QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 13, 11:19)
Sveikutes
Zinau mamytes ,suprantu,kad reikia gyventi toliau,bet negaliu dar isivaizduoti,kad jo nera,kad jo lovyte tuscia,kad niekas musu neprikelia ryte,kad nera jo krykstavimo ,jau manau jis butu bandes stotis ir dar daug galeciau rasyti kas butu jeigu jis butu
As nebegaliu man kuo toliau ,man tuo sunkiau,man jo truksta,atiduociau savo gyvybe,kad ji sugrazinti i seima.MB beprotiskai liudi,Kevinukas buvo jo sunelis,sake jis ji lepins ir viska jam duos ko nores
Zodziu baisi trauma musu seimai,mes labai liudim,MB kiekviena diena verkia,jam jo labai truksta
Gabrieliuk, bet viskas tai yra suprantama. Skauda beprotiskai, nors gyvas i zeme lysk. Bet, juk neilysi
Verkit visi, liudekit kiek reikia. Tik, bukit geri, nepamirskit pasirupinti savimi ir Lukuciu fiziskai. Kavytes ir kai ko kito maziau, pavalgykit daugiau. Nepakeliama namie but, gal reiktu nama pakeisti
Ar jus nusipirke? Gal iseikit visi i parka pavaiksciot? Kai Lukas pasveiks. Jis palakstys, pasimirs siek tiek. Ir jums tas ziaurus liudesys gal apmazes.
Manau, tu visa likusi gyvenima galvosi, koks jis butu buves dabar, kaip atrodytu, ka moketu ir pan. Tiesiog jam laikas jau sustojo. Jis amzinai bus astuoniu menesiu ir amzinai bus Tavo sunus
p.s. siandien tik pabudus pagalvojau, kad penktadienis trylika. O 14 sestadienis. Kaip ir pries menesi