Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlis Kevinukas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 12, 22:40)
Jau skambinau ryte,sake nepanikuoti verysad.gif Nu jokiu pasaliniu pozymiu nematau,manau gal jam vel bus gerkle,nes gal neissveikes buvo po lt,o mes visur vazinejom verysad.gif

Sveikatytes jums... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 12, 14:57)
Jetus kaip sunku  verysad.gif Bet kaip ji paleist Mazyti toki,kaip?As nezinau jau beveik menuo ,o skausmas ir liudesys vis dideja verysad.gif Mums jo tiek truksta as nemoku apsakyti to verysad.gif Dar MB brolis sapnavo,kad Kevinukas sako,dede Jus vis tiek ne mane palaidojot verysad.gif

Man irgi atrodo, kad kažkaip turit su tuo susitaikyti.. ir Jį paleisti... MB tėvas tais dalykais tau galėtų valandų valandas kalbėti.. aš pasakysiu trumpai... JAM ir Ten reikia ramybės. Jis bus laimingas matydamas JUS laimingus. Jūs gyvenkit savo gyvenimą.. jis savo karmą neš toliau... sunku... suprantu... bet REIKIA.... Žinok matau Kevinuko šypsenoj tėtuko ir Ž bruožus... labai sunku... atrodo ir jūsų nepažįstu.. bet labai užjaučiu... nebedraskykit sau žaizdų... priimkit tai kaip Gyvenimo išbandymą (žiauriai skamba)... JAM ten gera... turit tuo patikėti... paleiskit jį... wub.gif ... Jis grįš pas JUS heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
taip liudna skaityti,nezinau kodel bet kasdien cia uzsuku,neiseina mazutis jusu is galvos,net nemacius ,net nepazistu,sunku suvokti.tiesiog jum stiprybes dideles dideles,bukit sveiki ir stiprus .kevinukas jus matydamas tokius bus taip pat ramus ir laimingas. wub.gif wub.gif stiprybes gabrieliuk jum su vyru abiem auginant lukuti.
Atsakyti
Sveikutes
Zinau mamytes ,suprantu,kad reikia gyventi toliau,bet negaliu dar isivaizduoti,kad jo nera,kad jo lovyte tuscia,kad niekas musu neprikelia ryte,kad nera jo krykstavimo ,jau manau jis butu bandes stotis ir dar daug galeciau rasyti kas butu jeigu jis butu cray.gif cray.gif cray.gif As nebegaliu man kuo toliau ,man tuo sunkiau,man jo truksta,atiduociau savo gyvybe,kad ji sugrazinti i seima.MB beprotiskai liudi,Kevinukas buvo jo sunelis,sake jis ji lepins ir viska jam duos ko nores cray.gif cray.gif cray.gif Zodziu baisi trauma musu seimai,mes labai liudim,MB kiekviena diena verkia,jam jo labai truksta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 13, 09:19)
Sveikutes
Zinau mamytes ,suprantu,kad reikia gyventi toliau,bet negaliu dar isivaizduoti,kad jo nera,kad jo lovyte tuscia,kad niekas musu neprikelia ryte,kad nera jo krykstavimo ,jau manau jis butu bandes stotis ir dar daug galeciau rasyti kas butu jeigu jis butu cray.gif  cray.gif  cray.gif As nebegaliu man kuo toliau ,man tuo sunkiau,man jo truksta,atiduociau savo gyvybe,kad ji sugrazinti i seima.MB beprotiskai liudi,Kevinukas buvo jo sunelis,sake jis ji lepins ir viska jam duos ko nores cray.gif  cray.gif  cray.gif Zodziu baisi trauma musu seimai,mes labai liudim,MB kiekviena diena verkia,jam jo labai truksta verysad.gif

