Gabrieliuk, didziausios stiprybes jusu seimai Kantrybes, tvirtu zingsniu duobetu teisybes paieskos keliu. As tvirtai tikiu, kad teisybe vistiek triumfuos ir tokie sundaktariai, daugiau nebedirbs ligoninese.
Buk stipri, neuzsisklesk, kalbek, rasyk, pasakok apie savo jausmus, nuotaikas, isgyvenimus, tik neuzsisklesk savyje. Tik laikas gydo tokias dideles sielos zaizdas, ir nors niekada savo angeliuko nepamirsi, begant laikui skausmas truputi atlegs.
Laikykis!!!
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 20:50)
Liudna ir skaudu Dieve mano koks skausmas,toks ziaurus tas gyvenimas
seku sia tema nuo pradziu ir vis negaliu sulaikyti asaru...Kuo daugiau stiprybes tau ir tavo seimai,Gabrieliuk...Linkiu,kad Kevinukas atsiustu broliuka/sesyte palengvinti nors siek tiek sita skausma...nors mazylis niekada ir nepakeis Kevinuko,bent jau koncentruosites ties nauju mazyliu,,,O pamirsti,kovoti su skausmu nereikia...jis pats mazes su laiku...nors niekada ir nedings...Laikykites,bukite stiprus visi trys...
Rytas 14d sestadienis,saulyte,tokia pati diena kaip lygiai pries menesi Tik nera Mazylio kaip ta ryta pries menesi Kad man grazintu kas ta diena Liudna
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 14, 11:13)
Rytas 14d sestadienis,saulyte,tokia pati diena kaip lygiai pries menesi Tik nera Mazylio kaip ta ryta pries menesi Kad man grazintu kas ta diena Liudna
Laikykis saulyte, stiprybes jums galvok kad jam bent jau neskauda siandien, jis su Dievuliu ir nesikankina kaip pries menesi laikykites
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 14, 13:13)
Jeigu tik butu imanoma, visi sugrazintu ta diena atgal,bet ....
Stiprybes, Gabrieliuk!
Gabrieliuk http://night-skin.co...ode/light13.htm :wub:Si melodija tau
Ilsekis ramybeje Mano Mazas Kevinuk,Jau menuo ,lygiai menuo kai nera taves Mažyli
Mamytes aciu,kad vakar jusu tiek susirinko,Aciu,kad nepamirstat ir aplankot
Mamytes aciu,kad vakar jusu tiek susirinko,Aciu,kad nepamirstat ir aplankot
Gabrieliuk stiprybes Jums
Ramybes jusu angeleliui ir stiprybes jums
Gabrieliuk stiprybes Jusu seimai ir linkiu rasti pagaliau ramybe..
Ilsekis Mazasis Angeliuk ramybeje..
Ilsekis Mazasis Angeliuk ramybeje..