Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 14, 12:13)
Rytas 14d sestadienis,saulyte,tokia pati diena kaip lygiai pries menesi cray.gif  cray.gif Tik nera Mazylio kaip ta ryta pries menesi cray.gif  cray.gif  cray.gif Kad man grazintu kas ta diena cray.gif  cray.gif  cray.gif Liudna verysad.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 15, 10:51)
Ilsekis ramybeje Mano Mazas Kevinuk,Jau menuo ,lygiai menuo kai nera taves Mažyli verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mamytes aciu,kad vakar jusu tiek susirinko,Aciu,kad nepamirstat ir aplankot wub.gif

heart.gif heart.gif heart.gif cray.gif cray.gif cray.gif .... uzsikukciojau ir tiek, linkiu
islikti stipriems.............. ka daugiau pasakyt nzn......... nepyk bet tokiais atvejais nerandu zodziu.............. Laikykis kaip nors su Dievo pagalba ir tikejimu........... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 16 kovo 2009 - 00:07
As iseisiu is proto,man blogai,man baisi depresija,nenoriu nieko,nieko cray.gif cray.gif Dieve kaip man istverti skausma,as isprotesiu,kuo toliau man tuo sunkiau,jegu nebera jau cray.gif cray.gif cray.gif Man tiek jo truksta as nebemoku apsakyti,pasiilgau jo cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, laikykis, mazute 4u.gif
turi buti stipri- Taves reikia dar dviems Tavo vyrams- vyrui ir Lukuciui wub.gif
Neisivaizduojamai sunku, bet turi pasistengti heart.gif Gal pabandyk su Lukuciu kazkur iseiti, prasiblaskyti ax.gif
Jei kuo galeciau padeti, parasyk ax.gif
Atsakyti
Kiekviena diena uzeinu i sia temele ir verkiu.Nerandu zodziu,kaip skaudu.Kad nors kiekviena mes galetume nors po dalele tavo skausmo perimt,kad Tau kiek nors lengviau butu.Laikykis Gabrieliuk.
Atsakyti
cray.gif cray.gif man truksta zodziu, nes as zinau kad jokie zodziai dabar jusu nepaguos... Kovok kaip isgaledama, issiverk, issirek jei norisi kad nuniemtu tas skausmas bent trumpam ir atsitiesus kovok toliau. cray.gif cray.gif mes visos cia tave palaikom, semkis jegu is musu kai jau nieko nebelieka, bet tu turi eiti toliau, ziureti i prieki. Ir tu turi rupintis savimi, nes tu sakei kad nori kito vaikelio, tad pagalvok jeigu tu jau laukiesi arba betkuriuo metu pastosi, jam/jai reikes maisto ir reikes kad mamyte butu stipri wub.gif wub.gif ir del Lukucio su vyru turi buti stipri wub.gif wub.gif laikykis Gabriele console.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 16, 09:50)
As iseisiu is proto,man blogai,man baisi depresija,nenoriu nieko,nieko cray.gif  cray.gif Dieve kaip man istverti skausma,as isprotesiu,kuo toliau man tuo sunkiau,jegu nebera jau cray.gif  cray.gif  cray.gif Man tiek jo truksta as nebemoku apsakyti,pasiilgau jo  cray.gif  cray.gif  cray.gif

verysad.gif man gaila,kad negalejau buti sestadieni... o tokius zodzius sunku skaityti is viso...
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif
Laikykis, Gabrieliuk! Del savo sunucio,vyro ir saves turi sukaupti visas likusias jegas ir, nors ir mazyciais zingsneliais, zengti i prieki user posted image Stiprybes visai jusu seimai user posted image
Atsakyti
gabrieliuk stiprybės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 16, 10:50)
As iseisiu is proto,man blogai,man baisi depresija,nenoriu nieko,nieko cray.gif  cray.gif Dieve kaip man istverti skausma,as isprotesiu,kuo toliau man tuo sunkiau,jegu nebera jau cray.gif  cray.gif  cray.gif Man tiek jo truksta as nebemoku apsakyti,pasiilgau jo  cray.gif  cray.gif  cray.gif

"Niekas nepraeina...
Mes laiko žaizdas nešame savyje,
paslėptas po kasdieniniais žodžiais,
tylėjimu, pusiau šypsniu, pusiau malda.

Linkiu stiprybės ir kantrybės. Nors Tavo Kevinukas - angeliukas, Tu visada liksi jo MAMA, pati geriausia, graziausia, mieliausia ir nuostabiausia. wub.gif wub.gif

Laikykis Gabrieliuk, jei reikia kalbek, verk, sauk, mes visos tave suprasim ir paguosim, nors gal jau nuo tu paguodos zodziu ir negera darosi.Kai kurie psichologai tvirtina, kad viskas, kas žmogui duota, turėtų būti pakeliama.Bet, tai gali suvokti tik praejus ilgam laiko tarpui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
stiprybės jums Gabrieliuk console.gif 4u.gif
o gal išeina jums kur pasisvečiuoti...ar LT sugrįžti..manau būtu vis kokia tai pramoga...gal kokia kelionė...nu bili kas ,kad nesėdėt tarp keturių sienų..nes tokiu atveju tikrai galima palūžti verysad.gif
Atsakyti
varksiuke, laikykis, tikrai mums skaudu skaityti tokias zinutes, o kaip ir ne viena rase, zodziu paguosti nerandi.... verysad.gif o gal jums galima savo mamayte pasikviesti pasisveciuoti, vis linksmiau butu namie, 1 su Lukuciu sedeti verysad.gif

o i darbeli negalvoji eiti, gal bent kiek tas skausmas sumazetu console.gif
Atsakyti
Labutis. zinau kad nieko musu zodziai nepakeis, bet kaip nors, kabinkis. zinau kaip sunku, tikrai zinau, bet tik Tu ir tegali rasti ta kelia, kuriuo einant pradetum matyt gyvenima is kitos puses, tik tai nebus taip greitai. meldziuos uz Jusu seima, kad tik nepritruktum jegu eit i prieki. jei labai blogai, parasyk man i AZ , gal galesiu kazkuom padeti, pasakysiu kaip as meginau su tuom kovoti, kas gelbejo ir pan. cia viesai nesinori to daryt. Laikykis ir nepasiduok.
Atsakyti