Net rasyti ir galvoti sunku apie Jus, angeleliu mamytes, o Jus viska turit iskest, kartais galvoju, kodel tiek neteisybes zemeje.....Laikykis Gabrieliuk!
Dieve mano kaip noreciau bent kiek palengvinti jusu kancia... siunciu tau stipru stipru apkabinima
Ir Lukuciui daug sveikateles
Ir Lukuciui daug sveikateles
...Atsiverciu,paskaitau,nusluostau asaras nuo skruostu...ir neturiu ka parasyt Sunku,labai sunku...
O dar tos nuotraukos kokia grazi ir linksma seimynele ,kaip noretusi Jus dabar tokius matyt...
D...,kaip gali per trumpa akimirka netekt paciu brangiausiu zmoniu...o cia vaikelio
Laikykites,Brangieji
O dar tos nuotraukos kokia grazi ir linksma seimynele ,kaip noretusi Jus dabar tokius matyt...
D...,kaip gali per trumpa akimirka netekt paciu brangiausiu zmoniu...o cia vaikelio
Laikykites,Brangieji
Brangioji,gyvenu su skausmu jau visa menesi,mane taip sukrete si netektis,kad galeciau nors dalele to veriancio Jusu sirdi skausmo pasiimti sau,kad galeciau ... Net nezinau kokiais zodziais paguosti,tik galiu paprasyti,kad butumet stipri del Lukucio,jis Jusu akiu sviesa,o Kevinukas nuostabiausiais angeliukas,juk jis taip myli savo seima,saugo Jus kiekviename zingsnyje ir laukia,kol mamyte nors kiek nusiramins... Mintimis as visada su Jumis.
Aciu Jums mamytes uz grazius zodzius uz viska
Stiprybes tau Gabrieliuk...
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 12, 10:56)
Sveikutes
Siandien mano Turteliui butu jau 9 menesiukai Pradejau verkti,pribego Lukutis ir sako mamyte neverk juk broliukas sugrys,jis Angeliukas ir galesi myleti ta Angeliuka,sakau Lukutis Broliukas nesugrys,nera Broliuko,jis danguje su kitais mazais Angeleliais,sako bet jis juk mato mus,ir pats verkia Lukutis O negaliu sustoti verkus,kaip sunku
Dar Lukutis visa nakti su temperatura,ir atsikele su 38,4 Nebegaliu jau ,kad kas man suteiktu stiprybes ,isprotesiu
Siandien mano Turteliui butu jau 9 menesiukai Pradejau verkti,pribego Lukutis ir sako mamyte neverk juk broliukas sugrys,jis Angeliukas ir galesi myleti ta Angeliuka,sakau Lukutis Broliukas nesugrys,nera Broliuko,jis danguje su kitais mazais Angeleliais,sako bet jis juk mato mus,ir pats verkia Lukutis O negaliu sustoti verkus,kaip sunku
Dar Lukutis visa nakti su temperatura,ir atsikele su 38,4 Nebegaliu jau ,kad kas man suteiktu stiprybes ,isprotesiu
gaila Lukucio sveikateles jam, kazin kas yra nes dar neperskaiciau visko
Gabriele, nezinau kaip istverti, nezinau kaip padeti nezinau net ka pasakyti, tik is visos sirdies linkiu stiprybes daug daug daug, visiems jums, visai jusu seimai stipriai apkabinu.. as zinau kad Kevinukas padeda jums isgyventi ... jis toks grazutis, paziurejau nuotraukeles
Krismanto angeleliu istorija ... kaip baisu...
Jis gyvens gėlės kiekvienu žiedu,
Bus vėjeliu ir plaukus sušukuos.
Bus skarele, kai ašara nurieda,
Ir tik sapne paguodos ranką bepaduos.
Stiprybes Jums
Bus vėjeliu ir plaukus sušukuos.
Bus skarele, kai ašara nurieda,
Ir tik sapne paguodos ranką bepaduos.
Stiprybes Jums
QUOTE(Eimante @ 2009 03 12, 22:05)
Lukuciui nakti buvo temperatura,pries ryta tik nukrito,o atsikele vel su 38.4 ir visa diena beveik su tempa pravaiksiojo,dabar nera temperaturos,bet jau pakosti Ziuresiu kaip naktis praeis,tikiuosi viskas bus gerai
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 12, 20:15)
Lukuciui nakti buvo temperatura,pries ryta tik nukrito,o atsikele vel su 38.4 ir visa diena beveik su tempa pravaiksiojo,dabar nera temperaturos,bet jau pakosti Ziuresiu kaip naktis praeis,tikiuosi viskas bus gerai
Jei ka skambink Laimai ar jei reiks kokiu vaistu ar ko jei aisku turesiu tai parasyk atvesiu sestadieni laikykis, mes su jumis visada
QUOTE(Eimante @ 2009 03 12, 22:22)
Jei ka skambink Laimai ar jei reiks kokiu vaistu ar ko jei aisku turesiu tai parasyk atvesiu sestadieni laikykis, mes su jumis visada
Jau skambinau ryte,sake nepanikuoti Nu jokiu pasaliniu pozymiu nematau,manau gal jam vel bus gerkle,nes gal neissveikes buvo po lt,o mes visur vazinejom