viska,laukiami sarasai labai dideli,bet sake,kad dar bandys, kazka sugalvos gal.Man svarbiausiai Lukutis,kad jis uzsiimtu kazkuo.

O Lukuciui nei 2.5 val neina gauti darzelio? unsure.gif Siaubas, ne? Kazkokia nesamone cia su tom eilem. g.gif O tu nebandei i Sure start nueiti pati, pasneketom, man rods ta vieta atsirastu mirksiukas.gif Butu gerai vaikui biskel is namu iseiti, ir tu pati tuo metu galetum kur nueiti, nors i starbuck kavos, parukyt su kokia drauge pasneket. Vis lengviau butu....
Atsakyti
negaliu praeit..vis vėl ir vėl sugrįžtu..paskaitau..prisimenu..bet nepasisakau ..kažkoks baisus košmaras kurio,labai norėčiau,kad Jums nebūtų išsipildęs..dar ir dar ir dar sakysiu,kad esu su Jumis,Gabriele, mintimis..degu žvakutę ir meldžiu stiprybės Jums,o Tavo Angelėliui ramybės wub.gif
Labai norėčiau paimt iš Jūsų dalelę skausmo,kad tik Jums būtų lengviau..ir nekaltinkit savęs,nes Jūs nekalti..
..vis prisimenu savo kelionę į mišias tą šeštadienį..atrodė,kad taip ir neišpildysiu pažado uždegt žvakutę..bet visdėl to pavyko..kad ir į pačią pabaigą..galėjau uždegt žvakutę už Jūsų Kevinuką ir pasimelst wub.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, vis nesiryztu rasyti, neturiu tinkamu paguodos zodziu, nes turbut visi jie jau issakyti.
Kasdien uzeinu paziureti kaip laikaisi 4u.gif Laikykis taip ir toliau. Musu seima be galo sukrete Jusu nelaime. Mintimis ir maldomis mes kartu su Jumis.
Atsakyti
Nezinau kai Londone su darzeliais, bet pas mus, mes Leeds, irgi lb dideles eiles. Dukra 1.8m jau uzrasyta eileje, bet man health visitor daug kartu sake, kad visi vaikai privalo nuo 3m. po 3 val eiti i darzeli.
Gal Gabrieliuk jum galetu pasiulyti tada privaciam dazrzelyje vietele, ir ten tos 3 val butu nemokamos, gal butu imanoma kaip nors atrasti vietele nors pora kartu per savaite, kad vaikas pabutu su kitais vaikuciais. Juk tikrai rimtas reikalas g.gif

Mamos, del negraziu komentaru, gal susitarkime taip, jeigu kuri uzeinat ir randat ka negrazaus parasyta, tiesiog nekreipkime i tai demesio, geriausiais ginklas manau ignoruoti g.gif visokiu zmoniu yra, visokiu ir reikia, gal kazkam atrodo, kad va jau manes tai taip neuzjaute ir nepalaike..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edita84: 19 kovo 2009 - 15:57
Sveikutes
Vakar vakare paskambino teta ir pranese,kad mire mano diedukas verysad.gif Cia is tevo puses,o mano mamukas sake ,kad ir is jos puses diedukui negerai,neaisku kaip bus verysad.gif Zodziu mirtis supa mus,artimi zmones zaibisku greiciu palieka mus cray.gif cray.gif cray.gif
O del Lukucio ,siandien paskambino health visitore ir visgi ji rado emergency vietuke mano ziogeliui.Pirmadieni ryte vesiu dokumentus,manau jau nuo kitos sav prades eiti i darza vyrukas 4u.gif Ir palinkejo man greiciau nestuke.gif .
dar vakar kalbejom su Kunigeliu gan ilgai ir apie viska ,nuostabus musu anglijoje Kunigelis 4u.gif
Atsakyti
Uzjauciu del dieduko verysad.gif bet jis dabar su Kevinuku ir esu tikra kad jiems dabar gera kartu heart.gif tegul jie ilsisi ramybeje heart.gif

labai dziaugiuosi del Lukucio wub.gif O sitas kunigelis tikrai labai geras, man irgi teko su juo pabandrauti skaudziu klausimu ir jis tikrai nuostabus 4u.gif
Sekmes susitvarkant darzelio popierizma ax.gif o Lukutis nori i darzeli eiti? sekmes ir stiprybes jums heart.gif heart.gif ir as is sirdies linkiu tau nestuke.gif greiciau, nes tu esi nuostabi mama, tik rupinkis savo kunu kad tam maziukui wub.gif butu jauku ten isikurti (maziau kavos ir cigareciu ir daugiau maisto blush2.gif blush2.gif ) nepyk del paskutinio patarimo blush2.gif 4u.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas35: 19 kovo 2009 - 17:58
QUOTE(astukas35 @ 2009 03 19, 17:55)
Uzjauciu del dieduko  verysad.gif  bet jis dabar su Kevinuku ir esu tikra kad jiems dabar gera kartu  heart.gif  tegul jie ilsisi ramybeje  heart.gif

labai dziaugiuosi del Lukucio  wub.gif  O sitas kunigelis tikrai labai geras, man irgi teko su juo pabandrauti skaudziu klausimu ir jis tikrai nuostabus  4u.gif
Sekmes susitvarkant darzelio popierizma  ax.gif  o Lukutis nori i darzeli eiti? sekmes ir stiprybes jums  heart.gif  heart.gif  ir as is sirdies linkiu tau  nestuke.gif  greiciau, nes tu esi nuostabi mama, tik rupinkis savo kunu kad tam maziukui  wub.gif  butu jauku ten isikurti (maziau kavos ir cigareciu ir daugiau maisto blush2.gif  blush2.gif )  nepyk del paskutinio patarimo  blush2.gif  4u.gif  heart.gif

