Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

Gabrieliuk, kaip Lukucio sveikatele 4u.gif gal vakar buvot kur i parkeli paleke rolleyes.gif

Gabrieliuk, jusu skausmas beribis, niekas jo neuzgydys, net laikas, tik po truputi leis uzsimirsti ir prisiminti grazias akimirkas, o skaudzias stums salin... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gabrieliuk verysad.gif console.gif
Atsakyti
net rankos virpa skaitant..nerandu zodziu kuriais galima butu paguosti....na kodel taip susiklosto gyvenimas.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
UZUOJAUTA...
Atsakyti
asaros rieda...norisi kaukt suns balsu...

Gabrieliuk, mieloji, nepaluzk tiktai!!! Cia be galo daug tave palaikanciu zmoniu, rasyk, verk, tik neuzsisklesk!!!! Privalai, dar karta privalai zengti i prieki, kad ir kaip tai suknu... ir net nedrysk pasiduoti..........
Atsakyti
Dekui Jums ,kad Jusu tiek daug palaikanciu,paguodzianciu.Man atrodo as jau isprotejau,as jau nebegaliu,nera jegu daugiau,nieko jau nenoriu,nenoriu niekur eit,nieko nenoriu veikt,nenoriu sneket.Viskas cray.gif cray.gif cray.gif Man visai nelengveja,man tik sunkiau,nieko nebenoriu.Gyvenimas kartais toks ziaurus buna,kad nera jokiu ribu cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Gabrieliuk,taip skaudu skaityti verysad.gif cray.gif Bet brangioji is paskutinio stenkis,laikykis.Pagalvok,kad Lukuciui Tu esi VISKAS!Abu su vyru susiremkit peciais ir vienas kita labai palaikykit siuo Jums labai sunkiu metu.Ar jau pradejai lankytis pas psichologa?Gal kokiu vaistuku israsytu,na nebezinau,net ka rasyti.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 17 kovo 2009 - 20:03
Gabrieliuk, tu neisprotejai, tie jausmai kuriuos cia isdestei yra naturalus po to ka tau teko patirti verysad.gif Tai yra viena is gedejimo stadiju verysad.gif Tik nepasiduok, versk save ryte keltis is lovos ir daryti tai ka tu turi daryti, nes Lukuciui tai yra butina kaip ir tau ir tavo vyrui. Jei dar nebuvai pas psichologa pabandyk susisiekt su GP ar tiesiogiai su jais kad pagreitintu apointmento procesa. Ir laikykis saulele, su laiku palengves, nes ismoksi gyvent su situo skausmu console.gif heart.gif
Atsakyti
Gabrieliuk,nepalūžk,neužsisklęsk taip,sunku ir tau ir vyrui,ir Lukučiui verysad.gif Taip stipriai laikeis,pagalvokit apie Lukutį.O negalvojat važiuoti į Lietuvą,gal tau geriau būtų truputį pabūti su Lukučiu ir vyru Lietuvoj,šalia Angeliuko verysad.gif
Neturiu ir aš paguodos žodžių verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viilda: 17 kovo 2009 - 22:53
miela Garbrieliuk...vis skaitai šią temą ir...nedrįstu parasyt....aš turiu draugę,netekusią vaiko.... jos mažylis užmogo nakčiai ir nebeatsikėlė...gydytojai diagnozavo ta netikėtą kūdikių mirtį...seniai tai buvo prieš 8nerius metus...Noriu tau pasakyt vieną dalyką-nebijok savo jausmų,taip jau yra netekus artimo,mylimo žmogaus:iš pradžių nesuvoki kas vyksta,stebi kaip kažkieno gyvenimą,paskui pradedi suvokti kas nutiko ir pradedi įsisąmoninti žodžio "niekada' prasmę....Vatada rodos stogą nuneš,nesinori nieko,bet nekaltink savęs... Paskui...paskui gali pajusti pyktį ant kitų mažų, tavo sūnaus amžiaus vaikų,ant laimingų šeimų ir pan-ir šito nebijok,praeis...Beje,tau gali atrodyt,kad tavo vyras ar artimieji nesupranta tavo skausmo...Šiaip būtų gerai,jei jie turėtų galimybę sužimoti apie gedėjimo eigą,apie galimus "kaltinimus" ir pan. Būtų visiems lenviau....Svarbiausia neužspausti savo jausmų,išliek juos kiek tiktai gali-rašyk čia,rašyk dienoraštį,verk....Baisiausia būna,kai pernelyg užspausti jasmai sprogsta...
Nepyk,ad čia taip surašiau,bet...Mačiau,akip buvo sunku tai mano draugei...Todėl norėčiau bent tiek tau padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 03 18, 01:13)
miela Garbrieliuk...vis skaitai šią temą ir...nedrįstu parasyt....aš turiu draugę,netekusią vaiko.... jos mažylis užmogo nakčiai ir nebeatsikėlė...gydytojai diagnozavo ta netikėtą kūdikių mirtį...seniai tai buvo prieš 8nerius metus...Noriu tau pasakyt vieną dalyką-nebijok savo jausmų,taip jau yra netekus artimo,mylimo žmogaus:iš pradžių nesuvoki kas vyksta,stebi kaip kažkieno gyvenimą,paskui pradedi suvokti kas nutiko ir pradedi įsisąmoninti žodžio "niekada' prasmę....Vatada rodos stogą nuneš,nesinori nieko,bet nekaltink savęs... Paskui...paskui gali pajusti pyktį ant kitų mažų, tavo sūnaus amžiaus vaikų,ant laimingų šeimų ir pan-ir šito nebijok,praeis...Beje,tau gali atrodyt,kad tavo vyras ar artimieji nesupranta tavo skausmo...Šiaip būtų gerai,jei jie turėtų galimybę sužimoti apie gedėjimo eigą,apie galimus "kaltinimus" ir pan. Būtų visiems lenviau....Svarbiausia neužspausti savo jausmų,išliek juos kiek tiktai gali-rašyk čia,rašyk dienoraštį,verk....Baisiausia būna,kai pernelyg užspausti jasmai sprogsta...
Nepyk,ad čia taip surašiau,bet...Mačiau,akip buvo sunku tai mano draugei...Todėl norėčiau bent tiek tau padėti 4u.gif

