laikykis,gabrieliuk nezinau ka patart ar ka pasakyt,tiesiog laikykis neuzgniausk savyje visko,neuzsidaryk,nes geriau tikrai nebus kad galeciau nors dalele tavo skausmo,kad tik tau nors kiek lengviau butu..................
Mamytes Mielosios as Jums rasiau ir rasysiu dar daug kartu,kad ateinu cia nes man gera paskaityti ka rasot,kad randu graziu zodziu ir uzuojautos,padedat man gyventi ir semtis jegu Jums ir dekoju uz tai,dar nei viena neiskaudinot manes savo postais,as paskaitau ir kiekviename is jus randu sau tinkamu zodeliu Prasau nekreipkite demesio i visokias nesamoningas zinutes kuriu net giliai neisiskaiciau,nes tokios zinutes skaudina Cia mano mazyliui atminti sukurta temele,o ne tokiems kvailiems rasymams kaip teveliai irgi kalti Mamukai manau supratote ka parasiau,ACIU KAD ESATE CIA SU MUMIS
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 18, 17:09)
Mamytes Mielosios as Jums rasiau ir rasysiu dar daug kartu,kad ateinu cia nes man gera paskaityti ka rasot,kad randu graziu zodziu ir uzuojautos,padedat man gyventi ir semtis jegu Jums ir dekoju uz tai,dar nei viena neiskaudinot manes savo postais,as paskaitau ir kiekviename is jus randu sau tinkamu zodeliu Prasau nekreipkite demesio i visokias nesamoningas zinutes kuriu net giliai neisiskaiciau,nes tokios zinutes skaudina Cia mano mazyliui atminti sukurta temele,o ne tokiems kvailiems rasymams kaip teveliai irgi kalti Mamukai manau supratote ka parasiau,ACIU KAD ESATE CIA SU MUMIS
As tavim labai zaviuosi Gabrieliuk, tu esi labai stipri moteris stiprybes tau
Dabar dar isiskaiciau i jos zinutes,tai MAMUKAI nekreipkit demesio,nes vienoj zin raso,kad pries 3,5 palaidojo vyra,o kitoj jau ,kad 5 metai po vyro mirties.Gal ka ne taip supratau,bet manau,kad cia is zmoniu kuriems truksta konfliktu ir demesio
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 18, 17:53)
Dabar dar isiskaiciau i jos zinutes,tai MAMUKAI nekreipkit demesio,nes vienoj zin raso,kad pries 3,5 palaidojo vyra,o kitoj jau ,kad 5 metai po vyro mirties.Gal ka ne taip supratau,bet manau,kad cia is zmoniu kuriems truksta konfliktu ir demesio
As irgi sita pastebejau biskeli pasimetus ji... geriau duokit jai ramybe, gi sunku pyktis kai esi ignoruojama
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 18, 11:42)
Taip viskas yra taip As zinau turim gyventi ,turim kabintis i gyvenima del Lukucio,del kito Mazylio kuris labai tikiu ,kad bus musu gyvenime,bet tie jausmai ir skausmas mane valdo ir yra stipresni uz mano norus Noreciau daug ka daryti kitaip,pradeti kitaip gyventi,bet negaliu
Gabrieliuk, o ne butu jum lengviau pakeisti gyvenama vieta? Zinai gal kita syk isejus is to buto kur esat dabar tikrai biskel lengviau butu..... Nes dabar as zinau, jog kiekvienas kampas kiekviena smulkmena mena viska.
O jusu laukiam psichologe gal lietuve? Nes mastau vistik lengviau sava kalba gimtaja sakyt ka jauti.....
O tau gyd nedave jokiu vaistuku, kad biskel palengvinti tavo busena? jezus mano, negaliu galvoje netelpa skausmas kuri iskesti turit....... Tada ir supranti jog kartais musu isvaizduojamos nelaimes yra niekis, pries sitoki skausma.
Laikykis, kaip nors. Gal rimtai koki darbuka biskel susirastum nors kelias valandeles per sav , vis iseitum i zmones is namu.....
Laikykis, Gabrieliuk....
Jo butinai keisim nama,viska keisim po trupuciuka
O siandien buvo ateje health visitoe ir dar viena kurios rupinsis musu seima dabar,skambins klaus kaip mums sekasi,gal bus tokia galimybe greiciau Lukuti i nursery leist,nors skambino jau ji man sake isbande viska,laukiami sarasai labai dideli,bet sake,kad dar bandys, kazka sugalvos gal.Man svarbiausiai Lukutis,kad jis uzsiimtu kazkuo.
O siandien buvo ateje health visitoe ir dar viena kurios rupinsis musu seima dabar,skambins klaus kaip mums sekasi,gal bus tokia galimybe greiciau Lukuti i nursery leist,nors skambino jau ji man sake isbande viska,laukiami sarasai labai dideli,bet sake,kad dar bandys, kazka sugalvos gal.Man svarbiausiai Lukutis,kad jis uzsiimtu kazkuo.
gabrieliuk, ištryniau ko čia neturėtų būti.
laikykis pupa
laikykis pupa
QUOTE(Rustė @ 2009 03 18, 19:26)
Dekoju Jums
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 18, 18:23)
Jo butinai keisim nama,viska keisim po trupuciuka
Tikekimes kad ka gero suorganizuos, nors trumpam butu, gal bent kiek vaikuti prablaskytu gerai kad kazkas rupinasi sekmes jum
PS. Aciu Rustei
uzsuku daznai, o parasyti nedristu o gal nerandu zodziu tave paguosti, turbut jokie zodziai taves ir tavo seimos nepaguos.
Labai uzjauciu ir stipriai apkabinu.
Papildyta:
beje, kaip knygutes reikalai?
Labai uzjauciu ir stipriai apkabinu.
Papildyta:
beje, kaip knygutes reikalai?