Lukuciui kai pasakiau tai sake nenori i darzeli,nors visada sako,kad noriu.Manau neturetu buti problemeliu su juo blush2.gif
Aciu wub.gif
Atsakyti
Gabrieliuk ...
Angelo sparnais...
Atskris daug meilės į gyvenimą
Atneš daug džiaugmo ir svajų.
Pakilsi Tu aukštai
Aukštai, kaip niekad nepakilus
Pajusi širdyje plakimą...
Pajusi meilę,
Ir nebebus nei apmaudo nei pykčio
Tik meilės šviesuliai
Visu Tau šviesumu nušvis
Ir gėrio prisipildysi,
Kaip taurė vyno.
Kaip auką jį išpilstysi visiems
Ir atiduosi savąją esybę-
Nes tu žmogus-
Su Angelo sparnais
wub.gif wub.gif wub.gif
cia jums kad pasidarytu silciau gyventi
tam kad atrastumet savo akytese spindesio
kad meile ir pasitikejimas savimi suptu jus
jog vyro bei sunaus gyvenimas nusvistu kitokiomis spalvomis
kad skausmas esantis sirdyje uzleistu vieta meilei
kad sielvartas pasitrauktu tolyn ...
jog atrastumet savo nauja kelia sitam gyvenime ,
sioje situacijoje nebutumet vieni
kad jaustumet palaikyma ne tik is artimuju, bet ir is visi supermamyciu
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 19, 18:43)
Sveikutes
Vakar vakare paskambino teta ir pranese,kad mire mano diedukas verysad.gif Cia is tevo puses,o mano mamukas sake ,kad ir is jos puses diedukui negerai,neaisku kaip bus verysad.gif Zodziu mirtis supa mus,artimi zmones zaibisku greiciu palieka mus cray.gif  cray.gif  cray.gif

Gabrieliuk, dar viena uzuojauta tau.

Vakar perskaiciau tokius zodzius ir noriu su tavim pasidalinti:

"GYVENIMĄ GALI PAKEISTI BET KAS. IR BET KADA. IR Į BET KURIĄ PUSĘ"

Jis niekada neteka ramiai kaip bedžiūvanti, savo jėgas praradusi upė. Nebėga linksmai kaip pašėlęs upeliukas. Nebūna amžinai tyras kaip šaltinio vanduo, kuriuo nusiprausus dingsta spuogai ir kitos bjaurastys. Kartais jis krinta skaudžiai tarsi vanduo nuo milžiniškos užtvankos, o kartais nusistovi užpelkėjusiame upės vingyje, kuriame be pulko uodų nepamatysi nieko gražaus.
Ir tada, kai pelkės kvapas jau visiškai prislegia nosį ir širdį, kai nebesitiki nieko daugiau (nebent dar vieno uodo įgėlimo į skaudžiausią vietą), pasirodo kukli gelbėjimosi valtis, kuri patempia iki tyresnių vandenų.
Ten plaukioja didelės spalvotos gyvenimo žuvys, kurias pagauti kažkada buvo Tavo svajonė. Tam, kad paglosčiusi jas, laimingas ir laisvas, vėl paleistum į gelmę. Prasideda šiltos dienos ir geros naktys, girdisi juokas ir tik kartais pasirodo džiaugsmo ašaros...
Bet štai ir vėl - patenki į ledinio vandens sūkurį, kuris kažkodėl neša tiesiai pragaran. Ten kažkas susirgo, kažkas numirė, neišlaikė egzamino, rado išdavikišką vyro žinutę, gavo į nosį nuo "marozų" ar per klaidą ištekėjo ne už to, už kurio reikėjo...

Šaltas dušas pasipila tada, kai jo mažiausiai lauki. Bet jis grūdina. Tikiuosi, ne tik kūną....
Atsakyti
imr,grazus zodziai wub.gif
Limcamca,labai geri zodziai 4u.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, mazute, kiek jus isgyvenat verysad.gif taip noreciau nors dalele skausmo paimt is jusu.Ech, kad tik galeciau...Sirdis plysta skaitant tavo postus ir nuotraukytes man visus prisiminimus apie Kevinuka grazina.Grazus Angelelis wub.gif nesulaikau asaru...
Laikykites.Meldziuosi uz jus kasvakara, kad dvasios stiprybes Dievulis jums suteiktu...
labai teisingai darai, kad su Lukuciu jau pradejai kalbetis apie visa realybe.Jis guvus vaikas, atsigaus tikrai wub.gif

Taip pat uzuojauta kitu Angeliuku mamytems, kurios cia rase...
Atsakyti