Taip viskas yra taip verysad.gif As zinau turim gyventi ,turim kabintis i gyvenima del Lukucio,del kito Mazylio kuris labai tikiu ,kad bus musu gyvenime,bet tie jausmai ir skausmas mane valdo ir yra stipresni uz mano norus cray.gif cray.gif cray.gif Noreciau daug ka daryti kitaip,pradeti kitaip gyventi,bet negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 18, 11:42)
Taip viskas yra taip verysad.gif As zinau turim gyventi ,turim kabintis i gyvenima del Lukucio,del kito Mazylio kuris labai tikiu ,kad bus musu gyvenime,bet tie jausmai ir skausmas mane valdo ir yra stipresni uz mano norus cray.gif  cray.gif  cray.gif Noreciau daug ka daryti kitaip,pradeti kitaip gyventi,bet negaliu verysad.gif

zinoti yra viena, o suprasti visai kita. Niekas nepades suprasti, jokie zodziai, kol pagaliau tu pati nepanoresi, kad taip butu. Dabar tau visu paguodziantys zodziai tai tik grazus zodziai, bet labai linkiu, kad viena diena atrastum savo vaista nuo sios kancios. Nezinau, kas tai galetu buti, gal dar vienas kudikis, gal atsitiktinumas, pokalbis, o gal pakaks ir tiesiog vieno grazaus sauleto ryto... Dar anksti, Gabrieliuk, dar labai anksti, nes visi prisiminimai sviezi, viskas cia pat. Bet tas laikas.. jis turetu padeti, turetu bent sumazinti, tik nepyk, kad jis taip letai slenka.

Jei tik zinociau, kad skausma sumazintu mano apkabinimas, taip ir padaryciau. Apkabinciau tukstanti kartu, kad tik maziau skaudetu.

Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 18, 11:42)
Taip viskas yra taip verysad.gif As zinau turim gyventi ,turim kabintis i gyvenima del Lukucio,del kito Mazylio kuris labai tikiu ,kad bus musu gyvenime,bet tie jausmai ir skausmas mane valdo ir yra stipresni uz mano norus cray.gif  cray.gif  cray.gif Noreciau daug ka daryti kitaip,pradeti kitaip gyventi,bet negaliu verysad.gif

tą mano draugę labai erzindavo pasakymai,kad turi gyvent dėl kito vaiko (miręs vaikiukas buvo antrasis jos vaikelis) ir taip toliau...Jeigu tave erzina tokie dalykai,kaip raginimai gyventi dėl Luko,tai pasakyk mums visoms 4u.gif nes ta mano draugė sakė,kad ir pati tą puikiai suprasdavo,tačiau sunkumo akimirkomis,kai norėdavosi rėkti iš skausmo ir liūdesio,pasisakymai ir priminimai,kad ji turi dar kitų pareigų,veikdavo neigiamai... Kaip ji pati sakė,kad kartais jausdavosi beviltiška,o tie pasisakyma dar labiau apsunkindavo padėtį verysad.gif
Atsakyti