Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

Gabrieliuk, didziausios stiprybes jusu seimai 4u.gif Kantrybes, tvirtu zingsniu duobetu teisybes paieskos keliu. As tvirtai tikiu, kad teisybe vistiek triumfuos ir tokie sundaktariai, daugiau nebedirbs ligoninese.
Buk stipri, neuzsisklesk, kalbek, rasyk, pasakok apie savo jausmus, nuotaikas, isgyvenimus, tik neuzsisklesk savyje. Tik laikas gydo tokias dideles sielos zaizdas, ir nors niekada savo angeliuko nepamirsi, begant laikui skausmas truputi atlegs.
Laikykis!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 20:50)
nežinau ar į temą, bet deja airijoj dar vienas angeliukas verysad.gif

Liudna ir skaudu cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif Dieve mano koks skausmas,toks ziaurus tas gyvenimas cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
seku sia tema nuo pradziu ir vis negaliu sulaikyti asaru...Kuo daugiau stiprybes tau ir tavo seimai,Gabrieliuk...Linkiu,kad Kevinukas atsiustu broliuka/sesyte palengvinti nors siek tiek sita skausma...nors mazylis niekada ir nepakeis Kevinuko,bent jau koncentruosites ties nauju mazyliu,,,O pamirsti,kovoti su skausmu nereikia...jis pats mazes su laiku...nors niekada ir nedings...Laikykites,bukite stiprus visi trys...
Atsakyti
Rytas 14d sestadienis,saulyte,tokia pati diena kaip lygiai pries menesi cray.gif cray.gif Tik nera Mazylio kaip ta ryta pries menesi cray.gif cray.gif cray.gif Kad man grazintu kas ta diena cray.gif cray.gif cray.gif Liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 14, 11:13)
Rytas 14d sestadienis,saulyte,tokia pati diena kaip lygiai pries menesi cray.gif  cray.gif Tik nera Mazylio kaip ta ryta pries menesi cray.gif  cray.gif  cray.gif Kad man grazintu kas ta diena cray.gif  cray.gif  cray.gif Liudna verysad.gif

Laikykis saulyte, stiprybes jums heart.gif galvok kad jam bent jau neskauda siandien, jis su Dievuliu ir nesikankina kaip pries menesi cray.gif cray.gif laikykites heart.gif
Atsakyti
kaip greitai bega laikas, jau men kai nera Jusu sunelio, laikykites ir stiprybes jums didziausios heart.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 14, 13:13)
Rytas 14d sestadienis,saulyte,tokia pati diena kaip lygiai pries menesi cray.gif  cray.gif Tik nera Mazylio kaip ta ryta pries menesi cray.gif  cray.gif  cray.gif Kad man grazintu kas ta diena cray.gif  cray.gif  cray.gif Liudna verysad.gif

Jeigu tik butu imanoma, visi sugrazintu ta diena atgal,bet .... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Stiprybes, Gabrieliuk! unsure.gif
Atsakyti
user posted image wub.gif Gabrieliuk wub.gif http://night-skin.co...ode/light13.htm :wub:Si melodija tau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiuketuke: 15 kovo 2009 - 01:21
Ilsekis ramybeje Mano Mazas Kevinuk,Jau menuo ,lygiai menuo kai nera taves Mažyli verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Mamytes aciu,kad vakar jusu tiek susirinko,Aciu,kad nepamirstat ir aplankot wub.gif
Atsakyti
Gabrieliuk stiprybes Jums heart.gif
Atsakyti
Ramybes jusu angeleliui angel.gif ir stiprybes jums heart.gif
Atsakyti
Gabrieliuk stiprybes Jusu seimai ir linkiu rasti pagaliau ramybe..
Ilsekis Mazasis Angeliuk ramybeje..
Atsakyti