cray.gif cray.gif kovokit is paskutiniuju, kad ir kaip sunku cray.gif ir kaip kazkada anksciau minejau- galbut pagalvokit apie psichologo pagalba ir vyrui.... verysad.gif
o kaip Lukutis siandien? gal jau jam geriau verysad.gif laikykites del Kevinuko ir Lukucio, jus negalit palusti heart.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 13, 11:19)
Sveikutes
Zinau mamytes ,suprantu,kad reikia gyventi toliau,bet negaliu dar isivaizduoti,kad jo nera,kad jo lovyte tuscia,kad niekas musu neprikelia ryte,kad nera jo krykstavimo ,jau manau jis butu bandes stotis ir dar daug galeciau rasyti kas butu jeigu jis butu cray.gif  cray.gif  cray.gif As nebegaliu man kuo toliau ,man tuo sunkiau,man jo truksta,atiduociau savo gyvybe,kad ji sugrazinti i seima.MB beprotiskai liudi,Kevinukas buvo jo sunelis,sake jis ji lepins ir viska jam duos ko nores cray.gif  cray.gif  cray.gif Zodziu baisi trauma musu seimai,mes labai liudim,MB kiekviena diena verkia,jam jo labai truksta verysad.gif

Gabrieliuk, bet viskas tai yra suprantama. Skauda beprotiskai, nors gyvas i zeme lysk. Bet, juk neilysi unsure.gif Verkit visi, liudekit kiek reikia. Tik, bukit geri, nepamirskit pasirupinti savimi ir Lukuciu fiziskai. Kavytes ir kai ko kito maziau, pavalgykit daugiau. Nepakeliama namie but, gal reiktu nama pakeisti g.gif Ar jus nusipirke? Gal iseikit visi i parka pavaiksciot? Kai Lukas pasveiks. Jis palakstys, pasimirs siek tiek. Ir jums tas ziaurus liudesys gal apmazes.
Manau, tu visa likusi gyvenima galvosi, koks jis butu buves dabar, kaip atrodytu, ka moketu ir pan. Tiesiog jam laikas jau sustojo. Jis amzinai bus astuoniu menesiu ir amzinai bus Tavo sunus 4u.gif

p.s. siandien tik pabudus pagalvojau, kad penktadienis trylika. O 14 sestadienis. Kaip ir pries menesi verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Gabrieliuk, gerai Limcamca sako, truputi pakeiskit aplinka, gal nors siek tiek maziau skaudes ax.gif
O TB gal irgi butu neblogai pas psichologa nueiti- juk jam irgi sunku ax.gif
Laikykites wub.gif
Atsakyti
Jo keisim nama greitu laiku butinai,nes sitas namas kazkoks mums nelaimingas verysad.gif Neskaitant siaubingos nelaimes buvo ir taip visokiu vargu sitam name unsure.gif
Rytoj baznycioj bandysim tartis su kunigu,gal priims mus kokia diena,gal po darbo MB kada nuvaziuos ar koki savaitgali,manau kunigas yra geriausias psihologas siuo atveju verysad.gif

Rytoj,po misiu prasau visas prisijungti ir atvaziuoti pas mus i namus 4u.gif
Atsakyti
Visada užsuku čia,visada paskaitau,beveik kiekvieną diena pagalvoju apie tave Gabrieliuk,bet vis kažkaip nepaspaudžiu atsakyti...Nežinau žodžių,kurie galėtų Jus palaikyti,paguosti verysad.gif Esat labai darni šeima,o tu Gabrieliuk esi labai stipri,ir toliau tokia išlik dėl Lukučio.O Angeliukas Kevinukas Jus mato kiekvieną dieną iš Dangaus ir jam jaučiu labai negera,kai Jūs liudit.Būkite stiprūs wub.gif
Kevinuko Misija šioj žemėj buvo labai svarbi,labai daug žmonių sužinojo apie tą baisią ligą...
Laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viilda: 13 kovo 2009 - 17:39
As tikiuosi,kad mazes tokiu atveju,kad daktarai ziures daug rimciau ir atsakingiau i ligas,mokinsis ju pozymiu verysad.gif Idome ka jaucia ta prakeikta "daktare "dabar cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
As kasdien paskaitau,seku tema,bet nezinau net ka parasyti,pritruktu zodziu..... verysad.gif Vakar perziurejau Jusu albumuka,grazi seima,Mazutis,toks grazuolis,sveikutis...... cray.gif cray.gif
Stiprybes Jusu seimai,kabinkites is paskutiniu,as ir manau,kad pakeiti aplinka butu neblogai,aisku viskas su laiku.Jus istversit,labai to linkiu.Lukuciui kuo didziausios sveikateles!!! heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 13 kovo 2009 - 19:37
nežinau ar į temą, bet deja airijoj dar vienas angeliukas verysad.gif
Atsakyti