QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 18, 20:23)
Jo butinai keisim nama,viska keisim po trupuciuka
O siandien buvo ateje health visitoe ir dar viena kurios rupinsis musu seima dabar,skambins klaus kaip mums sekasi,gal bus tokia galimybe greiciau Lukuti i nursery leist,nors skambino jau ji man sake isbande viska,laukiami sarasai labai dideli,bet sake,kad dar bandys, kazka sugalvos gal.Man svarbiausiai Lukutis,kad jis uzsiimtu kazkuo.
O siandien buvo ateje health visitoe ir dar viena kurios rupinsis musu seima dabar,skambins klaus kaip mums sekasi,gal bus tokia galimybe greiciau Lukuti i nursery leist,nors skambino jau ji man sake isbande viska,laukiami sarasai labai dideli,bet sake,kad dar bandys, kazka sugalvos gal.Man svarbiausiai Lukutis,kad jis uzsiimtu kazkuo.
ir as pritarciau, kar reiktu issikraustyt. kai paciai buvo taip sunku, kaip kad tau dabar, nebegalejau pakest to buto, darbo, to rajono. mes issikraustem po keliu men. ir manau tai tau pades, nes bus nauja vieta, reiks pasirupint butu, kraustymusi.
o jei lukas prades eit i darzeli, tai tu gal galesi kokio darbo imtis. juk darbas geras vaistas, atitraukia nuo minciu. dieve, zinau, kad nelengva,bet, gi negali gyvent atgal, turi gyvent i prieki. todel, manau, reikia kazkaip sau padeti. laikykis mazut.